Berbatov: Jsem hráčem Tottenhamu

08.11.2007, 10:49
Aktuality
Dimitar Berbatov uklidnil všechny fanoušky Tottenhamu, když popřel prohlášení svého otce o úmyslu odejít z White Hart Lane. Bulharský útočník je pevně rozhodnut i nadále hájit barvy londýnského klubu a chce mu pomoci zpět na přední příčky tabulky Premier League...

"Fanoušci za mnou stáli od prvního zápasu. Chci jim říci, že nikam neodcházím. Své jméno už nechci vidět v novinách - chci jenom hrát fotbal," prohlásil bývalý kanonýr Bayeru Leverkusen.

Berbatov přišel do Tottenhamu loni v létě a během první sezony si získal srdce všech příznivců Spurs. Bulharský reprezentant byl dokonce vybrán do ideální jedenáctky sezony a v létě se o něm spekulovalo v souvislosti s přestupem do Manchesteru United.

"Chci, aby každý věděl, že jsem hráčem Tottenhamu, miluji tento klub a všechny v něm. Někdy se nesměji, ale to ze mě nedělá špatného člověka. Nesměji se proto, že jsme u dna tabulky a nehraji dobře," vysvětluje Berbatov.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (8)

Přidat komentář
HOST*vavronov

tohle je borec

Reagovat
HOST*PESCL

TOHLE JE BLB

Reagovat
HOST*Yellow

Ty jsi blb,a to korunovany:) Berbatov je Charakter a jeho prohlašeni maji hlavu a patu:) nedaři se klubu ani jemu samotnemu,takže tyhle jeho slova nejsou jen kecy do větru,je to borec...a ty jsi Blbec:)

Reagovat
HOST*

Konečně rozumná řeč. Zůstaň u nás.

Reagovat
HOST*Noname

Hlavně už konečně začni dávat góly

Reagovat
HOST*

tak at ukáže

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu se říká profesionální přístup. Jen více takových hráčů ve fotbalu vůbec. Good luck Dimitar.

Reagovat
HOST*Gazza

Come on you spurs

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele