Beenhakker chce u Poláků pokračovat

26.06.2008, 08:58
Aktuality
Nizozemský trenér Leo Beenhakker chce i nadále trénovat polskou reprezentaci. Po vyřazení Polska v základní skupině evropského šampionátu Beenhakker prohlásil, že u týmu, který bude soupeřem českých fotbalistů v boji o MS 2010, jeho práce ještě neskončila.

Beenhakker je v Polsku smluvně vázán právě do roku 2010 a navzdory kritice, která se snesla na jeho hlavu po neúspěšném vystoupení na šampionátu,, chce kontrakt dodržet. "Nejsem z těch, kteří se schovávají před problémy a při prvním nezdaru utíkají z boje. Nepřemýšlím o odchodu. Měl jsem dvě nabídky, ale odmítl jsem je. Moje práce v Polsku ještě neskončila," uvedl Beenhakker.

Beenhakker prý velmi vážně přemýšlel o rezignaci. Polský tisk ho totiž obvinil, že některé fotbalisty zařadil do nominace na turnaj jen proto, aby je pak manažeři mohli výhodně prodat nizozemským klubům.

"Uvažoval jsem, jestli mi stojí za to nechat se takhle vláčet blátem, ale dám těm lidem čas, aby se nad tím znovu zamysleli. Odborné kritice rozumím, ale tohle bylo pod úroveň," prohlásil pětašedesátiletý kouč.

Autor: Jiří Fišara / ČTK

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

OT:

Grant by mohl trénovat Gruzii

Avram Grant, kterého po poslední sezóně odepsali v Chelsea, by mohl zakotvit v Gruzii. Prezident tamního svazu Nodar Akhalkatsi podle vlastních slov s izraelským koučem hovořil a dokonce už mu nabídl místo trenéra národního týmu.

škoda,raději bych ho viděl na nějakém zajímavějším místě - ve Francii nebo Německu u nějakého týmu..

Reagovat
smazaný uživatel

Poláci by ho měli vykopnout.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele