BELLAMY PŘESTUPUJE DO LIVERPOOLU

22.06.2006, 20:54
Aktuality
Craig Bellamy si v krátkém časovém rozmezí vyzkouší již čtvrtý britský klub. Po Newcastlu United, Celtiku Glasgow a Blackburnu Rovers se tentokráte stěhuje do Liverpoolu. Velšský útočník s klubem z města Beatles uzavřel čtyřletý kontrakt.

Bellamy platí za jednoho z nezkrotných hráčů Premier League. V sezóně 2004/2005 kvůli sporům s tehdejším manažerem Newcastlu Greamem Sounessem odešel na hostování do Celtiku Glasgow, ze stejného důvodu se pak v létě rozhodl pro přestup do Blackburnu. Ten za něho před rokem zaplatil 8,75 milionů eur. Liverpool musel nyní ještě více "přitlačit", podle zákulisních informací se přestupová částka pohybuje okolo deseti milionů.

26letý velšský útočník za sebou má celkem povedenou sezónu. Trápila ho sice zranění, přesto dokázal v 27 zápasech nastřílet 13 branek a výraznou měrou tak Blackburnu pomohl ke konečné šesté příčce znamenající start v příštím ročníku Poháru UEFA.

"Minulý měsíc jsem se oženil a byl to jeden z nejdůležitějších momentů mého života, ale tohle je na stejné úrovni. Vím, že moje žena z těchto slov nebude mít radost, ale je to pravda! Přestoupit do klubu, kterému jsem fandil už jako kluk, je mým splněným snem a hrát za Liverpool bude obrovskou ctí," rozplývá se nad svým novým angažmá Bellamy.

Manažer Liverpoolu Rafael Benitez potřeboval a stále ještě potřebuje zacelit v týmu mezeru po Fernandu Morientesovi a Djibrillu Cissem. Prvně jmenovaný odešel do Valencie, francouzský útočník si zase zlomil nohu a bude možná až půl roku mimo hru. Ve Francii se navíc mluví o tom, že Cisse by měl zamířit na roční hostování do Marseille.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

yo yo máme novou krev

Reagovat
HOST*

jj,ale chtelo by to aby aji prisel ten Alves a Trezeguet!!A prodal bych Crouche

Reagovat
HOST*

a já bych prodal tebe jestli si fanoušek liverpoolu!Prodat Crouche?a Gerrarda ne?ty bambulo!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to už je fakt bezmoc.

Reagovat
smazaný uživatel

Další problémovej hráč místo kanonýra, kterýho tak potřebujou.

Reagovat
HOST*

Mýslím že Bellamy byl dlouho ve slabších klubech a konečně ten správný klub-Crouch PRYČ

Reagovat
HOST*

Mýslím že Bellamy byl dlouho ve slabších klubech a konečně ten správný klub-Crouch PRYČ

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele