Betis vyhodil kouče Cúpera

03.12.2007, 08:39
Aktuality
Ani uznávaný Hector Cúper nedokázal zvednout trápící se Real Betis a po čtrnácti kolech letošního ročníku španělské ligy byl od týmu odvolán. Vaz mu zlomila včerejší domácí prohra 0:2 s Atletikem Madrid.

Betis má počtrnácté kolech pouze jedenáct bodů a v tabulce je horší jen Levante. S tím samozřejmě nejsou spokojeni fanoušci, ani vedení. Po včerejší prohře s Atletikem proto zasedlo klubové představenstvo, které rozhodlo o odvolání kouče Cúpera.

"Po schůzce představenstva, která trvala víc, než devadesát minut, byl Hector Cúper informován o ukončení spolupráce s námi," stojí v klubovém prohlášení na webových stránkách. "Cúper se ukázal jako opravdový gentleman, ale letošní výsledky rozhodly o jeho odchodu."

Betis tak hledá šestého trenéra za krátkou dobu. Od roku 2006 už na lavičce působili Lorenzo Serra Ferrer, Javier Irureta, Luis Fernandez a Paco Chaparro. Posledně jmenovaný figuruje mezi kandidáty Cúperova nástupce, dalšími jsou Fernando Vazquez a Faruk Hadžibegič.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
Shevchenko

To je hrozné s nima už aby sestoupili

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Novým trenérem Betisu se stal Paco Chaparro, dosavadní trenér nšeho v Segunda B statečně se bijícího béčka. Tˇo je jen dobře, protože by aspoň mohl do áčka přivést nějaký ty kluky z béčka, minimálně se budou víc snažit než ty banda co je tam teď...

Reagovat
Xavi

Taky doufám, že Betis zabere, je to klub co by měl hrát o poháry.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že zejtra vyhrajou. potřebujou to jako sůl ale vypadá to tuhle sezonu hodně bledě

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele