Benitez vyloučil odchod do Bayernu

19.11.2007, 17:07
Aktuality
Rafael Benitez učinil přítrž spekulacím spojujícím jeho jméno s možným angažmá v Bayernu Mnichov. Španělský kouč je spokojen v Liverpoolu a hodlá i nadále pokračovat v započaté práci...

"Vždy potěší, když jste spojováni s jiným velkým klubem, protože to znamená, že něco děláte správně. Ale i kdyby mě nekdo lákal, řekl bych jakémukoliv klubu, že jsem spokojen ve svém současném klubu, se současným kádrem, s fanoušky a s městem. Je zde stále řada věcí, které chci dokázat a plánuji zůstat ještě hodně dlouho," prohlásil bývalý kouč Tenerife a Valencie.

Bayern je v současné době na čele tabulky německé nejvyšší souteže, nevyšly mu však poslední čtyři soutěžní zápasy a na výhru čeká již necelý měsíc. Současný kouč bavorského vekloklubu Ottmar Hitzfeld měl navíc nedávno drobné neshody s prezidentem Karlem-Heinzem Rummeniggem, které trochu zpomalily jednání o nové smlouvě. Rummeniggemu se nelíbilo, že Hitzfeld v utkání Poháru UEFA proti Boltonu stáhl ze hry záložníky Riberyho se Schweinsteigerem a šetřil je na následující zápas se Stuttgartem, následně se však za své chování omluvil.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

...na nemeckých stránkach som sa dočítal, že druhý v poradí je Mourinho...

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu se i dá vřit,ale nevím jak by to s jeho mentalitou zvládl.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

to by bylo docela zajímavé.. ale radši bych ho viděl někde třeba... v Interu

Reagovat
smazaný uživatel

v zadnem pripade, v liverpoolu je spokojeny a bude vyhravat hodne trofeji

Reagovat
Zajda

Rafa ať tě to ani nenapadne....

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa nezklame!! To je věrnost LFC go go go!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele