Bez Robinsona by to nešlo, tvrdí Ramos

25.11.2007, 09:04
Aktuality
Manažer Tottenhamu Juande Ramos podpořil svého brankáře Paula Robinsona a předpověděl mu na White Hart Lane velkou budoucnost. Španělský kouč v něj věří a nehodlá na brankářském postu cokoliv měnit.
"Paul Robinson je absolutně důležitou součástí našeho týmu. Je velkou osobností," říká Ramos, který si svou strategii jen těžko dokáže bez Robinsona představit.

Bývalý trenér Sevilly proto věří, že Steve McClaren udělal chybu, když Robinsona v kvalifikačním utkání s Chorvatskem nepostavil a místo něj dal přednost chybujícímu Scottu Carsonovi.

"Tento pro Anglii nepřijatelný výsledek, je teď pro Paula velmi pozitivní. Měl by se z toho cítit silnější. To ukazuje, že je absolutně dokonalý pro národní tým," tvrdí.

Ramos: Na dobré výsledky potřebujete dobré hráče

Tottenham předčasem propustil kvůli neuspokojivým výsledkům Martina Jola. Jeho místo záhy převzal Ramos, který chce tým vytáhnout tabulkou nahoru a zařadit se mezi anglické top mužstva.

"Kluby jsou soukromé společnosti a potřebují dobré výsledky. Než ale máte dobré výsledky, potřebujete dobré fotbalisty. Pokud můžu sehnat anglické hráče, je to perfektní. Pokud ne, musím nějaké najít v cizině. Nejdůležitější věcí jsou zkrátka výsledky," mlžil v otázce lednových nákupů.

"Musíme provést důkladnou analýzu kádru, pak se rozhodneme, co je potřeba změnit. Do jakých hráčů v lednu nebo létě investovat peníze."

Ramos je také přesvědčený, že se mu podaří udržet celou čtyřku střelců – Berbatova, Keanea, Defoea a Benta. "Cítím, že jsou spokojení a šťastní, ale záleží na rozhodnutí fotbalistů, kteří musí zanalyzovat vlastní situaci," uzavřel.

Autor: Pavel Janega / skysports.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

carson nebo robinson,oba dva jsou na nic,nejslabsi clanek ANGLIE

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavý trenér.. myslím, že má co nabídnout.

Reagovat
smazaný uživatel

No to snad ne...

Jinak se opět potvrzuje, že Robinson je velmi oblíbený mezi fanoušky a asi i důležitým článkem v kabině, ale za zásluhy se nehraje, prostě chytá již delší čas tragicky a s ním v sestavě se Spurs nikam nepohnou.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele