Benítezova rotace je správná, říká Torres

02.10.2007, 18:49
Aktuality
Také Fernando Torres, nejdražší posila Liverpoolu, se musí podřídit strategii manažera Rafaela Beníteze, který své hráče v základní sestavě pravidelně střídá. Torresovi to však nevadí, přestože nehraje tolik, jako byl zvyklý v Atletiku Madrid.

Liverpoolu se letos daří a fanoušci začínají věřit ve vytoužený triumf v domácí soutěži. Reds jsou na tom dobře přesto, že manažer Benítez rovnoměrně zatěžuje větší počet hráčů a nezatěžuje jen základní jedenáctku.

Také Fernanda Torrese, který byl v létě koupen z Atlétika, Benítez pravidelně vyjímá ze základní sestavy, za což bývá kritizován. "My hráči si musíme zvyknout na ten systém. Je to lepší, než kdyby se systém přizpůsoboval hráčům," hájí svého manažera Torres.

Španělský střelec začal na lavičce nedávné ligové zápasy proti Portsmouthu a Birminghamu, vůbec mu to však nevadí. "Manažer rozhoduje o tom, kdo hraje. Podle toho, koho potřebuje," říká Torres. "Hrají ti, kteří odvedou to nejlepší."

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Borec no... Můj Idol, škoda jen že ten Liverpool, i když na druhou stranu když to tak vezmu zpět asi bych pro něj těžko hledal klub, kterej by mu líp seděl:)

Reagovat
Shevchenko

Hlavně že skoro vůbec nehraje Crouch

Reagovat
HOST*

do manchesteru mel jit sakra

Reagovat
HOST*Aguero

taky si myslim ze mel jit do Manchesteru tak by se mi libil vic

Reagovat
HOST*

si delas srandu, tam by zapadl do prumeru, v lfc bude kracet po stopach Iana Rusha a vystrili nam konecne titul, tento hrac ukaze red dev(b)ils kam patri titul, lets go EL niňo

Reagovat
HOST*

TEPLOOOOOOOUS

Reagovat
HOST*Madridista

Dneska se to tu opravdu hemzi inteligencí.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

neznám jeho orientaci, ale je to upravený mladý muž.. .. a to neznamená, že musí být teplouš

Reagovat
smazaný uživatel

Benitez si hráče do svého kádru,vybírá fakt dobře.Letos by jim ten titul měl vyjít.Přeju to LFC i Raffovi.

Reagovat
HOST*

sampon dalsi jako ronaldo ale teplous je neco jineho chapete???? samponi jsou t co si berou ruzove pruhovane tricka voni jak baby sou nagelovani aji za usima a zenske po nich jedou gayove vadaj trosku jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Christian je nejlepší příklad pro všechny ostatní šampóny.Ty růžovy trička fakt žer,stejně jako ty uply svetry-samozřejmě růžovy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co řešíš. Běž do toho!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

trefa, potopena ...

Reagovat
smazaný uživatel

půjdeš do toho semnou?

Reagovat
HOST*bistinko

No a co, ja som tiez obcas sampon A moc sa mi lubi fialova Sice to nieje ruzova,ale tiez je ta ka teplejsia,nie?

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

jj, fialová je super nej barvy oblečení: černá, červená, teplá šedá, jasně bílá.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele