Benítez: Gerrarda můžu znovu vystřídat

23.10.2007, 19:07
Aktuality
Kapitán Liverpoolu Steven Gerrard byl ve víkendovém derby na hřišti Evertonu dvacet minut před koncem střídán. Předčasný odchod ze hřiště hodně překvapil fanoušky i hráče samotného, manažer Benítez však vzkazuje, že Gerrarda může vystřídat kdykoliv znovu.

Poté, co byl Gerrard v městském derby vystřídán mladým Lucasem Leivou, vzkázal manažerovi Benítezovi, že ho to "bolelo a zklamalo". Liverpoolský kapitán si poté se svým koučem promluvil, situace ze zápasu s Evertonem se však kdykoliv může znovu opakovat.

"Můžu to udělat znovu? Ano, pokud to pomůže týmu," prohlásil dnes Benítez o možném střídání Gerrarda v příštím zápase. "Se Stevem jsem mluvil, samozřejmě chtěl ten zápas dohrát. Ale opakuji, že jsem se rozhodl podle toho, co potřebovalo mužstvo."

"Pokud budu cítit, že potřebuji znovu vystřídat kapitána, samozřejmě to udělám. Všechno, co dělám, je pro dobro týmu," pokračoval Benítez. "Dělat velká rozhodnutí je součást mé práce a tohle rozhodnutí sehrálo důležitou roli při výhře nad Evertonem," uzavřel španělský manažer. Liverpool hraje další zápas ve středu v Lize mistrů na hřišti Besiktasu Istanbul.

Autor: Radim Šantrůček / football365.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

takhle si fanoušky neudobříš

Reagovat
smazaný uživatel

takhle si fanoušky neudobříš

Reagovat
HOST*

Benitez je piča

Reagovat
HOST*

je sice mozne ze Gerrard nehral upe nejlip ale vystridat kapitana odchovance a ikonu klubu v derby je dost blbost Gerrard znamena Liverpool a kdyz ho vystrida v derby tak ma dost

Reagovat
M11

bylo to zvlastni rozhodnuti...ale je to trener a ten muze cokoli... kdyby rekl neco ve smyslu uz se to nestane tak ze sebe udela akorat loutku...

Reagovat
HOST*

střídat jakehokoliv hráče je jen a jen výhrada trenéra,on nese odpovědnost,a když to pomůže týmu tak at si vystřídá koho chce,nikdo není nenahraditelnej,jedině u nás do toho může každej trenérovi kecat....,mimochodem Gerrard zas nějakou oslnivou formu nemá,je to super fotbalista o tom není pochyb,ale každej tím projde,že se přestane dařit..

Reagovat
HOST*-PeCa_08-

mas recht.. souhlas

Reagovat
HOST*Kapy

Napr. Ronaldinho, kaká, Lehmann!!!!!!!!!!!!!!, ....

Reagovat
smazaný uživatel

tak to posral to budou mýt fandové radost

Reagovat
smazaný uživatel

kolikrát už Gerrard podržel Liverpool!!!!!! a když po nevydařeném zápasu v Rusku,kdy potřeboval podržet on sám a dobře věděl že jse trápí tak MU PODAL pomocnou ruku člověk od kterého to nejméně čekal!!!! ANO trenér má právo vystřidat koho chce,ale tohle si nezasloužil! Opravdu ne!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Lehmann je pořád stejný...

Reagovat
HOST*

Co to meles? Proste hral asi spatne tak ho stridal.. trener zodpovida za vysledes ten mu vysel tak co? tak jednou stridal a dela z toho aferu at se podiva na jiny hvezdy a taky nehrajou tolik treba v Chelsea..jednou stridal ay hned breci..

Reagovat
HOST*floppy

pokud vim, Lucas zařídil penaltu a konečnou výhru, takže to bylo výborný střídání.

Reagovat
HOST*Benitez je jednicka.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím. Žádnej hráč by neměl bejt nedotknutelnej. Prostě když hraje tužku, tak půjde z placu a fertig. Gerrard na mě vždycky působil sympatickým dojmem - takovej kluk s ulice - ale tohle dost přehání. Žádnej hráč nemůže bejt důležitější než celej tým. A jestli budou fandové proti trenérovi? No a co? On má zodpovědnost za výsledky a ne oni, to by si měl každej uvědomit

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť to bylo skvělé střídání..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele