BECKENBAUER: TITUL VYHRAJE SCHALKE

20.03.2007, 12:29
Aktuality
Bundesliga pomalu spěje do svého konce a němečtí experti se předhánějí v tipech, kdo bude letošním mistrem. Svojí troškou do mlýna přispěl i prezident úřadujícího šampiona Bayernu Mnichov Franz Beckenbauer, podle něhož se bude radovat Schalke...

Reálné naděje na mistrovský titul si stále může dělat čtveřice týmů. Ligu v současné době vede Schalke (53) se tříbodovým náskokem před Werderem Brémy (50), další čtyři body zpět je Stuttgart, ještě o dva více pak na první místo ztrácí mnichovský Bayern. Tam se s vidinou obhajoby již pomalu rozloučili, což dokumentují i slova jejich prezidenta.

"Poté, co Bayern se Stuttgartem vypadly ze soutěže, zůstala zde dle mého názoru dvojice, která bude o titul bojovat až do samotného konce. Rozhodne fotofiniš, ale jedno je jasné, vítězství jsou hodny oba kluby," myslí si někdejší držitel Zlatého míče pro nejlepšího fotbalistu Evropy.

Bayern má na smazání devítibodové ztráty už pouze osm zápasů, titul mu tak pravděpodobně unikne, přesto do boje o něj může výrazně promluvit. Již v přístím kole na domácím hřišti přivítá právě vedoucí Schalke.

"Ačkoliv chlapci Mirka Slomky za deset dní prohrají s Bayernem a ačkoliv Brémy už nebudou chtít prohrát žádný další zápas, obávám se, že v posledním kole Werder odřízne Wolfsburg," zahrál si na proroka Beckenbauer.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele