Beckham: Z Manchesteru bych nejraději nikdy neodcházel

03.01.2010, 13:14
Aktuality
David Beckham se sice letos v Lize mistrů představí coby soupeř Manchesteru United, klub z Old Trafford pro něj ale zřejmě zůstal srdeční záležitostí. Beckham totiž prohlásil, že z něj nikdy odcházet nechtěl.

Anglický reprezentant uvedl, že závidí svému bývalému spoluhráči Ryanu Giggsovi, jenž v Manchesteru vydržel celou svoji kariéru. Beckham zatím putoval přes Real Madrid do LA Galaxy a nyní se připravuje na své druhé hostování v AC Milán.

"Velice rád bych na Old Trafford strávil celou kariéru a nejraději bych nikam jinam nešel, ale prostě to tak nemělo být," sdělila ikona sportu i módy pro BBC Radio Five. "Hráč, který v klubu vydrží tolik let, dokazuje, jak je výjimečný. Ryan je už teď v Manchesteru několik let a bude součástí jeho historie."

Beckham dále prohlásil, že je pyšný na fakt, že s Giggsem mohl strávit několik let v jednom klubu a měl možnost jej poznat jako hráče i jako osobnost. Za svoji oddanost si prý Giggs všechny úspěchy, kterých dosáhl, zaslouží.

34letý fotbalista už trochu vyhýbavěji odpovídal na dotazy, jak předpovídá své šance k nominaci na světový šampionát. "Nikdy nic neočekávám. Vím, že toho musím docela hodně odehrát za AC Milán. Jsem na to ale připraven. Každý ví, že udělám všechno pro to, abych se do výběru Anglie dostal," řekl vítěz Ligy mistrů z roku 1999.

Autor: Pavel Mašlaň / football365.com

Komentáře (626)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele