Benatia na změnu dresu nemyslí, v lednu zůstane v Juventusu

29.12.2016, 19:05
Aktuality
Další po individuální stránce nepovedené angažmá prožívá Medhi Benatia. Jeho zaměstnavatel potřetí v řadě vévodí tabulce domácí nejvyšší soutěže a marocký obránce u toho opět často není přímo na trávníku. Začíná se tak spekulovat o dalším stěhování, které sám fotbalista ovšem odmítá...

29letý stoper si udělal jméno především během působení v AS Řím a odměnou mu byl přestup do Bayernu Mnichov. V Bavorsku toho ale Benatia mnoho nenahrál a hodně se pod to podepsaly zdravotní problémy, letos v létě pak po dvou sezonách odešel hostovat do Juventusu. Za Starou dámu do této chvíle naskočil k sedmi ligovým zápasům.

"V první řadě se nyní koncentruji na Africký pohár národů, ten pro mě představuje velký cíl, po skončení turnaje se následně vrátím a budu připraven na klubové povinnosti. Pokaždé, když jsem nastoupil, jsem se ze sebe snažil vydat to nejlepší," říká Benatia, o něhož se zajímají Spartak Moskva a Olympique Marseille.

"Trenér Allegri nyní dává přednost jiným a já to respektuji, rozhodnutí trenérů jsem respektoval vždy. Až budu potřeba, budu připraven. Máme špičkový kádr plný kvality, v lednu rozhodně zůstanu v Juventusu," má jasno.

Autor: Tomáš Pavlík / espnfc.com

Komentáře (105)

Přidat komentář
smazaný uživatel

hej cikán

Reagovat
smazaný uživatel

vepřová panenka, pivo a hneď sa mu bude dariť

Reagovat
db18

Hlavně ať tam zůstane i po sezoně...

Reagovat
Furia Ceca

Já se jeho setrvání vůbec nebráním. To je taky hrůza... Máme rovnou pět TOP světových stoperů a hned tři z nich jsou sklenění...

Reagovat
smazaný uživatel

Juve tam může hrát tu ligu i bez cely obrany, třeba by se na to dalo i koukat...

Reagovat
Furia Ceca

Tak všichni Juventini hlavně sní o LM... O Scudetto se aktuálně můžeme připravit jenom my sami.

Reagovat
smazaný uživatel

LM je pro vás hodně hodně vzdálená. Na SA ten kádr stačí, ale na titul v LM ani náhodou. Jedině že by jste ji hráli sami.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna v tejto sezone mam staru damu za najvacsieho favorita v CL, ten kader je vyborny. Tam musia bojovat,v SA ich o titul pripravy bozi zazrak.

Reagovat
Furia Ceca

Tak přes Porto snad postoupíme. A pak se uvidí, co dál...

Reagovat
Uwe háže buly

ty si taky dobrý vohráblo koukam

Reagovat
smazaný uživatel

Znáš mě

Reagovat
db18

A 6. v řadě je taky skleněný Benatia

Reagovat
Furia Ceca

Toho jsem tam právě započítal... Asi mu to v Bayernu nešlo, s ohledem na tvoje reakce, ale v Itálii byl už v Udinese TOPka!

Reagovat
db18

Já jsem až měl pocit, jestli k nám neposlali nějakého dvojníka... Jednak se zranil vždy, když měl dostat více prostoru, protože se zranil někdo, kdo byl před ním - a pak když dostal šanci, tak býval všude o krok pozadu...

...nejpatrnější to bylo, když nastoupil z lavičky, jeho první kontakt nebýval s balonem, ale s protihráčem a celkově působil dost mimo... pozičně o krok vedle a myšlenkou o vteřinu/dvě pozadu.

Reagovat
Furia Ceca

Tak to byl asi ten dvojník... U nás je právě perfektní. Ale ta jeho zranění, to je prostě na píču. Kdyby byl zdravej, tak pochybuju, že by se takový spekulace okolo něj vůbec vyrojily...

Reagovat
smazaný uživatel

To nebude dvojníkem, zakopanej pes bude jinde

Reagovat
Airus

pozor s tím perfektním, měl super nástup ale dost vychladnul

Reagovat
Houfi

Zoldak vsech zoldaku

Reagovat
Lech

Tevez

Reagovat
Airus

= nejlépe placený hráč světa.

Reagovat
Lech

To taky.

Reagovat
jany kozak

Etoo

Reagovat
smazaný uživatel

Do 24 hodin tu mame clanok ze meni dres a mieri do Spartaku

Reagovat
smazaný uživatel

Za kolko by bolo Juve ochotne pustit Barcelone Pjacu ?

Reagovat
Furia Ceca

Ses zbláznil, ne? A rovnou Dybalu byste třeba nechtěli?

Pjaca měl smůlu, že se zranil hned v úvodu sezóny, každopádně za těch pár minut ukázal neskutečný věci a počítá se s ním. Allegri tvrdí, že to bude nejdůležitější hráč Juventusu roku 2017.

Reagovat
smazaný uživatel

To je snad otázka pro vedení Juve ne ?...tady ti asi těžko někdo odpoví

Reagovat
Airus

Podle mě by vedení cuklo nad nějakou nesmyslnou částkou, 40M+

Reagovat
Pinturicchio

Uvidíme, jak bude Pjacův vývoj pokračovat dál. Ale pokud naplní potenciál, tak 40+ za něj bude málo.

Reagovat
Airus

jasně, myslím tím kolik by přijalo vedení teď

Reagovat
smazaný uživatel

Do Anži

Reagovat
andycek1

Strašne si prajem aby ostal ukázal sa v dobrom svetle keď nastúpil a keby hrame s päticou Benatia, Rugani, Barzagli, Bonucci a Chiellini! To je neskutočná sila na stoperskych postoch vsade inde by hrali vsetci 5 zaklad len v Juve budu sediet. Barza uz ma predsa 35 a nevieme ako na tom bude v dalsej sezone tak urcite Medhiho odkúpiť. A na Caldaru počkať 2018

Uvidime čo ten Witsel lebo sa to komplikuje. Cital som ze stále myslime na Jamesa Rodrigueza

Reagovat
Pipo123

Lazio, non solo Paloschi: contatto con l'Atalanta anche per Sportiello

Vraj chceme vymeniť Berishu za Sporiella a Paloschiho. Neviem či Sportiello by bol nejaké zlepšenie, chýb robí pomerne dosť a aj ten Berisha pôsobí v Atalante istejšie a lepšie.

Reagovat
jany kozak

Djordevic uz je odpisany?

Reagovat
Pipo123

Jj Simone mu ani nedáva šancu, asi odíde teraz v zime, vraj chceme dotiahnuť hosťovanie Paloschiho či nejakého Mariana Diaza, tuším hráča Realu B

Reagovat
jany kozak

aha ale podla mien predpokladam ze len ako backup za Cira a nie do rotacie. a pri Djordevicovi sa aj spominaju nejake kluby?

Reagovat
Pipo123

Jj hľadá sa posila na lavičku, u Djordjeviča sa najviac spomína Janov a Lyon

Reagovat
smazaný uživatel

Co nastoupil, nikdy nezklamal.Určitě nechat a podepsat.Do budoucna se může dostat do základu, pokud bude zdráv.

Reagovat
Pinturicchio

Mladý Conte.

Reagovat
Furia Ceca

Tak Conte je Zazův nemanželský syn...

A tos nevěděl?!

Reagovat
Alberto Aquilani

to by ma zaujímalo, jak to Zaza zvládol.

Reagovat
Furia Ceca

Tak obráceně... Jako žes ty nudělal nikdy překlep. Navíc mrkni na ten čas kdy jsem to publikoval - byl jsem po pár pivech.

Reagovat
Alberto Aquilani

keby si pil tvrdé, nestane sa ti to

Reagovat
Furia Ceca

Kdybych pil tvrdej, tak včera usnu na klávesnici.

Reagovat
Airus
Reagovat
olis

pozna niekto toho Orsoliniho z Ascoli, vraj ho chce PSG, Chelsea ci AC a my sme za neho mali ponuknut 4,5 co Ascoli odmietlo, vraj to este skusime, to je take delo?

Reagovat
Pipo123

Za pol roka sa spomenul záujem Neapolu, Lazia, AS, Juve, Fiorentiny, AC atd, takže asi to bude delo, on je hlavne ročník 97 a už hráva stabilne za Ascoli.

Reagovat
olis

jn, na videach vypada ze je sikovny, u AC to vraj stopli cinania ako spomina nizsie Pistolero a Pedulla pise ze my sme ako jediny poslali konkretnu ponuku a to 4,5 mega co ale odmietli, treba vyuzit kym sa do toho moc nemontuje Juve lebo potom to uz bude stratene

Reagovat
El-Pistolero-68

Taky jsem o nem slysel poprve az ted. Udajne jsme ho meli dohodnuteho, ale Cinani to stornovali s tim, ze chteji privest vetsi hrace. (Takze nejake 29lete kopyto z Janova). Nevim, ale nemusel by byt u nas spatny jako backup za Susa, kde nikoho nemame (navic Honda jde pryc v lednu).

Reagovat
Alberto Aquilani

Tu si nemôžem pomôcť, či nejaké to percento v jeho úpadku nemajú na svedomí prachy. Hrával v Udinese, kde nebral ani milion. Pak šiel do AS kde bral cca 2, a hned na to do Bayernu, kde mal už okolo 4-5. To bol za ten rok obrovský skok, kde svojím spôsobom aj stratil tú "motiváciu" novej zmluvy, čo mu sľúbil Sabatini, tak v Bayerne dostal pridané. Ale samozrejme, za väčšinu môžu zranenia a IMO aj štýl Bayernu a to, že už tam tých world class obrancov bolo viacej, a on bol len jeden z nich, a vysedávaním na lavici stratil sebavedomie.

Reagovat
Pinturicchio

Na peníze je, tak jako 99% hráčů. Ale myslím, že je i ambiciózní, z Bayernu mohl jít do AC, kde by podle mě měl základ s Romagnolim, ale vybral si Juve. Jemu v Německu nesedlo nic, fotbal ani německá mentalita, jeho rodině se tam taky nelíbilo.

Reagovat
AndR

Jeho úpadkem se staly zranění... v Bayernu byl kvalitní a vedle Boatenga místo měl, protože konkurencí mu byli ještě větší lazaři Javimar a Badstuber. Však se také skoro celou sezonu hrálo s Alabou na stoperu a Kimmichem...

Bohužel za poslední dva roky je Benatia pořád ve statusu zraněný. Odehraje měsíc po uzdravení a pak zase 3 měsíce léčí sval.

Přál bych mu a vlastně i Juventusu, aby si vzájemně sedli, ale z pozice Juve bych ho teda nepodepisoval. Drží se za ten sval opravdu každý měsíc... teda v Juve to moc nesleduju, ale nemyslím, že se něco změnilo.

A jak píše Pintu níže, Německo mu asi nesedlo. Byla mu zima

Reagovat
Maritazzi

Spal chce za Salaha Papua, za něj si Atalanta řekla 15 milionů, tak je zatím nejblíž Jese, protože El Ghaziho nechce Ajax pustit na hostování s opcí (další jména Musonda, Borini ). Za Defrela chce Sassuolo teď nesmysly, protože maj mít 30 mega nabídku z Číny... Horší je to se zálohou, Pellegriniho nám teď Sassuolo taky nepustí, Rincon je v Juve, Torreira podle mě není někdo kdo by nám okamžitě pomohl, Castro z Chieva je sice ve formě, ale nevím, jestli to je hráč pro AS... Tohle se zas povleče do konce přestupáku.

Reagovat
Votas

Pellegrini se mi líbí...toho bysme mohli zkusit až Juve koupí Gagliardiniho.

Reagovat
Maritazzi

Máme na něj právo zpětnýho odkupu za 10 milionů, tak snad skončí jako odchovanec u nás.

Reagovat
Votas

jaj, tak to je velká škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Uzdraví se Leo a na kolem 15. ledna má hrát s děckama Ale.

Ať vrátí Radju do středu, bude dávat goly i tak a nahoru pošle Frantu v alternaci s Diegem, víc musí hrát Stephan.

Salah bude pryč jen na pár zápasů.Nechápu tyto nákupy.

Pellegriniho Di Fra potřebuje, jsou ve sračce. V létě nám to stačí a podle všeho si ho vezmeme zpět.

Reagovat
Maritazzi

Já se bojim, že Radju níž dávat nechce a v tom případě je další záložník nutnost, budem hrát Coppu, očividně chceme něco uhrát v EL, takže se nedivím těm spekulacím o Jesem a dalším záložníkovi. Ten kádr širokej zatím neni, pokud se chceme udržet ve špičce i zvládnout hrát poháry.

Reagovat
smazaný uživatel

Florko mi moc chybí. Pokud by alternoval mezi CAM a křídlem, bude výkonnostně dobrý, jen už ne zpět na beka.

A myslím, že i toho trequa by zahrál lépe než Radja. Pressovat umí a navíc má i přihrávku, goly by taky dával.

Reagovat
smazaný uživatel

Jese na hotovačku bez povinné opce, prosím. To se dá skousnout.

Jakéoliv ostatní nákupy za 10+ nedávají smysl.

Reagovat
Gimme

Ještě se psalo o Saponarovi na podhrot. To je podle mě lepší volba než Wilshere o kterého je údajně z naší strany taky zájem.

Reagovat
Alberto Aquilani

vôbec, ved Spalletti na typického podhrota ani nehrá. A keby chcel, má v tíme na ten post Tottiho, Perottiho, či Gersona.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že to nevyužívá, každý z nich je úplně jiný, dalo by nám to spoustu variant.

Reagovat
smazaný uživatel

Saponara nic neřeší. Spal chce kreativního robota, takže jedině naklonovat Radju s Frantou dokupy.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Deulofeu k nám?

Reagovat
Votas

Leiva prý už prochází lékařskou prohlídkou, takže asi máme vyřešenou zálohu. Za to, že to stihli vlastně ještě před otevřením okna, tak

Jinak ale jeho popis na wiki moc optimismu nenavozuje:

An efficient midfielder, despite not being particularly quick, prolific, skilful, or creative on the ball

Ale jako OK...překvapit asi může jenom pozitivně a kdyžtak se holt v létě nepodepíše. Jestli má být v týmu on nebo Melo je asi jedno.

Jinak ale začněmež prodávat...je toho hodně...Carrizo, Rano, Santon, Naga, Melo, Jove, Biabiany, Eder...hostovačky Gnouk a Miangue...hmmm

Reagovat
Pipo123

Nechápem moc príchod Leivu, docela sa bojím že bude hrať rovnaké hovno ako za LFC, snad ho nedá Pioli na stopéra

Reagovat
lnterista

Ja hi cekam jako stridajiciho hrace nebo ma nahradit Banegu

Reagovat
Votas

tak vysvětlením je, že je zadarmo a přesun Medela na stopera. Potom to taky samozřejmě nahrává tomu, že půjde pryč K-dog.

Reagovat
lnterista

Ja myslim ze jeste zaloznik prijde

Reagovat
Votas

kdyby zůstal K-dog, tak není potřeba. Na dvě ofenzivnější pozice v záloze by byli Banega, Brozo, Mario a na DM Kondo s Leivou. To by mělo stačit a v nouzi by mohli zaskočit Medel s Candrevou a Ansaldim. Průser jsou beci a kdyby se podařilo střeli Edera i Joveho, tak by za Icardim byli jenom Palacio a Barbosa, ale i s tím by to mělo jít odehrát. Já čekám prostě dva příchody...beka a DM, což je Leiva, takže už jenom ten bek. A pak hlavně prodávat.

Reagovat
lnterista

Ja osobne bych do toho taky nezasahoval az na Melo(naposledy se mi sice libil ale je to rapl)-Leiva. Prodat Nagatomo, Santon atd a koupit jednoho krajniho beka. Bohuzel si myslim ze Banega je navic a kdyz pujde tak prijde zaloznik nebo opacne

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ale mozna to ma smysl jestli tohle je pravda:

The Sun: “Inter on the verge of accepting £43 million for Brozovic”

Inter’s Croatian midfielder Marcelo Brozovic extended his contract earlier this month, but a huge offer from China has arrived at San Siro, from an unnamed Chinese team.

Inter payed just £6,5 million to sign Brozovic and given the club’s problems with regards to UEFA’s Financial Fair Play, the club is very tempted to accept the offer.

Brozovic has featured 11 times this season scoring 3 goals, but with Inter’s next fixture scheduled for January the 8th, Inter could go into that fixture having sold Brozovic.

Reagovat
smazaný uživatel

jasne nasho momentalne najlepsieho zaloznika predavat. to je skvele

Reagovat
Pipo123

Ledesma podpísal Pescare

Reagovat
Pettirosso

Prandelli udajne skoncil ve Valencii.

Reagovat
Yanek

Ten klub je v totálním rozkladu, vedou to tam diletanti. Pro ně je sestup jediným řešením.

Reagovat
smazaný uživatel

Když přišel do Juventusu byl stoper č.4 za Barzaglim, Bonuccim a Chiellinim, pozici pátého stopera měl Rugani, ten se ale během podzimu vypracoval na čtvrtou pozici a např. dostal se do základní sestavy na superpohár, hrál společně s Chiellinim, přestože byli Benatia s Barzaglim na 100% připraveni. Medhi musí bojovat, podobně jako Stephan Lichtsteiner aby si své místo, podobně jako švýcar vybojoval zpět

Reagovat
smazaný uživatel

Lichtsteiner si ho nevybojoval

Reagovat
Airus

S tím co přinesl Alvés ani moc bojovat nemusel

Reagovat
smazaný uživatel

To ne no, stačilo počkat až mu zloměj nohu

Reagovat
Furia Ceca

Neříkám, že ja Stephan objektivně lepší než Dani, ale z hlediska Juve je asi jasný, kdo je pro tým přínosnější...

Reagovat
smazaný uživatel

Můj favorit je to taky, bohužel na nás nezáleží. Ale nevybojoval si to, neměl ani příležitost, protože Max tam prostě furt cpal Daniho.

Reagovat
andycek1

Witsel nakonec do Shanghaiu?? Pekný magor...

Reagovat
Ragazzo d'oro

Tak za 18mega ročně se to zrovna u něj dá dost dobre pochopit.

Reagovat
Lech

Reagovat
Airus

za 18M ročně... uvidíme jestli se to potvrdí, nebo jestli chce hrát Witsel fotbal

Reagovat
El-Pistolero-68

On šel za prachama, už když opouštěl Benfiku. Takže u něj mě to ani nepřekvapuje.

Reagovat
El-Pistolero-68

Ale serou mě ti Ťingťongové. Takhle zmršit evropský trh. Pěkná sabotáž a jsem zvědavý, kam až to dojde.

Reagovat
Airus

To už tu bylo s Rusama a Tuskenama, akorát se ukázalo kdo hraje fotbal proto aby byl šampion a kdo pro prachy

Reagovat
El-Pistolero-68

Bylo, ale ne v takove mire.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic nemrší.

Člověk je mršina, když tam jde. Ani jeden z těch hrášů, co odešli do Číny, neměli vůbec špatné podmínky v Evropě. Respektive měli takové, aby se zajistili do konce života, pokud by měli trochu skromnosti.

Reagovat
Lech

Reagovat
Furia Ceca

Hlavně to jsou buď žoldáci, co si kvůli prachům zmršili kariéru (Hulk, Witsel) a nebo hráči, co si v Číně vydělaj tolik, kolik by jim v logičtěji smýšlející Evropě nikdo nedal (Pellé). + hráči co tam jdou na důchod (Tévez).

Já mám jenom obavu, aby tam nepřetáhli nějakýho hráče prvního sledu v nejlepších letech, třeba Kroose, Neymara, Griezmanna, Dybalu, Sanchéze, Reuse apod. To už bych byl hodně nasranej...

Reagovat
Airus

Toho bych se nebál, to jsou hráči co chtěj vyhrávat a být TOP na svoji pozici a válet s repre.

Reagovat
Furia Ceca

Je fakt, že jak se spekuluje o Sanchézovi do Juve, tak jsem četl, že on má i mj. lukrativní (jak jinak) nabídky do Číny, ale on sám preferuje setrvání v Evropě, kde chce vyhrávat trofeje. Takže snad to takhle vydrží

Reagovat
Pipo123

Hlavne je škoda že tam chodia top talenty v JA, dosť brazílčanov sa tam išlo zakopať, ale najviac ma mrzel Dario Conca, pre mnohých neznáme meno, ale borec čo mohol hrať v TOP klube v europe, takže je škoda že kopec talentovaných hráčov ide do Číny.

Reagovat
Furia Ceca

Já doufám, že je to jenom krátkodobej trend... Už tady byla spousta klubů, co přeplácely jak vzteklí a pak je to přestalo bavit.

Reagovat
Airus

zrovna u těhle zemí to docela chápu. V Jižní Americe, Africe, a pod. se snažíš svůj talent co nejrychleji prodat, za co možná nejvíc peněz aby jsi se mohl postarat sám o sebe a svoji rodinu. Většina hráču pochází ze špatnýho ekonomickýho zázemí a tohle je jedinej způsob jak se z něho dostat

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně nejhorší bude, jestli se Číňanům podaří co chtějí, totiž naučit se hrát fotbal.

Zatím jsou počítačové postavičky.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
El-Pistolero-68

Zaplatpanbuh to jsou zatim opravdu "jen" hraci, co jsou max. tesne pod vrcholem a nejsou to ty opravdu world class hvezdy v dobrych letech, ktere jsi vyjmenoval. Tak doufam, ze tyhle hrace se jim presvedcit nepovede a ze za chvili nebudou 13leti kluci ve Fife hrat za Sanghaj s Neymarem, Griezmannem a Verrattim...

Reagovat
Pipo123

Ak sa to stane tak to je v celku jedno, v prdom rade by sa mal obnoviť klubizmus u hráčov. Momentálne je taká doba že agenti dokážu zapredať za prachy každého hráča

Reagovat
El-Pistolero-68

Nevim, jak toho v dnesni dobe docilit. Bohuzel.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele