Benteke může hrát ještě lépe, nepochybuje Klopp

31.12.2015, 09:56
Aktuality
Liverpool opanoval poslední dva ligové zápasy, pokaždé přitom zaznamenal rozhodující gól Christian Benteke. Manažer Jürgen Klopp je ale přesvědčený, že belgický reprezentant dokáže hrát ještě lépe...

Benteke přišel do Liverpoolu před letošní sezónou z Aston Villy a během šestnácti ligových utkání zaznamenal 6 gólů, čímž Reds pomohl na průběžnou sedmou příčku.

Před rozhodující brankou do sítě Leicesteru City ale vyšel 25letý kanonýr šestkrát naprázdno, manažer Jürgen Klopp pak nepochybuje, že může hrát lépe. "Vždycky je pozitivní, když útočník vstřelí rozhodující gól. Sám Benteke si však jistě uvědomuje, že může hrát mnohem lépe, momentálně však potřebujeme hlavně góly," prohlásil Klopp.

Po příchodu z Genku nastupoval Benteke za Aston Villu tři roky, díky zraněním pak neodehrál většinu ligových utkání, přesto má na svém kontě velmi slušných 42 branek.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (305)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele