Benítez by se měl soustředit na hru

23.11.2007, 17:40
Aktuality
Liverpool se zatím v letošní sezóně velmi trápí a manager Rafael Benítez vzhlížel k zimnímu přestupovému termínu, aby se tam poohlédl po nových posilách. To se ovšem nelíbí majitelům klubu, kteří španělského trenéra vyzvali, aby přestal mluvit o dalších hráčích a soustředil se na ty, které má momentálně k dispozici.

Benítez měl s Tomem Hicksem a Georgem Gillettem ve čtvrtek schůzku, s jejímž výsledkem pravděpodobně příliš spokojen nebyl. "Řekli jsme mu, ať se soustředí na blížící se zápasy, ale asi se mu to moc nelíbilo. V prosinci bude čas na probrání dalších témat," prozradil Hicks.

Na bývalém kouči Valencie se zmíněná schůzka očividně podepsala a na nadcházející tiskové konferenci nebyl ve své kůži. Na několik otázek odpověděl stejnou strohou větou "Soustředím se na trénování a vedení mého týmu."

Navíc zmínil, že by jeho budoucnost mohla ležet mimo Anfiel Road: "Možná bych mohl být nástupce Stevea McClarena, pokud zlepším svou angličtinu, nikdy nevíte, co se může stát," rozvířil vody Benítez.

Reds v létě mohutně posílili, přesto se jim nedaří ani v Lize mistrů, ani v domácí soutěži. "Rafa" chtěl celou situaci vyřešit v lednu a americké majitele to nepříjemně překvapilo: "Po finále Ligy mistrů v Aténách na nás měl určité nároky a my jsme je v létě splnili. Přivedli jsme několikrát skvělých hráčů, ještě nikdy v historii tento klub za jedno přestupové období tolik neinvestoval. Tohle byla zpráva, kterou jsme Rafovi předali, nyní se musíme soustředit na to, co se bude dít na hřišti," zakončil Hicks.

Autor: Petr Kilian

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Přesně tak! Prachy nejsou všechno! TAkže SPARTA by se měla zamyslet

Reagovat
smazaný uživatel

Benitez je velky idiot preto lebo vzdy meni zostavy a nema predstavu a zakladnej 11 jediny hraci ktory su u neho isty su gerrard, reina a carrager.

Reagovat
smazaný uživatel

stryckovia z ameeriky asi nemaju radi ked sa ich peniaze vyhadzuju von oknom

Reagovat
smazaný uživatel

benitez je kreten doufám , že ho vykopnou , protože to co on předvádí je k smíchu , hlavně , že si nechal narůst vousy , aby vypadal jako drsńák

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim jakym pravem se tu navazite do Beniteze.. V teto sezone jeste s Liverpoolem neco dokaze! LFC YNWA!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele