Beckham zažil úspěšný návrat. Vše sledoval i Capello

07.01.2010, 09:59
Aktuality
David Beckham včera zažil úspěšný návrat na San Siro. Jeho AC Milán jasně porazil Janov 5:2 a Beckham si při střídání v 75. minutě vysloužil aplaus zaplněného stadionu. V ochozech vše bedlivě sledoval také trenér Anglie Fabio Capello.

Italský trenér Albionu dříve prozradil, že na světový šampionát bude počítat s hráči, kteří nastupují pravidelně v klubu a mají špičkovou formu. Bývalý záložník proto ví, že nesmí ze svých výkonů polevit.

"Nevěděl jsem, že tam byl, zjistil jsem to až později. On ale fotbal miluje a když může, tak žádný zápas nevynechá. Vím, že navštěvuje zápasy Premier League a zjevně se během Vánoc zastavil také v Itálii, aby se podíval na toto utkání," řekl 34letý středopolař směrem ke Capellovi..

"Považuji za velice důležité, že jsem zápas odpracoval naplno a dobře se představil. Já to tak cítím. Ale je to jen jeden zápas," uvedl bývalý kapitán anglického národního týmu. Uznal také, že zařazení do základní sestavy tak brzy nečekal. "Neočekával jsem, že budu hrát od začátku, ale vzhledem ke zraněním, která nás potkala, asi nebyla jiná možnost," poznamenal fotbalista, který je v AC do konce sezony na hostování.

Beckham se mohl uvést také gólem, ale před poslední penaltou nabízený balon odmítl. "Po pravdě řečeno, mám rád, když penalty zahrává pravidelný exekutor," vysvětlil Beckham, proč odmítl nabídku Ronaldinha, kterou nakonec využil Klaas-Jan Huntelaar.

Autor: Pavel Mašlaň / skysports.com

Komentáře (52)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dival jsem se na to hlavne kvuli nemu, a hral skvele,,,,,Na MS bezesporu patri

Reagovat
smazaný uživatel

taky sem se chvilku dival, ale redaktor se dival asi na nejakej zaznam.... věta - v 75. minutě vysloužil aplaus zaplněného stadionu- ta mě jako rozesmala:D:D .. tam bylo max 25.000 .. bylo to poloprazdny ... aspon teda jestli sem videl dobre :D:D

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál výborně. Z těch svých přihrávek neztratil vůbec nic. Jeho přehled tak mít Hodně pracuje pro tým. Jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

jojo jeho nenapodobitelné centry z prave strany.... to umi jen on

Reagovat
Pinturicchio

Z těch opravdu velkých hráčů jeden z největších sympatáků vůbec, u kterého jde vidět, že to má v hlavě setsakra srovnané a moc se mi líbí, že je pořád s Victorií, i když by mohl mít kteroukoli ženskou na světě, rodinný typ. Navíc vynikající hráč.

Reagovat
lnterista

jj a asi ji fakt musi mit rad protoze si to jinak nedokazu vysvetlit

Reagovat
j_mrazik

V tomhle směru mám rád Raula.

Reagovat
Pinturicchio

Taky, taky. Stejně tak musím pochválit "sebe", Alexe:o)

Reagovat
j_mrazik

Rooney. I když ten zase nemůže mít každou, takže je rád, že je rád.

Reagovat
Pinturicchio

Shrek může být rád, že je rád. Ti, co jsme uvedli před ním, to je noblesa se vším všudy, Rooney je taková trubka ( a podle všeho ještě ne moc inteligentní a zákeřná, na hřišti )

Reagovat
VdV

ses taky trubka voe...

Reagovat
j_mrazik

Já bych jí taky nechtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
shitcool

Reagovat
smazaný uživatel

Beckham na to MS bezesporu patří, pořád hraje skvěle.

Btw za chvíli jedu do Prahy, a od 14:00 mám zkoušku z matiky, tak mi držte palce, jsem trošku v hajz*u s nervama.

Reagovat
j_mrazik

Máš kalkulačku? Já jí vždycky zapomněl.

Reagovat
jtbs

my ju ani nemame povolenu :(

Reagovat
kubys

Problém je, když si zapomeneš mozek, to ani kalkulačka nepomůže.

Reagovat
j_mrazik

Máš kalkulačku? Já jí vždycky zapomněl.

Reagovat
smazaný uživatel

Kalkulačku nepotřebujem, je to jen teorie A mimochodem, mám za 1

Reagovat
smazaný uživatel

A 20.000,- fuč

Reagovat
madridcan

OT: http://www.youtube.com/watch?v=Fo1qdz4wXG8 urcite ste toto video uz videli,ale ja som nanho narazil az teraz

Reagovat
smazaný uživatel

Včera hrál dobře (ne výborně) a předvedl, že na MS určitě patří. Ikdyby pro nic jiného, tak pro svoji bojovnost a dlouhé pasy.

Reagovat
Tsigi

Včera skvělý cent na Borriela před druhou penaltou

Hře AC dává něco úplně novýho a hrozně mě baví

Reagovat
sansiro

OT: Quagliarella včera (je to hned na začátku, asi 30. sekunda)

http://www.youtube.com/watch?v=urviX3ia0Vc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

dost dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

tak to muzu

FANTASTICO FABIO

Reagovat
smazaný uživatel

nádhera

Reagovat
fantomas

Hmm, skoro poslepu.

Reagovat
smazaný uživatel

Borriello, Ambrosini, Beckham, Ronladinho a Antonini sa mi moc pacili...podali fakt dobre vykony...Ronaldinho s Beckhamom rozdavali fak perfektne prihravky...myslim ze muzom zapasu bol Ambrosini...bol vsade na ihrisku...bojoval, utocil a branil...super vykon...Antonini ma moc prekvapil...ale aj tak si myslim ze potrebujeme posilnit obranu hlavne kraje...a Dzeka nepotrebujeme...mame dobrych utocnikov...

Reagovat
cervo

vcera bola radost sa pozerat na futbal, inak mne sa pacil aj abate

Reagovat
smazaný uživatel

no hej...abate je dobry...ale neni krajny obranca...je zaloznik...myslim ze na poste zaloznika by hral lepsie...ale tak tam je velka konkurencia...a kvalitna...mno a ten prvy gol co sme dostali bola chyba krajnych obrancov...sice sa dopustili iba jednej ale z nej padol gol...okolo antoniniho isla prihravka...odtial center na zadnu tic...ktoru mal pokrit abate...ale inak slusny vykon...budem to opakovat dookola...ze mi nepotrebujeme dzeka do utoku ale krajnych obrancov...

Reagovat
Tsigi

OT:

Patrick Vieira potvrdil, že jeho další kroky povedou do Manchesteru City. "Pro mě je nejdůležitější, abych přestoupil do Manchesteru City a ukázal Robertu Mancinimu, že jsem pořád takový hráč, jako v době, kdy mě vedl v Interu," řekl francouzský záložník, který by měl údajně už dnes podstoupit zdravotní prohlídku a poté podepsat kontrakt na osmnáct měsíců.

a je to tady Mancini bude moc vzkřísit svůj herní styl

Reagovat
j_mrazik

Očekávám odliv útočníků, protože bude hrát jenom na jednoho, ne? I když oni jsou schopni hrát na křídlech. No to jsem na to zvědavej.

Reagovat
VdV

prd..zaloha Barry-Vieira(De Jong)-SWP-Ireland a je to ne?kua ti budou silniiii,skoda,ze je v Manchesteru jenom jeden opravdovej klub:-D

Reagovat
Mindas

Máš pravdu! A je to City!

Reagovat
milan78

taky jsem zvědavej.., protože když vzali k tomu co už měli ještě adebayora, tak jsem si říkal, že to bude útočný fotbal, teĎ s mancinim by to bylo překvapivé, kdyby hráli útočně, tam spíš bude vůle za každou cenu do LM

Reagovat
VdV

Adebayor je vaza...Bellamy a Tevez sou lepsi.Carlitos mel zustat v United

Reagovat
M11

David chtel jsem ho v AC natrvalo

Reagovat
smazaný uživatel

No jo no, to je zase poprask, jeden fotbalista vyběhne na trávník a můžou se z toho zbláznit, já ho moc nemusím, jako člověka, ale fotbalista to je a vždycky byl výborný.

Reagovat
r.mrazik

jako cloveka? je to sympos...sice tenkrat zacal docela tu teplou dobu,ale i tak je v poho...navic zadny simulant,padavka a hraje opravdu skvele

Reagovat
smazaný uživatel

Řekněme, že u mě ho poškodila nejvíce ta aféra minulý rok, co se měl vrátit do LA z AC, ale vydupal si, že zůstane a dokonce si málem vydupal, že se nevrátí, to ho u mě poškodilo nejvíc, jednou jsem podepsal smlouvu za velký prachy, v týmu patřím do základu, tak tu smlouvu dodržím a nebo zaplatím částku, která je ve smlouvě, za níž mohu odejít. Ukázal, že smlouvy pro některý lidi neplatí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy si to nebral z jeho strany. Samozrejme, je to záväzok a te sa majú plniť, ale vži sa do jeho kože. Prídeš opäť do Európy, do krásneho mesta, tam kde ťa ľudia zbožňujú, kde sa ti darí herne, kde ešte cítiš, že nepatríś do starého železa, kde ti reprezentačný tréner dá dôveru. Vtedy pochopíš, že ten krok, ktorý si urobil nebol až tak dobrý, že nechceš upadnúť. U športovca normálne, u človeka rovnako tak. Za bežné ľudské vlastnosti sa ľudia môžu kritizovať, ale odsudzovať?

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho neodsuzuji, na to nemám právo, zas tak dobře ho neznám, ale každý by měl za chyby platit a on pokud chtěl zůstat v AC, tak se měl vyplatit a né, hledat skuliny pomocí právníků ve smlouvě, aby ho to prakticky nemuselo stát nic, pak se ještě speciálně jemu udělila vyjímka v MSL, aby mohl zůstat v AC vůbec a pak se vrátit, protože v MSL, je trochu v jinou dobu přestupové období.

Reagovat
r.mrazik

mas pravdu,ale nakonec se to ukazalo dobre pro obe strany...myslim tim po vychladnuti...on ukazal,jak je kvalitni a po odchodu do LA zas o neco vic zvedla prestiz...navic dovedl LA do finale,coz je dalsi plus....smlouvu si rozhodne zaslouzi

Reagovat
smazaný uživatel

hrál nakonec v té obraně??

Reagovat
smazaný uživatel

na pravym beku hral Abate a pravyho zaloznika hral Beckham...

Reagovat
aurelio

Musím povedať, že Beckhama som v Reale a ManUtd vôbec nemusel, rovnako Ronaldinha v Barce, ale akonáhle prešli do AC, ktoré rovnako nemám rád, tak sa to začína obracať, takisto je to zrejme tým, že sa tam prejavujú Nesta, Silva či Borrielo ... normálne zvažujem, že si ich pridám do zoznamu ...

Reagovat
Inzaghi

Nejlepší je, jak je ve všech přehledech v TV vždycky Chelsea, max. Barca, najednou dojde Beckham a všude si vzpomenou, že existuje ACM.

Reagovat
r.mrazik

je to proste ikona...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele