Beşiktaş se s Larinem unáhlil, Orlando se proti přestupu ohrazuje

13.01.2018, 21:05
Aktuality
V problémech by se potenciálně mohl ocitnout turecký Beşiktaş. Ten dnes zveřejnil fotky Cyle Larina v dresu istanbulského klubu a oznámil, že úspěšně jedná o příchodu kanadského forvarda, proti tomu se však nyní Orlando City ostře ohrazuje. Bránit se prý nebude ani případným právním krokům...

Beşiktaş na svém anglickém twitterovém účtu uveřejnil fotky 22letého útočníka, kterak evidentně podstupuje zdravotní prohlídku. Podepsat potom měl smlouvu do léta 2022, pro to však v Orlandu nemají nejmenší pochopení. Jejich hvězda je prý stále pod kontraktem až do konce roku 2019.

"Orlando City SC si je vědomo oznámení, které učinil Beşiktaş JK s ohledem na útočníka Cylea Larina. Klub ovšem s podmínkami přestupu nesouhlasil a podnikne veškeré nutné kroky ve vztahu k Beşiktaşi v reakci na jeho oznámení. (...) Larin se koncem tohoto měsíce očekává na předsezónním kempu," stojí v oficiálním prohlášení amerického klubu.

Kanadská jednička draftu MLS 2015 v minulé sezoně vstřelila 12 gólů a celkem se už za Orlando stihla prosadit 43krát. Krátce po završení ročníku přitom útočník, který byl nedávno zadržen pro řízení v opilosti, oficiálně vyhlásil svůj úmysl změnit prostředí.

V Istanbulu by měl nahradit Cenka Tosuna, který před pár dny odešel do Evertonu. Beşiktaş však nyní potenciálně čelí žalobě za pokus o ovlivnění hráče pod kontraktem.

Autor: Tomáš Daníček / thescore.com, orlandocitysc.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
Jandak

no jo no kluci turečtí se už nemohli dočkat

Reagovat
smazaný uživatel

Hey Larin, Come to Beşiktaş

Reagovat
didosh

Dobrý scouting...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele