BERBATOV ODMÍTÁ VELKÁ JMÉNA

11.04.2007, 19:30
Aktuality
Dimitar Berbatov bude ve své kariéře pokračovat na White Hart Lane. Bulharský útočník podává po přestupu z Leverkusenu vynikající výkony a vzbudil zájem řady evropských velkoklubů, o odchodu z Tottenhamu však nechce ani slyšet...

26letý bulharský útočník se lepší zápas od zápasu a manažer Martin Jol si jeho služby nemůže vynachválit. Berbatov dal letos zatím osm ligových branek, dalších sedm přidal v Poháru UEFA a má tak velký podíl na slibně se vyvíjející sezóně. V Poháru UEFA zatím Tottenham došel do čtvrtfinále, v jehož odvetě zítra doma přivítá Sevillu, v Premier League se pak po špatném začátku vyšplhal již na sedmou příčku.

Berbatovovy výkony nezůstaly bez pozornosti zástupců daleko věhlasnějších klubů, než jakým je Tottenham. Zájem údajně mají Manchester United, Barcelona, Real Madrid a Bayern Mnichov, sám hráč má však jasno a odchod z White Hart Lane neplánuje.

"Mohu všechny jistit, že Dimitar v létě nehodlá odejít z Tottenhamu a upsat se Manchesteru United nebo komukoliv jinému. Všechny tyto řeči jsou spekulacemi a Dimitar chce zůstat. Uklidním všechny fanoušky Tottenhamu - není žádná šance, že by odešel," prohlásil Berbatovovův zástupce Emile Dančev.

Berbatov přišel do Tottenhamu před začátkem letošní sezóny, kdy za něho manažer Martin Jol neváhal zaplatit Leverkusenu šestnáct milionů eur.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*

V Tottenhamu má své místo v základní sestavě jisté a tak nemá důvod měnit klub. Je to sympaťák .

Reagovat
smazaný uživatel

Odkedy sa zabudoval do zostavy Tottenhamu, tak slape velice slusne. U nas by mi rozhodne nevadil, ale pytali by zanho asi velku palku, teda oni by ho nepustili asi vobec.

Reagovat
HOST*Matej

Po prochode do Tottenhamu sa mi tento hrac velmi zapacil a Barce by sa mi lubil este viac!

Reagovat
HOST*Rafi

Já jako fanoušek spurs sem rád že ho máme

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele