Berbatovův otec: Můj syn chce odejít

07.11.2007, 11:06
Aktuality
Tottenham by brzy mohl přijít o jednu ze svých největších hvězd. Na odchodu z White Hart Lane je možná Dimitar Berbatov, který v londýnském klubu podle názoru svého otce již není spokojen...

Berbatov přišel do Tottenhamu loni v létě z Bayeru Leverkusen, stal se jednou z nejzářivějších hvězd Premier League a dokonce byl zvolen do nejlepší jedenáctky sezony. O jeho budoucnosti se spekuluje již delší dobu a názory se často rozcházejí. Zvěsti o odchodu neustále popírá vedení Spurs, opak poté tvrdí hráčův otec.

"Můj syn již není v Tottenhamu šťastný. Chce odejít," sdělil otec bulharského útočníka.

"Dimitar všem říká, že nechce zůstat a v lednu by rád odešel. Cítí, že v létě udělal chybu, když nepožádal klub o uvolnění ve chvíli, kdy se o něho zajímal Manchester United," shoduje se s názorem Berbatova staršího zdroj blízký samotnému hráči.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
HOST*jaewe

chybu udelal a to velkou, otazkou je jestli v manutd bude o nej stale zajem, podle me bude ale ne za kazdou cenu...kolik byste odhadovali ze si za totenham rekne...urcite cena pujde oproti letu dolu to je jisty

Reagovat
HOST*

jenom krysy opouštějí potápějící se loď

Reagovat
HOST*bary72

To se tak někdo má a ještě není vašnosta spokojený. Chápal bych ho, kdyby hrál třeba v Lokomotivu Sofia, ale takhle ...

Reagovat
eder

Může být za tím i něco jiného. Mezi Kohouty je za hvězdu, byť o titul ani o evropské poháry si v dohledné době nezahraje. V současném kádru MUtd. by byl nejspíš mezi náhradníky.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by se potvrdili zákulisní šepty, že se vrátí zpět Fréderic Kanouté z FC Sevilla tak už by to v konkurenci s Bentem či Defoem měl Berbatov složitější, takže pokud o něj zájem je a nabídka bude slušná ačkoli částka nebude patrně zveřejněna tak nevidím důvod proč držet hráče, který je nešťastný (i když možná že nešťastný je jen jeho otec, třeba mu nesedí londýnská mlha).

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš že v Manchesteru svítí slunce. Papínek by asi chtěl pro synáčka lepší smlouvu. Jinak se mu nedivím že chce pryč. Před sezonou chtěl Tottenham ligu mistrů a teď se trápí na chvostu tabulky. Jestli chce Berbatov kopat poháry, tak bude muset dát sbohem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ligu mistrů v Tottenhamu (pokud by se kvalifikoval) by hrál stejně až v příští sezoně a protože už se letos zapojil v základní sestavě proti madridskému Getafe tak by nemohl poháry letos kopat a byl by dobrý hráč do ligy na střídání pro Man Utd.

Reagovat
HOST*

Samozřejmě jsem myslel poháry v příští sezoně. Tottenham je určitě kopat nebude.

Reagovat
HOST*forrest23

A to vis jak, takhle skoro na zacatku sezony? Do konce zbyva jeste dost zapasu, nevim proc by nemohli dosahnout na nejake misto, ktere zajistuje pohar uefa.

Reagovat
HOST*forrest23

nebo taky pres nejaky pohary se tam mzue dostat

Reagovat
smazaný uživatel

Přes pohár se tam může dostat, ale poháry jsou dost nevyspitatelný. I když se herně zvedne, může přijít zápas, který se prostě nepovede, a v poháru to už nemá jak napravit.

Reagovat
smazaný uživatel

dobře, slovo určitě jsem používat neměl, je to jen můj názor, ale podle mě je Tottenham v krizi a pokud se brzy nezvedne, tak se do toho pořádně zavrtá. Neříkám, že bude bojovat o záchranu, já to vidím na střed tabulky. Třeba se zvedne dneska v Tel-Avivu. Už by to bylo zapotřebí.

Reagovat
HOST*

Tatínek mluví za 26ti letého synáčka-hm.......... fakt v pohodě.......

Reagovat
HOST*spurs

prichod kanuteho by som vylucil. tottenham nenakupuje hracov nad 27 rokov...

berbatov minimalne do konca sezony ostane a ak sa neprebudi (ajminulu seznu sa pomaly rozbiehal) tak odide...spurs nakupovat utocnika ani po jeo pripadnom odchode nebudu.

a spurs pohary hrat budu -na 6 miesto to dotiahneme, po par kolach trepat kokotiny sa nevyplaca...staci vyhrat 3 zapasy v rade a uz je muzstvo inde

Reagovat
smazaný uživatel

Pôjde do Chelsea ak v lete odíde Drogba

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele