Ben Arfa zpět do Nice? Favre si spolupráci s ním dovede představit

30.04.2017, 12:42
Aktuality
Jenom stínem loňského postrachu obran ve francouzské lize je letos Hatem Ben Arfa. Ofenzivní fotbalista před necelým rokem přestoupil z Nice do PSG a má mnohem blíže k trofejím, na trávníku se mu ovšem už tolik nedaří a nabízí se otázka, zda se za několik týdnů nevrátí zpět. Trenér OGC Lucien Favre rozhodně není proti...

Ben Arfa dal loni sedmnáct ligových branek a byl jednou z největších hvězd Ligue 1. Do PSG následně odešel jako volný hráč a jeho výkony představují zklamání. V týmu trenéra Unaie Emeryho nemá místo v základní sestavě a do této chvíle stále čeká na první ligovou trefu.

"Když jsem na videu sledoval zápasy Nice z loňské sezony, bylo to především o Ben Arfovi. Nice bez něho loni skoro nevyhrávalo," hodnotí Favre.

"Mohl bych s Ben Arfou pracovat. Mluvil jsem s ním už loni v létě, ale tou dobou byl na odchodu do PSG nebo Sevilly. Nevyužíval bych ho na křídle," dodal švýcarský trenér.

Autor: Tomáš Pavlík / sport-express.ru

Komentáře (12)

Přidat komentář
FC Porto FC

Myslím si že Ben Arfa nemá mozek na to aby vyhodnotil že návrát do Nice by bylo pro něj dobré řešení...

Reagovat
pepinho2

Já být fanouškem Nice, tak takového žoldáka chtít nebudu zpět

Reagovat
smazaný uživatel

Úpřimne, jemu to nepřeju z principu, je sice fajn fotbalista, ale je to prostě typ jak Balotelli, v Nice se rozehrál, po sezoně zase přišel někam kde je potřeba více makat a soutěžit s konkurencí, a je zase mimo, bralo se to jak jeho velká (a skoro poslední) šance a posral to znova. Jinak by v Nice mohl válet dobře v top formě je to výborný fotbalista, a Nice je super sympatickej klub, ale opravdu si nemyslím, žeby se vrátil jako srdcař a chtěl za ně úpřimně hrát déle než by přišla další větší nabídka.

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej hráč nepotřebuje makat. To je jen výmysl posledních deseti let.

Reagovat
Langi

Reagovat
smazaný uživatel

To ja si dokazem predstavit ako sa v Nice rok rozohraje a potom zdrhne

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Pachuca v zápase mexické nejvyšší soutěže remizovala s Cruz Azul, pod což se podepsal brankář Óscar Pérez. 44letý gólman gólem do prázdné svatyně pečetil stav utkání na 2:2.

Co to je za číčovinu? Jaký prázdný svatyně? https://www.youtube.com/watch?v=3DAOXgukZgI

Reagovat
Kucka

klasickej tap-in

Reagovat
FC Porto FC

ted sem ten gol chtěl hledat, dík

Reagovat
smazaný uživatel

koukám mexická liga asi problémy s návštěvností neřeší jinak super gol, jsem netušil že tenhle brankář ještě chytá.

Reagovat
REPLIKATOR

Ben Arfa

Reagovat
Felitel

Hatem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele