BECKHAM SE VRACÍ DO REPREZENTACE

26.05.2007, 13:29
Aktuality
Téměř rok čekal na tento okamžik, dnes se konečně dočkal. David Beckham dostal poprvé od světového šampionátu v Německu pozvánku do anglického reprezentačního týmu, který na začátku června čekají přátelský duel s Brazílií a kvalifikační utkání o postup na ME 2008 proti Estonsku...

"Musel jsem vybrat tým tak, abychom vyhráli ten zápas a myslím si, že David Beckham nám může pomoci. Učinil jsem takové rozhodnutí, které prospěje týmu. Byl velice potěšen, pochopitelně. Byl skvělým profesionálem, dostal se do formy a pozvánku si zasloužil," řekl trenér Albionu Steve McClaren.

Bývalý manažer Middlesbrough se kormidla Albionu chopil po mistrovství světa, kdy na lavičce skončil Sven-Göran Eriksson. McClaren Beckhama zprvu přehlížel a záložníka nenominoval, přestože po jeho povolání volala celá Anglie. Nakonec ho k tomuto kroku přimněly nepřesvědčivé výkony Aarona Lennona a Stevena Gerrarda, kteří na pravém okraji zálohy příliš neoslnili.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
HOST*R9

Reagovat
HOST*

jj duse anglie...

Reagovat
smazaný uživatel

jo, je to fajn, ale nás to může nakonec ještě mrzet (zranění, únava)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Po domácím "supervítězství" nad Andorrou ses tady chvástal, že jim to jde bez něho mnohem líp (RM hrál Gerrard), ale ono se ukázalo, že to tak nakonec nebude, že ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som sa chvastal ?

Reagovat
smazaný uživatel

Inak s nim naozaj excelovali.

Reagovat
smazaný uživatel

nebylo to nijak horké, jen takovej neobjektivní rejpanec :

http://www.eurofotbal.cz/index.php?page=archiv&idzpravy=3903

Reagovat
smazaný uživatel

Takze ziadne chvastanie a neobjektivnost ? Tiez by som nepovedal.

Reagovat
HOST*

konecne zas budou vyhravat

Reagovat
HOST*

gerrard nema na becksa ani z daleka

Reagovat
HOST*1860

a prvni misto za nejvetsi blbost dne dostava : prispevatel vyse...

Reagovat
HOST*

největší blbost z daleka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele