Besiktas ukončil smlouvu s Nihatem

19.05.2011, 12:41
Aktuality
Kat českých nadějí na evropském šampionátu z roku 2008 je bez práce, nové angažmá si hledá Nihat Kahveci. Turecký útočník dostal výpověď od Besiktase...

31letému někdejšímu kanonýrovi Realu Sociedad se vůbec nedařilo a v sedmnácti letošních zápasech nedal ani jednu branku. "Besiktas a Nihat Kahveci dospěli k dohodě a hráčova smlouva byla ukončena," potvrdil klub na svých internetových stránkách.

Nihat tak v Besiktasei končí o několik týdnů dříve, než původně chtěl. Minulý měsíc měl po utkání s Konyasporem hádku se spoluhráčem Ricardem Quaresmou a následně se nepohodl ani s novináři. "V Turecku už hrát nechci," sdělil následně.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Největší buznič

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky sem ho nesnášel. Stačilo mi, vidět ho hrát naživo, když hrál Villareal na Boleslavi, choval se jak ministr zeměkoule, rok 2008 mi ho zhnusil ještě víc.

Reagovat
Alf da Gama

Reagovat
$dolar$

Do Plzne?

Reagovat
Ferguson6

Možno návrat do Realu

Reagovat
miky10

Primera mu bude zase slušet, taková Mallorca, Espanyol..

Reagovat
REPLIKATOR

1234

Reagovat
Stiksxx

do PSV

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho chci do Sparty

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

jeden velký namyšlený blbeček

Reagovat
smazaný uživatel

Má pech no

Už nechce hrát v Turecku a nikde jinde se neuchytí. Asi bude muset makat chlapec.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele