Belgie pořád může vyhrát velký turnaj, věří kapitán Eden Hazard

02.09.2021, 11:57
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (27)

Přidat komentář
Setwo

áno, ale až keď im možno o 10 rokov príde ďalšia "zlatá generácia"

Reagovat
Ranoth

Ako moze byt Belgicko prve v rebricku ked nic nevyhralo, to nechapem Najviac prehypeovana repre v historii

Reagovat
smazaný uživatel

To je ako v F1. Môžeš mať 10 krát pole position a nemusíš byť majstrom sveta.

Reagovat
king23

Myslím, že to tak je úplně v každém sportu. V tenisu také můžeš vést žebříček ATP a nevyhrát jediný turnaj.Je logické, že když skončíš třeba 5x druhý, tak jsi lepší než někdo, kdo sice jednou vyhrál, ale pak 4x nepostoupil z kvalifikace.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

Naštěstí každého soudného člověka nezajímá tahle tabulka, ale trofeje.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíc přehypovaná je Anglie jinak souhlas.

Reagovat
Acrocephalus

No vlak už ujel. Poslední šance byla teď na ME, byť dosti kostrbatá, protože po zranění hrál Hazard a de Bruyne taky nebyl v top formě, byť jeho přítomnost na hřišti byla citelná.

Já už nevidím důvod pasovat Belgii na favorita turnaje, prostě to promarnily a už na ME bylo vidět, že aspirantem na finále leda s velkou dávkou štěstí. Teď už to půjde po sinusoidě zase dolů, v čele žebříčku je někdo nahradí a budou se nějakou dobu hledat, asi jako Němci teď.

Třeba se pletu, třeba jim Lukaku-Hazard-de Bruyne stačí na velkej úspěch, ale už tomu moc nevěřím, už si myslím, že jsou mnohem lépe porazitelní než dejme tomu před 2 lety.

A jestli je ČR porazí? To si pořád myslím, že i v útlumu je Belgie pořád kvalitativně lepší, že v 8 z 10 případů bychom je neměli ohrozit.

Reagovat
pantondavo

Ne, nemůže.

Reagovat
Csaplárova past

V mužstvu je sice mnoho talentu, ale s Martinezem a Henrym to půjde těžko ...

Reagovat
Univerzál

Nemyslím si, ten tým už je za zenitem.

Reagovat
Reggie

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Tam zrovna Eden je symbolem tehle generace, mel na to byt uplne top, ale skoncil tesne v zavesu za topem, nevyuzity potencial

Reagovat
Fairplay

To jo, u nich celkově málo z těch hvězd skutečně dosáhlo vrcholu, Witsel a Carrasco se šli na nejlepší roky zakopat do Číny, Batshuayi apod shnili na lavičce.. No a ti světoví stopeři šli po třicítce taky pěkně dolů, když to srovnám třeba s Pepem, který v jejich věku měl snad nejlepší výkonnost kariéry, tak Kompany, Toby i Vertonghen zvadli jak parta jihoameričanů

Reagovat
FUnk

ted uz to bude jenom prekvapeni, jejich vrchol byl na MS...

Reagovat
Kucka

Reagovat
Free_player

To měli už tak před 6 lety to ten byl silnější

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrajou Mc Donald CUP

Reagovat
Fairplay

Reagovat
RadekVonCZE

Bože to jsou vzpomínky

Reagovat
Mr.Mike

Jeste se ro hraje?

Reagovat
Reggie

Talentů budou asi mít pořád dostatek, ale je otázka, jestli se vůbec někdy dostanou na tu úroveň řekněme z let 2016-2019, kdy měli vrchol. Teď už je ten tým za zenitem. A taky nechápu, proč je kapitán Hazard, nic proti němu nemám, mám ho docela rád, ale ten má ke kapitánovi na míle daleko. Vždyť se o něm obecně ví, že tomu nedává sto procent nebo že prostě nemá tu hlavu vítěze. Já si nemyslím, že nejlepší hráč (což už je stejně nějakej pátek De Bruyne) musí být nutně kapitán.

Reagovat
smazaný uživatel

Nutné to nie je. Pár príkladov : Brazília 1970, najlepší hráč Pelé, kapitán Carlos Alberto. Puyol tiež nebol najlepší hráč Barcelony.

Sú a boli hráči, ktorí sa s kapitánskou páskou snáď už narodili : Beckenbauer, Cruijff, Hagi, no a samozrejme kapitán kapitánov Sergio.

Reagovat
Reggie

Hele tak třeba v Barce je to myslím vždycky tak, že kapitán je vždycky služebně nejstarší hráč. Ale samozřejmě Puyol i tak byl ideální kapitán. A pravda, Pelé pásku možná neměl v repre nikdy? O to víc nechápu Hazarda...

Reagovat
REPLIKATOR

Hmm, ne.

Reagovat
fabec1222

Je mi jedno co vyhrajou, ale hlavně ať daj dneska aspoň 4 goly

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele