Beránka zklamaly brazilské posily

16.12.2009, 15:13
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (23)

Přidat komentář
georgeo

takové exotické hráče není nikdy radno podepisovat na delší dobu

Reagovat
smazaný uživatel

přesně max. na rok

Reagovat
smazaný uživatel

mě zas zklamal Beránek

Reagovat
smazaný uživatel

mě taky

Reagovat
RickNash

jj

Reagovat
RickNash

ale já naštěstí Brnu nafandim

Reagovat
smazaný uživatel

nechal bych max 1 z nich.Jednoznacne ale potrebujem kraje zalohy,sem zvedavej koho privedeou

Reagovat
Kubin1989

no ti Brazilci byli dost šílení, uvidíme jak se předvedou na jaře..

Reagovat
smazaný uživatel

3 brazilci to je už moc,max.2

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší byly ty jejich pohádky do novin:

- Jak dlouho byste chtěl hrát v Brně?

- Nó, tak maximálně rok, chci se ukázat a jít do kvalitnější soutěže. Třeba do bundesligy.

Reagovat
smazaný uživatel

pamatuju si na Johna jak rikal ze "ten cernej kluk" brnu urcite hodne pomuze a pak prej ten z pobrezi slonoviny...z brazilie...no to je jedno

Reagovat
smazaný uživatel

vedení brna

Reagovat
smazaný uživatel

to je hrozný. Teď si chudáčci povzdechli...nechápu, když je nemají pořádně prokouknutý, tak jak mohou podepsat čtyřleté konttrakty...to jde mimo moje myšlení....ale naprosto

Reagovat
soukup

mě zklamalo na podzim prakticky všechno co má nějakou souvislost s brněnským fotbalem...

Reagovat
smazaný uživatel

bohuzel je to tak...ale tragickej byl celej tým až na pár vyjímek,no a ti brazilci prostě jenom zapadli do toho strašnýho podprůměru,ale ono asi vedení čekalo že dalmo bude dávat každej zápas 3 branky a léo že mu na 2 nahraje,ja bych spíš řekl,že na vině je i zbytek týmu,kdyby hráli Polách,Došek aspol. v lepší formě než na podzim tak se k nim ti brazilci přidají a budou hrát taky líp,tím neříkám že brazilce nechat a zbytek vyměnit...ale co jsem je viděl tak zastak špatní nejsou,dalmo kolikrát snad ani neprohrál hlavu,léova technika není taky špatná,lira mě sice přišel někdy trochu nevýraznej,ale i tak v něm něco bude...Každopádně kdybych měl vybrat jednoho kterýho bych si nechal,tak bych vybral dalma,a k němu bych koupil nějakýho malýho,rychlýho útočníka(něco jako býval pacanda v dobách své nejlepší formy...)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

taky myslim ze Dalmo by mohl dat vic golu...parametry na to ma jen je potreba makat

Reagovat
soukup

tak kdyby hráli, my nemáme kraje hřiště, takže Polách uprostřed nemá komu nahrát, takže hraje prd, do útoku se tím pádem balón vůbec nedostane a obrana je furt pod tlakem.

Dalmo by byl dobrej kdyby kromě hlavičkování víc běhal, navíc když nedostaneme pořádně balón do soupeřovy šestnátky tak je nám takovej hráč úplně na nic, protože on to jinde opravdu neumí. Leo se mi sem tam líbil, je schopnej zajímavě přihrát, ale vůbec si s týmem nerozumí a za jeho přihrávkama většinou nikdo neběží, Léo pak začne stát na půlce a mávat rukama, proč s těma jeho přihrávkama v útoku něco nedělaj a od té chvíle je nulovej. Lira jak byl předtím dobrej, tak teď šel úplně do háje...

Reagovat
smazaný uživatel

Beránek je vůl

Reagovat
j_mrazik

Kravička je koza.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo v Cesku zrejme nechape, ze pro ty Brazilce je prestup do nejakeho tuzemskeho tymu predevsim obrovskym kulturnim sokem. Vzdyt se tu zije uplne jinak, podnebi pro ne taky uplne neco novyho, jazyk hodne tezkej... No a o brazilske nature ani nemusim mluvit, vseobecne se vi, ze se jim moc nechce ucit jazyk (samozrejme jsou i vyjimky) a ze jejich natura neni zrovna dricska. Fotbalova stranka je dalsi kapitola - na to, co se tu hraje, nejsou absolutne zvykli. Proto si myslim, ze brazilcum se musi u nas a v podobnych zemich dat nejmene rok na aklimatizaci a tymy s nemi museji mit trpelivost, jinak budou Dalmu a Leu, kteri se neprosadi stovky...

Reagovat
Bakary3

A ještě jsi nám neřek, čim omluvit jejich lenost.. Nikoho nezajímá, jestli je to Brazilec, nebo Polák, Čech, Kamerunec.. Jednou maj smlouvu, tak ať jezděj.

Reagovat
smazaný uživatel

podivej se na ronaldinha,adriana...neni to lenost,ale jinej pristup k zivotu asi. brazilce a vseobecne jihoamericany snad kazdej kupuje s tim,ze potrebuji vetsi cas na aklimatizaci, zvlast u nas, na ukrajine, rusku a jinejch statech, kde je to podnebi a kultura diametralne odlisna. doufam, ze se nebudes ohanet tim, ze adriano a ronaldinho jsou neco jinyho, protoze prave jejich zivotni styl je poslal z absolutniho vrcholu "pouze" mezi nadprumerne hrace. u tady tech "hvezdicek", ktery prichazi do nasi ligy nikdo proste nemuze ocekavat, ze odzacatku budou zarit... je to jak s ranguedem, kterej prichazel s tim, ze je jeste lepsi nez tavares. o tady tech brazilcich se taky vzdycky rika, jak maji genialni techniku, mysleni, atd...a je jim to na bobek, protoze si tady proste nezvyknou.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele