Belgická ofenziva je pro obránce noční můrou, řekl Brabec

04.06.2017, 21:58
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No pro Vertongena s Kompanym určitě

Reagovat
smazaný uživatel

pro fanoušky je zas noční můrou česká defenziva

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
OnderCZ

Já nevím, mně ten tým přijde hrozně přeceňovaný. Mají tam spoustu dobrých hráčů, skvělých individualit, ale mně ten tým přijde něco jako Real Madrid, když nemohl překonat osmifinálové prokletí LM. A dokud tam budou tihle trenéři typu Wilmots a Martínez, tak to bude pořád stejné. A navíc ten tým, to je banda samých nesympatických hráčů.

Reagovat
Mr.Mike

"neuměj využít potenciál" a jinak chyběj krajní beci no, ale kvalitu bezpochyby má ten tým

Reagovat
OnderCZ

Nevím no. Jako celek ten tým pořád nic neukázal, všichni o něm básní, před dvěma velkými turnaji to byl černý kůň, respektive skoro favorit na celkové vítězství a stále je to takové nemastné, neslané. Nejsou pro mě prostě ničím zajímaví a těším se, až zase se vrátí tam, kam patří.

Reagovat
Mr.Mike

tak tam by to asi chtělo nějakýho trenera co z toho udělá fungující tým (neříkám že to někdy fungovat bude)

ale tak nemyslím si že je na místě nadávat...malá země a takových skvělých hráčů, i kdyby jen pro kluby tak furt to je super

Reagovat
OnderCZ

To je zase pravda, to co Belgie poslední roky předvádí, tak to je hodné uznání. Mně se líbí, jaké hráči vychovali a jak to dělají. Mít letos tři celky v osmifinále EL, dva ve čtvrtfinále, a to se ještě navzájem vyřadili, to je prostě něco, co by chtěl mít každý, kdyby byl země velikosti typu Belgie. ČR by mohla mít třeba takové cíle, i když si myslím, že to pro nás zatím moc reálné není, tak bychom se o to snažit měli. V tomhle prostě všechna čest patří Belgii a za to je obdivuji.

A nadávat nechci, to zase ne. Jen prostě jsem tím chtěl říct, že si k těm hráčům asi sympatie nikdy pořádně nezískám a budu rád, když se někdy podaří nám je předstihnout. Ale momentálně máme co dělat. A ty sympatie, to je jen můj problém, chápu, že někdo je má rád a pro někoho to jsou skvělí hráči se vším všudy. Však pro to tu fotbal máme, abychom si každý našli to svoje a mohli o tom popovídat.

Reagovat
smazaný uživatel

Wilmots je kokot ale, ktery mel top material a udelal top provar...pod martinezem je videt rapidni zlepseni a, pokud budou zdravi obranci, tak na MS muzou dojit daleko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Viděl jsi to Řecko jak se na trápili?

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm to je faktv no, ale nehral eden myslim

Reagovat
Kixi Syhimour

Nehrál, no, ale i tak, nepřijde mi ten tým moc přesvědčivej, možná je, ale mě to tak nepřijde

Reagovat
Acrocephalus

Což o to, kdyby fungovaly jako tým, věřím, že by byli schopni sesadit Němce z postu mistrů světa. Ale pořád to týmově není ono. To je snad jejich jediná slabina, která hraje v náš prospěch, kde je to naopak - individuality 0 0 nic, až na pár výjimek, ale týmově něco sehrát dokážeme. Alespoň prvních a posledních 10 minut, jak je u nás zvykem.

Reagovat
Talker

Musi se brat v potaz, ze jim teprve dorusta ta generace do nejlepsich let. Jejich vrchol muze byt klidne az 2020 - 2022, kdyz bude generace kolem Hazarda, KdB, Lukaka, Carrasca a spol kolem 30let. Navic jim do te doby muzou dorust hraci na kraji obrany, tudiz ten tym bude kompletni.

Reagovat
smazaný uživatel

Kompany a Verts uz maji pres 30 a zadne nove nadejne stopery nemaji. Ted maji aspon jednoho kvalitniho beka v Meunierovi. A musi taky poresit stred zalohy, Witsel s Fellainim jsou odpad. Dembeleho nikdy poradne nevyuzili a uz mu taky tahne na 30, takze Tielemans a k nemu nekoho defenzivnejsiho.

Hlavne vzhledem k veku stoperu si myslim, ze vrchol bude spis uz 2018 a 2020. Ale 2-3 nove talenty na spravnych pozicich a muzou to tahnout i dal.

Reagovat
Talker

Jasne, klidne muzou sbirat uspechy uz drive, ale klidne (diky veku ofenzivy a golmana) mohou bojovat o uspechy i za 5 let, pokud jim doroste generace. A vlastne i bez ni. Staci se mrknout na lonske portugalsko, kterym odchazela jedna generace a druha jeste nenastoupila a jak se jim zadarilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tielemans a Dendocker .

Reagovat
smazaný uživatel

Za to Belgická defenzíva může být naprosto klidná

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele