Beşiktaş jedná o příchodech Lescotta a Ronaldinha

01.01.2014, 21:34
Aktuality
Beşiktaş je po podzimní části sezony až na čtvrtém místě tabulky turecké ligy, k posunu na medailové pozice by mu pak mohly pomoci hned dvě zajímavé posily. Celek z Istanbulu má už delší dobu zájem o Ronaldinha z Atlética Mineiro, v současné době pak jedná o příchodu Joleona Lescotta z Manchesteru City...

31letý obránce má v anglickém klubu smlouvu jenom do konce sezony a přednost před ním dostávají Vincent Kompany, Matija Nastasić a Martin Demichelis, Beşiktaş pak neodradilo ani prohlášení Manuela Pellegriniho, který nemá v plánu v lednu oslabovat kádr a někoho prodávat.

"Jednáme s Manchesterem City ohledně obránce Joleona Lescotta. K důležitému posunu v tomto případě dojde během čtvrtka," řekl agentuře AA člen představenstva Beşiktaşe Ahmet Kavalci.

"V případě Ronaldinha začala přestupová jednání, ke složení přestupové sumy pomohou sponzoři. Problémem každopádně zůstává to, že jsme se na ceně ještě nedohodli," informoval dále.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (391)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele