Becali prozradil, že o Mutua má zájem také Mancini

21.01.2010, 09:10
Aktuality
Manchester City se patrně stále nespokojil s kádrem, který má momentálně k dispozici. Nový trenér Roberto Mancini se údajně dále poohlíží po možných posilách a agent Victor Becali nyní prozradil, že kouč projevil zájem také o jeho klienta Adriana Mutua.

"Stále existuje několik klubů, které se o Adriana zajímají," uvedl Bocali. "Obdržel jsem telefonáty z Turecka i Ruska. Mezi zájemci je ale také Roberto Mancini, který by ho chtěl v Manchesteru City. Zajistilo by mu to plat kolem čtyř milionů eur," dodal.

"Mancini řekl, že Mutu by pro něj byl ideálním hráčem. Takže nyní uvidíme, jestli bude vedení Fiorentiny ochotno jednat," doplnil manažer, který ještě na začátku tohoto měsíce tvrdil, že Mutu s největší pravděpodobností dohraje sezonu v toskánském klubu.

"V posledních dnech přestupového období se může stát cokoliv. Před sedmi lety jsem v poslední možný den sjednal přestup Mutua z Verony do Parmy. Pokud nyní nepřijde dostatečná nabídka, budeme jednat s Fiorentinou o prodloužení jeho kontraktu o dva roky s platovým nárustem," uzavřel agent Becali. Hráč, o jehož služby měl prý zájem také katarský Al-Saad, má platný kontrakt ve Fiorentině do léta 2012.

Autor: Pavel Mašlaň / soccerway.com

Komentáře (141)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ano jasne mutu , vrat sa do anglicka, nakoniec potrebujes peniaze na pokutu, takze id do man city a tvar sa ako si snil tam hrat. aj tak ziadnu pokutu nezaplatis, odvolania, prerokovania a nakoniec mu daju par eur, ved to nie je pravoplatne

Reagovat
smazaný uživatel

do City? copak mají málo utočníků?

Reagovat
smazaný uživatel

To už jsem tu psal včera

Reagovat
smazaný uživatel

Delaji stejnou chybu, jakou delal Real pod Calderonem. Kazdou chvili melnili trnera, a kazdy jiny trener si pral vzdycky privest kopu jinych hrace nez ten predchozi. Kadr se tak nikdy nestabilizoval, a proto se nesahalo po nejvyssich prickach...

Reagovat
cristiano.K.

nechápu postoj city...ani nejde tak mutua,ale zas ty spekulace kolem flaminiho a gaga střed zálohy barry,ireland,de jong, přišel viera....v útoku je konkurence podobná...

Reagovat
Bakary3

No tak tenhle přestup se mi zdá hodně pravděpodobnej, Mancini ho chce, Fiorentina by zpeněžila hráče, za kterýho by později už nemusela tolik inkasovat a Mutu si přivydělá na pokutu.. Ale City nechápu, teď navíc Mancini řek, že bude chtít Gaga a (nebo) Flaminiho, nevim, nevim..

Reagovat
Mircu5

To o Flaminim a Gagovi jsou výmysly novin...

Reagovat
Bakary3

A to víš jak ? Navíc byla přidaná i citace Manciniho, jasně, mohli si jí vymyslet, ale vypadá to celkem důvěryhodně.

Reagovat
Mircu5

O tom Gagovi nevím no, ale o Flaminim je to prý výmysl, s jistotou to určitě nevím.

AC vše popřelo.

Reagovat
$dolar$

City maji hrozne malo DM, chce to jeste tak 3

Reagovat
smazaný uživatel

DM a ST, dva najobľúbenejšie Manciniho posty, to sme vedeli, či?

Reagovat
$dolar$

Hughes tez

Reagovat
smazaný uživatel

Čím to asi tak bude...

Reagovat
herbage

Zase si dělá tu svojí sbírku. Už vidím, jak v létě přijdou ještě Dacourt a Dabo

Reagovat
Mindas

No, ale pokud příjde Dabo, tak musí i Barton, aby ta líná lemra dostala zase, co proto.

Reagovat
smazaný uživatel

ty jo jan mucha prestupil do evertonu!!

Reagovat
smazaný uživatel

No pokud je to pravda, čeká ho jistá pozice dvojky... Howard si post jedničky pohlídá...

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, tak to je krok ako saláma, Howardovi robiť dvojku. Rád budem prekvaený, ale veľa od toho nečakám, škoda...

Reagovat
smazaný uživatel

je to jeho zivotni prestup a sance... nedivim se... risknul to a aj si vydela penize

Reagovat
smazaný uživatel

Z pohľadu risku asi urobil dobre. Everton je stabilizovaný klub so sympatickým manažérom a klubom. Jedničku má dlhé roky jasnú, ale šanca i keď malá, na presadenie sa, tam je. V Stoke by nemal šancu, Tottenham je momentálne dosť veľké sústo, Pompey risk z iného pohľadu a Arsenal nereálny. Držím mu palce.

Reagovat
smazaný uživatel

nevím čemu se tak divíte, pokud si někdo koupí fotbalovej klub, ze ktereho se posleze stane nejbohatsi klub sveta, kterej si muze koupit kohokoliv, povede to vzdycky do prd......, navic pokud ten majitel fotbalu nerozumi a bere ten svuj klub jen jako investici, obchod... predpokladam ze ne Real Madrid, ale Manchester City budou ted novy Galaktikos!!!! a zkonci stejne neslavne jako Real Madrid pred 5 lety

Reagovat
smazaný uživatel

Bla bla bla...

Reagovat
smazaný uživatel

super koment

Reagovat
smazaný uživatel

Viem, ale na ten žblebt alá aktuality.sk diskusia sa fakt nedalo nič iné napísať...

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělá investice, narvat půl miliardy někam s tím, že každoročně tam budeš rvát dalších 50mil přinejmenším 10let + prachy na přestupy. Takhle to asi jako investici nemůže brát.

City novými Galacticos nebudou z jednoduchého důvodu - nepůjdou k nim největší hvězdy. Stačí si porovnat posily - 2xdržitel zlatého míče, 21letý nejlepší hráč L1 x náhradníci z Interu, AC, Realu. 31letý hráč, kterého trápí zranění.

Jedinou superstar je tam Tevez, možná Adebayor.

Reagovat
smazaný uživatel

mozna Robinho jeste, kdyz byval v Realu a koupili ho za tech 42milionu..podle me tam superstars pujdou..do city nikdo nechtel jit z tech hvezd, zacal to Robinho, ted prisli takovy ty mensi hvezdicky, jako Toure, Lescott, Barry(proste nejlepsi hraci tech klubu pod B4)..timto to zacne..a postupem casu tam budou chodit lepsi a lepsi hraci..proste ted ty lepsi hrace chtel city+vyznamejsi klub, kterej hraje LM, tak si hrac rekne, na co pudu do city, kdyz muzu jit napr. do Arsenalu..pokdu ted postoupi do LM, udelaji si v Evrope trochu jmeno, tak zacnou chodit i ty superstar..osobne bych chtel do city Cissokha a Riberyho

Reagovat
Mindas

Reagovat
smazaný uživatel

a co zas?..az na ty dva, proste city budou mit prachy furt, real tady ty hrace kupoval na druh..proste city budou za par let horsi jak real..

Reagovat
Mindas

To jsem fakt jedinej, kdo fandí City a nechce, aby se z něj stal cirkus a lunapark?

Reagovat
smazaný uživatel

ja rek ze to chcu..me se tym city libi jak nejvic muze..az na 2-3 vyjimky..chtel sem rict, ze bych chtel akorat levyho beka, protoze me nezaujal ani Garrido, ani Bridge a o Sylvinhovi ani nemluvim..a kdyz by merla dojit superhvezda, tak bych chtel riberyho..ale proste to takhle s city vidim, se jeno podivej, ze jednou za dva dny se tady na webu pise"Cityzens maji zajem o ..."

Reagovat
smazaný uživatel

*nerekl..

Reagovat
Mircu5

Přesně tak, levý bek tam musí přijít a to nejlépe už teď.

Jinak si nemyslím, že potřebujem nutně Mutua, s útokem jsem spokojený.

Nechal bych to vše tak jak to je, v létě se uvidí, kdo není pro tým přínosem.

Reagovat
smazaný uživatel

jojo nekdo jako Taiwo,Cissokho, mozna kdyby A.Coleovi nabidly nakej lepsi plat, tak by se o nem dalo uvazovat, ale osobne me tam nejvic sedi Cissokho..

Reagovat
smazaný uživatel

a jinak kdyz se tak podivam na ten tym, nehodi se me tam Barry, ten prevzal ulohu po Irelandovi, kterej diky Barrymu nehraje to co minulej rok(a to hra perfektne)..to je jedna z tech vyjimek co sem rikal, nic proti Barrymu nemam a nehraje spatne, ale i herne i sympaticky je Ireland pro me prednejsi..myslim, ze Ireland, De Jong by mohla byt jedna z tech nej str. zaloh v PL..Irelanda je skoda,mrzi me ze nehraje..

Reagovat
Mircu5

Ireland hraje v každém zápasu pokud není zraněný, zrovna teď se vrátil po zranění a měl by se ukázat v neděli v FA Cupu. Jinak máš pravdu, Ireland a De Jong kdyby nastupovali pravidelně bok po boku, tak by to byla jedna z nejlepších stř. záloh v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslel sem takhle ze nehraje, ale ze uz nehraje to, co minulou sezonu na ukor Barryho..nechapu Hughese, proc ho kupoval, kdyz De Jonga mel, Ireland byl zvolenej nej hracem City, navic jeste kompany, Zabaleta muze hrat stred..takze tento nakup osobne nechapu,

Reagovat
Mindas

Co takhle zkušenosti, právě to vůdcovství, vytrvalost, síla? Sice Ireland disponuje lepší rozehrávkou, přehledem a i bráněním, ale i Barry má své přednosti a není jich rozhodně málo. Každopádně za tohoto hráče, já osobně jsem rád, i když nemá nijak oslnivou formu, ale nebojím se, že by se do ní nedostal.

Reagovat
smazaný uživatel

chces rict, ze ireland neni schopnej odehrat 90.min?..moc barryho jako nejakyho vudce neberu..ale Ireland je Ireland, jak si rikal, ma dorbrou rozehravku a prehled..kdyz mas kridla jako Bellamy SWP, tak potrebujes hrace, kterej jim bude davat kolmy prihravky do stran..to zatim barry neukazal a kdyz irelnad nehral, tak jedinej schopnej kdo umi rozehrat je hlavne Tevez, popripade Toure ze zadu..to jak si psal barry ma, ale on ma byt rozehravacem, a tak tyto prednosti nejsou tak dulezity, od toho je tam zase de jong..proste barry neplni to, co sem cekal, to co minulou sezonu hraval stephen..

Reagovat
Mindas

Kde píšu, že Ireland nevydrží 90 minut? Jseš si opravdu jistej, že Barry přišel, aby plnil to, co plnil Ireland? Pro mě je Ireland nejoblíbenějším hráčem City, to jen aby si věděl a neřekl, že bych na jeho místě raději viděl Barryho. Každopádně jsou oba dva pro City moc důležití a každej má jiné úkoly. Teď, když byl Ireland zraněný, tak Barry měl mít roli rozehrávače, ale bohužel v jeho současné formě to žádnej zázrak není, proto víc u balonu byl vidět Tevéz. Jak jsem napsal, Ireland má lepší rozehrávku, Barry je zase silovější a zarputilejší. Buď nastoupí jeden, nebo klidně oba dva, tak jak to stavěl Hughes, kdy proti silnějšímu soupeři postavil silný střed s jedním hrotem a to potom tam byl Barry hrozně znát. Pokud máš takové hráče, tak můžeš krásně taktizovat. To není o tom mít jednu sestavu a na všechny hrát stejným stylem a taktikou. To právě byla krása Hugsovi práce, že na každého soupeře postavil rozdílnou taktiku a i sestavu.

Reagovat
smazaný uživatel

to mozna,ale ireland nehraje to, co hral minulou sezonu, urcite barry ma sve prednoti hra s nim ma nakou vyhodu, ale proste zaloha Bellamy-Ireland-de jong-SWP..by byla uspesnejsi, proste jak to vidim, barry se ttam irelandovi plete

Reagovat
Mindas

Především Ireland neměl nějakou super formu, o hodně více kazil jednoduché přihrávky, než vloni, a za to Barry fakt nemohl. To rozložení středové řady je určitě úspěšnější v systému 4-4-2 a taky proti týmu, který má slabší střed. Pokud má střed silnější, tak tam mnohem více práce odvede Barry. Každopádně já jsem pro rozestavení, které zavedl Hughes už minulou sezónu, i když samozdřejmě ještě s jinýma hráčema, kdy se využije síly křídel, i když to pod Mancinim už čekat fakt nemůžu.

---------- de Jong ----------

----- Ireland --- Barry -----

SWP -------------- Bellamy

----------- Tevéz -----------

Reagovat
smazaný uživatel

tj, ale tech silnych souperu(kdyz pocitam B4,Tottenham,Villa,Everton) je o hodne min, nez tech silnych ,takze roli Barryho proi tymum se silnym stredem mohl odvadet Kompany..takze zbytek zapasu mohli odehrat s de jongem jako zatazenym stredakem, irelandem tim ofenzivnim a na kridlech bellamy se shawnem..ale jak rikas, tak kridla mancini preferovat nemuze, takze ta ohra bude o nicem..

jinak zaloha s riberym:s tim, kdyz Adebayor ma furt problemy, furt nekdo zranenej, tak by to tak nejak mohlo byt.

------------- de Jong -------------

----SWP----- Ireland ----Ribery-

----------- Tevéz -----------------

---------------- Bellamy-----------

Reagovat
Mindas

Nemá cenu přemýšlet o Riberym, ten do City nikdy nepujde.

Reagovat
smazaný uživatel

proc by nesel..rpohlasil, ze v agnlii hrat je jeho sen..a dkyz city nabidnou nejvetsi money, tak je to dost pravdepodobny..

Reagovat
smazaný uživatel

jako mozny je vsechno, postupem casu bude city na jine urovni nez Bayern,navic anglii rikal, ze by chtel zkusit,a co je hlavni, tak bdue hrat ligu mistru,navic bayern ho proda,kdyz nekdo nabidne 50mil eur, plus plat nej v PL => prachy delaj divy takze je to vlastne mozny i nemozny

Reagovat
Mindas

A ty chceš, aby City bylo jen týmem žoldáků, které láká jen na ohromné prachy? To by bylo dost smutné, nemyslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

tak uz pravidelne hraji 2 odchovanci, zbytek hraci, kteri prisli behem pul sezony,sezony, max sezony a pul za ohromny prachy..(neco kolem 90mil liber) a jeden hrac by to nezmenil..

Reagovat
Mindas

Jedinej, kdo byl výrazně přeplacenej, tak je Robson. U ostatních ta cena je ještě v mezích, i když 25 mil za Adeho, no asi nakonec na jeho jméno odpovídající suma. Sice de Jong stál taky dost, ale tam se musí počítat s obrovským potenciálem, který zatím skvěle naplňuje. Ribery za hodně peněz by obraz a zvuk City ještě víc zhnusil, tomu věř. Já budu raději, když těch odchovanců bude nastupovat víc, plus hráči z Británie a Irska. Pokud za někoho dát hodně peněz, tak ať to je raději Lescott, než žoldáci ze zbytku světa.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Robinha si kupovaly sami sejci, tak toho zas tak brat nemuzes...myslim, ze Ribery jako Evropan a francouz, pro ktery neni problem se prosadit v PL ten obraz a zvuk nezhnusi..kdyz ho koupi za 40mil bude se prosazovat,davat goly,mit vliv pro muzstvo, tak neni problem..ale spis takovi ti brazilci,argentinci..no rposte jiznani, kteri stoji obrovsky prachy treba 40-50mil, maji platy jak prase a hraji hovno, mysli si buh vi co..nakonec je ten klub proda ani ne za polovinu ceny co ho koupil.. tak to pak zhnusi ten obraz a zvuk..myslim si, ze ribery je jeden z tech takovych "vpohode" hracu,co nic o sobe neprohlasuji, nesimuluji, nejosu namachoravani, nehraji na sebe atd..coz trewba kdyby koupili nakou brazilskou nebo portugalskou buznu za 50mil, ktera by hrala hovno, pri kazdym doteku ve vapne by sebou hodil na zem a cucel by po sudim a myslel si buh vi co..navic ta cena vzhedem k tomu, ze toho letos mco neodehral by nebyla vysoka a urcite by stal min jak Robinho, mozna o trochu vic jak tevez, takze ribery je jeden z tech hracu,co by an to vliv nemeli..tak de jong s tim jak hraje se da prirovnat k Lassanovi nebo Essienovi..Adebayora bych neodsuzoval, to co ukazal na zacatku byly celkem hodne dobry vykony..a tedka co se mu stalo s repre ho muze nakopnout k vykonum, ze bdue makat a nebude stat jak pero na jednom miste..

Reagovat
Mindas

Tak s tím Robsonem to je jasný. To chtěli šejci hvězdu a koho jiného mohli za jedinej večer v přestupním okně dotáhnout jiného, než uplakanýho koloběžkáře. Argentince bych zase moc s Brazilcema nesrovnával, to je už zase trochu jiná mentalita a dost Argentinců ukázalo, že PL jim přesně sedí, u nás máš přesnej příklad v Tevézovi a Zabaletovi, kterým PL sedne, jak prdel na hrnec. Každopádně Ribery si zaslouží věhlasnější klub, než je City. Bayern mu zatím sedí a v budoucnu je otázka, kam pujde. Typoval bych asi Real, ale mě osobně je to jedno. Jinak to si piš, že jeho příchod za extrémní sumu by obraz City ještě víc narušil. Už teď je City bráno, jako hračka šejků, kteří díky nesmyslným částkám kurví fotbal, proto nepotřebuju další přestupovej nesmysl. V současné chvíli City níkoho nového nepotřebuje, Hughes koupil hráče, které bych si, být na jeho místě a měl takové cíle, taky přivedl. Samozřejmě až na Adeho. Každopádně já byl nejspokojenější před příchodem šejků a i Thaksina.

Reagovat
Mircu5

Nesmyslné částky? Nevím nic o tom, že by dali za někoho víc peněz než by bylo zdrávo.

Vše sedí, akorát se mi nelíbí částka za Robinha, jinak všechny částky odpovídají kvalitám hráčů.

Jen bych to nechal už tak jak to je a stavěl bych na odchovancích, v týmu je hodně britů a klidně bych tam ještě v případě prodeje Robinha nějakého rád přivítal. Jinak v Citizens nastupuje v A-týmu dost odchovanců a tak by to mělo zůstat, myslím si, že žádná posila teď není potřeba až na toho levého beka, Bridge neodehrál všechny zápasy dobře, osobně se mi líbil když hrál naposled v zápase s Chelsea, tam odehrál svůj velký zápas, ale jinak mě nějak neosilnil, uvidíme, měl by se v únoru vracet spolu s ostatníma co jsou na marodce, tak bysme mohli nastoupit opět v nejsilnější možné sestavě proti Chelsea pokud se nezraní někdo další.

Reagovat
Mindas

To je právě to, že vy ty hráče znáte snad jen z působení v City. Bridge má kvalitu, hodněkrát už to prokázal, bohužel neměl formu, ale to se týkalo i Lescotta a i právě Barryho. Jinak ty částky samozdřejmě nesmyslné jsou, a to není jen věc peněz za přestupy, ale také věc platů, kdy Robinho, Ade a další mají ty platy hrozně vysoké. Jo Ireland, to je kádr.

Reagovat
smazaný uživatel

a co je spatnyho na tom, ze je nekdo kolobezkar?

Reagovat
Mindas

Nic, ale ať si na té koloběžce jezdí po chodníku. A pokud jde o hráče, tak takový do PL nepatří.

Reagovat
smazaný uživatel

ale nekteri parti..Weiss je taky kolobezkar:D..Cristiano byl taky kolobezkar a jak byl dobrej, jenze oproti Robinhovi mel na PL postavu, a kdyz ma nekdo 50kg, tak pro nej PL neni..Robinhobi bych ted pral Barcu..tam by mohl zase zarit jak v Realu..

Reagovat
Mindas

Jenže C. Ronaldo měl i jiné přednosti. Perfektní střela, výběr místa a výborný ve vzduchu. Co má Robson? Ten už si teď tak těžce nevěří, že už nejde ani do té kličky, do jediné věci, která ho zdobila. Přihrávku nemá, ve vzduchu se svojí výškou je pro srandu, nejde do žádného souboje. Střela síly hozeného holuba z nosu. Co s takovým hráčem? Weis má taky další přednosti a hlavně tenhle hráč má ještě vše před sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Robinho ma dobrou techniku, ve vzduchu je to pochopitelny, pomalej taky neni a trelu zas tak hroznou nema,a strelu ma dostacujici, tam de spis o umisteni a ta razence strely staci na gol..pak jeden na jednoho hodne dobre..ale ne v PL..proste on je dobrej hrac, ale ne do anglicke ligy..vsadil bych se o cokoliv, ze v Barce by minimalne to co v Realu, mozna aji lip..

Reagovat
Mindas

On si hlavně už vůbec nevěří, proto ani nejde do kličky, kde by mohl tu svojí techniku prokázat. On když dostane balón, tak ho raději pošle dozadu, a to je vše co udělá. Rychlostně na tom špatně není, podobně asi jako Tevéz, ale ten zase není po jednom sprintu vyflusanej, jako Robson. No ale nezlob se na mě, střelu má hroznou. Jasně, kopací technika tam nějaká je, třeba loňskou sezónu se mi líbil i v zakončení, ale ta razance je příšerná. Pod kvalitní střelou si představuju to, co má Bellamy. Tvrdá a přesná střela oběma nohama.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda no..jinak u te razance..proste ta razance staci na gol vpohode, sice golmana nezabije..v dnesnim fotbalu spis o chytrosti ale i tvrdosti..zakonceni nema spatny..no jako ja bych veril, ze by i City hral dobre, kdyby ted sel na pulrocni hostovani do Barcy, urcite by mu to prospelo a do City by se mohl vratit v dobre forme..

Reagovat
smazaný uživatel

ale ja bych Robinha jeste neodepisoval takze ani neprodaval..spis bych ho hodil an host. treba do te barcy , lepsiho tymu v angliinebo v nemecku..prodal bych jinsi hrace,treba Jo Alvese, Caiceda, Bojinova taky Sylvinha, pac ten je slabej i do poharu....

Reagovat
smazaný uživatel

...aji Santy je skoda, v Blacburnu aspon hraval, tady se pres konkurenci nedostane..pak Bridge po neodehraje dobre 4-5 zapasu, a hned bude chtit Mancini posilovat..jinak misto tech co sem psal bych koupil nejaky 1-2 hrace mladsi generace..

Reagovat
smazaný uživatel

*po zraneni

Reagovat
Mindas

City nepotřebuje hráče mladší generace. City právě potřebuje zkušenost, kvalita tam je, ale ve většině případech rozhoduje zkušenost, proto ty Hughesovy tahy s Barrym, Bridgem nebo Tourém. V PL hraje zkušenost možná nějvětší roli. Třeba v minulých sezónách polovina sestavy byla sice o odchovancích, ale zase hráčích kolem věku 20-23 let, což bylo rozhodně moc znát. V současné chvíli je to rozloženo ideálně. Jinak Robinho se odepsal sám, ne my jeho, ale on sám. Aby se dostal z toho svého výkonostního útlumu, tak musí každopádně pravidelně hrát. V City rozhodně ne a v Barce? To je dobrý nesmysl. Musí slevit ze svého ega, být pokorný, makat a ta šance třeba příjde, i když někde jinde a třeba i v týmu, který kvalitama neodpovídá jeho představám.

Reagovat
smazaný uživatel

proc ne v Barce, kdyz mohl hrat vyborne v Realu..v Barce by mle kolem sebe dobry prostredi, neni to nemysl ono jak se to vezme..prave ze hraci v Barce kolem nej by ho zas mohla dostat do te pohody, v ktere byl 2 roky zpatky..

Reagovat
smazaný uživatel

nebo me taky napadlo, ze MS by mu mohlo pomoct dat se do poradku a zlepsit psychyku a dostat ho do formy..tam je zas jinej tym a radi se mazly s balonem, to je urcite pro nej dobre, a kdyby trreba vyhrali, tak to by taky urcite pomohlo..

Reagovat
smazaný uživatel

jako ze ten hl. rozehravac ma byt Barry, a kdyz sou an hrsti vsichni tri, tak Ireland je nekde spis u lajny..takze urcite kokotina, navic kdyz rozehravka Barryho a Irelanda se neda srovnavat..

Reagovat
Mindas

Žádnýho levýho beka City nepotřebuje. To, že Bridge nemá, nebo spíš před zraněním neměl, nějakou super formu, tak to hned neznamená, že City potřebuje někoho kupovat. Bridge patří v PL mezi jedny z nejlepších hráčů na svém postě a hlavně je to Brit, to zaprvé a taky sympaťák. Mě stačí, že tam je Ade a Robson, nepotřebuju další žoldáky. City má sestavu složenou úplně dokonale a nepotřebuje posilovat, spíš v budoucnu zapojit víc Boyatu a nebo třeba Weise, ze kterých ty hráči rostou. No a taky doufám o zapojení, v blízké době, Davida Balla.

Pamatujete vůbec dobu, kdy těch peněz bylo poskrovnu a stavělo se hlavně na mladíkách z akademie? Kdy poprvé okusili PL Ireland, Richards, Johnson a další? Asi ne, jinak by jste tohle nemohli napsat. City žádného Riberyho nepotřebuje. Fajn, je to super hráč, ale k čemu ho? Na post, kde hraje fantasticky Bellamy a i Petrov? Obrana City spolu s Touré je sympatická, 3 Britové a k tomu můžu přičíst Ira v bráně. 3 Britové v záložní řadě, pokud nastoupí Ireland, tak sice o jednoho méně, ale zase tam máte hned Ira. Sympatie de Jonga jsou obrovské. V útoku sice je Tevéz, ale jemu PL sedí, jak malokterému cizinci. Tady máte tu vaší superhvězdu, myslím, že jeden takový hráč stačí. Pak je tam už více voleb, jak ten žoldák Ade, tak třeba Santa Cruz nebo Benjani. Já rád tam v budoucnu uvidím právě Davida Balla.

Když to tak vidím, tak já bych byl snad i pro to pravidlo o počtu cizinců...

Reagovat
smazaný uživatel

s Riberym sem to myslel tak, ze jak rikal Mancini: kdyz posutoupime do LM, tak se bude soustredit na hrace tech nejvyssich kvalit (Ibra,Henry)..a kdyz by mela dojit naka super hvezda, tak ribery..ja nerikam, ze ho tam chcu, ale proste kdyz uz, tak ribery..a na bridge mame rozdilnej nazor...jediny co se me na nem libi, ze je anglican..jinak si ymslim, ze Garrido je mozna aji lepsi..a to neni buih vi jak silnej..a nejvetsi slabinou city je obrana,takze kdyby posilili o jednoho beka, nic by se nestalo..

Reagovat
Mindas

Věř mi, ale Garrido rozhodně lepší není. Sám ho v City pozoruju už třetí sezónu a jeho výkony jsou neskutečně nevyrovnané. On nemá na to, aby se dlouhodobě usadil v základu, vždy po dobrém zápase příjde zápas, kdy neskutečně hoří. V jeho první sezóně ho nakonec vytlačil Ball, což se nakonec stalo i na začátku loňské sezóny, kdy vybouchl ve Villa Parku a nakonec i doma proti Live. V té době bych o posílení ne levého beka rozhodně souhlasil, protože ani Ball nepředváděl nějaké super výkony, proto příchod Bridge byl ideální. Koukni, Bridge je minimálně o třídu lepší, než Garrido, kde jeho jedinou předností je skvělá kopací technika. Každopádně na lávku jako alternativa za Bridge je dostačujicí. Obrana v City je možná ze všech řad nejchoulostivější, ale to ani ne kvalitou, ale především formou jednotlivců. Jedinej, kdo tam měl slušnou formu, tak byl Touré, o formě Lescotta a právě Bridge se napsalo dost, třeba po zranění se vrátí už ve slušné formě. No a potom Richards, který měl taky nevyrovnané výkony, kdy se neustále točil se Zabou.

Jinak pokud chceš nějakou superhvězdu, tak fajn, ale proč se po ní nemůžeš kouknout v PL, kdy víš, že tomu hráči ta soutěž sedí a taky to je hráč na post, který potřebuje posílit. Riberyho rozhodně není potřeba.

Reagovat
smazaný uživatel

takze richards uz ted ma tu spravnou formu a posledni dobou podava vyrovnany vylklkony, navic jeho styl jako typickyho anglicana se do PL hodi vic, nez zabaletuv, takze napravo by mel byt number one..toure to je dirigent obrany a netreba o nem neco psat, hraje to, co se od nej cekalo, hlavne po prichodu manciniho..lescott, toho sem ejste nevidel, za Hughese celkem horel, ale to vsichni obranci hrali nic moc, takze to uvidime, jak bude hrat za manciniho, bridge to sami, ale u neho jako u levyho beka muzstva, ktery chce hrat o LM popr. o titul mu chybi rychlost, proste evra,cissokho nebo a.cole ideal, ale kdo vi, treba zacne pod new coachem hrat dobre, a tak nikoho novyho nebude potreba privest..kdyz sme u te hvezdy a riberyho, tak ten by s PL urcite nemel problem..je to francouz, takze zadnej jiznan, u kteryho nikdy nevis..Ribery vsazi hlavne na rychlost a technicky je taky vybornej, coz je dalsi plus, narozdil od Robinha by se do PL hodil, neni takovy paratko, rychlejsi, neboji se do souboju, u Robinha se cekalo, ze se neprosadi, ale on se prosadil, ahral dobre..a az po zraneni zacal hrat jak "troska"..jedinej jeho dobrej moment bylo tech 20min proti wolvesu..jinak pokud si sledoval riberyho jak hral na daniho alvese(bayern vs.barca), tak rpoti danimu vsazel hlavne na rychlost, takze podobnej typ hrace jako bellamy, akorat s mnohem lepsim vedenim mice, individualoitou a technikou..takze u Riberyho je to stoprocent, ze by se prosadil..jinak dkyz sme u petrova, ten hraje dobre proti slabsimu souperi, ale jak rpide nekdo silnejsi, uplne se z roste vytrati a je tam zbytecnej, takze toho bych videl jako nahradnika..pak bellamy, na kridle je uzasnej, ale porad bych ho videl jako toho hrotaka, kterej dostane kolmou prihravku az obranu, utece a dal gol..a s tim, jak se v city ti hraci zranuji, tak by ribery urcite nebyl na skodu..a kdyz z PL, tak me rekni post a rovnou hrace, kterej by se hodil do city..

Reagovat
Mindas

Ach jo, už je to zde zase, Kdo další napíše, že Bridge je pomalej? Pokud chceš něco Bridgeovi vyčítat, tak rychlost rozhodně ne. Rychlostně je na tom výborně, neříkám skvěle, ale spoustu krajních obránců strčí do kapsy. Jeho slabina je, že není tak silový, není to takový rugbysta, jako Mika, proto v osobních soubojích je někdy dost nedůrazný, což je jediné, co mu lze vytknout. Rozebírat Miku a Zabu tu nebudu, o tom se zde napsalo už mraky. Každý má to své v čem vyniká. Mika v osobních a vzdušných soubojích, lepší dozadu. Zabaleta je lepší dopředu, má lahůdkové centry a lepší techniku. Rychlostně je na tom líp Mika, ale i tak Zabaleta je na tom rychlostně slušně, hlavně ale má nevyčerpatelnej fond fyzických sil, ten by mohl hrát zápas klidně i 180 minut. Každopádně pro mě je číslo jedna taky Mika, každopádně v současné situaci musejí hrát oba. Lescotta si snad viděl už v Evertonu, tak musíš vědět, co v něm je. Co si ale napsal o Petrovovi, tak za to bych tě nějraději poslal si kleknout do kouta na hrách. Prosím tě, jak dlouho sleduješ City? To by si potom nemohl napsat, že on umí hrát jen proti slabým. Hele, on je v City už třetí sezónu a tu první byl jednoznačně nejlepším hráčem, žádný Elano, ale on. To on táhl City to celé jaro, kdy se neskutečně nedařilo, to jen on furt hrál nadstandard, za to Elano hrál možná největší tužku. V te druhé se asi po třech zápasech těžce zranil, jinak patřil pořád k nejlepším. No a vrátil se až ke konci. Letos by se přes Robinha jednoznačně do základu dostal, kdyby tam nehrál famózní Bellamy. Do srovnání Riberyho s Bellamym se pouštět nebudu. Samozdřejmě, že Ribery je extratřída, ale Bellamy je léty vyzkoušený hráč pro PL. Nesmírně populární u fans City. Hodně podobní hráči, kdy Ribery má lepší techniku, ale zase hrozně veliký až propastný rozdíl bych v tom neviděl. Ve vedení míče rozhodně ne a rychlostně jsou na tom dost podobně, možná Bellamy více výbušnější. Rozdíl je hlavně v ceně, kdy Bellamyho cena je možná o 20 mil liber nižší. Za méně peněz, dost podobná muzika. Jinak se mi právě víc líbí na křídle, než na hrotu, protože tam může právě využít své rychlosti a vedení míče. Pokud po mě chceš hráče, který by se hodil do City, tak ti řeknu, že v současné době o níkom takovém nevím. Já jsem spokojenej, spíš bych se ještě zbavil Robinha a Adeho. Kdybych to měl brát tak, že v City žádný Bellamy a ani Petrov není, tak pro mě jednoznačná jednička je Ashley Young. A kdybych se měl vrátit v čase, kdy byl Petrov zraněný a Robinho v City ještě nebyl, tak zase pro měl byl vysněnou posilou Downing. To vše na levé křídlo. Jenže v současné době je řeč o koupi levého křídla pasé.

Reagovat
smazaný uživatel

jj LEscotta sem videl a tak verim, ze Toure-Lescott by mohla byt mozna i Lepsi Nez carvalho-terry nebo rio-vidic... s Bridgem uvidime,az se uzdravi..petrov, myslel sem to trochu jinak nez sem to napsal..se soucasnou formou Robinha by byl jasnou volbou mezi temato dvema hracema Petrov..pak s tim ez tahl muzstvo atd atd. souhlas, spis sem to myslel tak, ze rpoti silnejsim tymum na kridle 2krat lip bude hrat Bellamy a SWP nez Petrov..a s tim srovnanim Riberyho a Bellamyho..rozdil neni jenom v cene..tusim, ze si bayern a hru riberyho moc nevidel..techniku ma lepsi, rychlost stejna, v soubojich 1. na 1. a ve vedeni mice bych ho prirovnal k messimu...Ribery dle me patri do nejlepsi petky hracu na svete..urcite stejna muzika to neni..nebojim se rict, ze je mozna o tridu lepsi, protoze patri fakt k tem nejvetsi spicce..ale Bellamy je perfektni hrac a doufam, ze mu ta forma vydrzi..jak rikas, ze na kridle spsi vyuzije svou rychlost nemusi byt pravda, kdyby umel nekdo davat kolmi rpihravky za obranu, bellamy by byl na hrotu urcite vic platnejsi nez Tevez nebo Adebayor..a jinak Adeho ja bych nechtel dat pryc, zacatek sezony famozni a tak se da predpokladat, ze by se do te formy mohl zase dostat..to s Robinhem to asi bdue horsi..mozna ze by to mancini mohl mvyresit tak..ze robinha proda za cca 20-25mil do barcy, riberyho koupi za 40-45..takze vlastne yb ej to mohlo star jenom 20 a o tom, ze by se v agnlii prosadil pochyby nemam..a nechapu,proc bys dal adeho pryc..ja bych asi v lete prodal Robinha(podle toho, jestli se vzchopi), i kdyz ho mam rad,a pak Barryho a Bridge(podle toho jak bude hrat)..a koupil bych za Robinha Riberyho, a za Barryho by stacil Kompany..

Reagovat
smazaný uživatel

a proc bys vyhodil Adebayora?

Reagovat
Mindas

Neboj, hru Riberyho znám. Hlavně ještě z Marseille a taky repre. V Bayernu ho moc nesleduju, ale vím, co umí. O tom, že je to světová extratřída, tak o tom pochyb není, to je jasný. Ale, že by byl o třídu lepší, než Bellamy, tak to bych netvrdil. Zkušenosti Bellamyho v PL dělají hrozně moc. Pokud bych měl srovnat, jako hráče takové, tak je jasné, že Ribery má větší kvalitu, já spíš to srovnával v souvislosti se City, kde tu muziku udělá Bellamy stejnou, zatím. Bridge a Barryho prodávat je úplnej nesmysl a proč bych prodal Adeho? Nemam ho rád, sice ze začátku sezóny vliv na hru měl, ale je to žoldák bez charakteru, nic jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

proste barry mi tam nesedi, kdyz ybch hral proti tymu se slabsim stredem, dal bych tam de jonga a irelanda, kdybych hral rpoti tymum se silnejsim stredem, dal bych jeden utko, 2 kridla, a kompanyho do stredu..dal pak Adebayora bych neodsuzoval, kdyz by bylo za neho 25mil az moc?..tak co apk za santa cruze za 18mil?..je to smesna cena..proste tento nakup cruze nechapu..je jasny, ze pres tu konkurenci by se do zakladu nedostal, takze bych radsi prodal Benjaniho, pac to je dalsi zoldak, misto toho bych se radsi porozhlidnul ve Francii,Nemecku a koupil bych nejaky mlady 20lety talenty, a ne takovi dva,co hraji tuzku..Ade mi je sympatickej, vysokej, umi nohou a i hlavou..takze ho bych jeste neodsuzoval..

Reagovat
Mindas

Benjani žoldák? Víš, kdy on vůbec přišel? To, že je jelito bych ho ještě nenazýval žoldákem. Nechápeš přestup Santa Cruze? Vidiš to, já zase nechápu přestup Adeho, protože Hughes chtěl stavět právě na Santovi, který byl jeho vysněnou posilou, jenže ten magor Cook měl asi jinou přestavu a raději dotáhl ještě toho žoldáka, čímž Santu posadil na lávku. Ne Santa Cruz, ale Adebayor byl nesmysl. Jinak srovnávat Kompanyho s Barrym je nesmysl, protože Kompany v několika zápasech ukázal, že ať chceš nebo ne, tak prostě na stoperu mu to sedí líp, než ve středu zálohy. Tady je kvalita jednoznačně na straně Barryho, který tobě tam sice nesedi, ale mě, v tříčlenné středové řadě s dvěma křídly, sedí náramně. Jinak poohlížet se v zahraničí samozdřejmě můžou, to je úplně normální, ale každopádně akademie City je tak moc kvalitní, že by se mělo v budoucnu stavět právě na hráčích, jako je Weiss nebo Ball. Každopádně pokud je někdo talent a je mu 20 let, tak věř tomu, že ve většině případů hraje ve svém klubu základ a už se o tomto hráči ví, a to potom není hráč za pár drobných. Pokud se bavíme o talentech, tak mám na mysli věk kolem 16 let. Jinak je složité se s tebou nad těmito věcma dohadovat, protože já jsem zastánce starých časů v City a celkově ostrovního fotbalu. Ty zase vidíš na straně City milióny a přemýšlíš, jak je utratit, v tom se neshodneme...

Reagovat
smazaný uživatel

ja sem nerikal, ze jsem toho zastance, ale kdyz uz proste ten klub tak funguje, tak s tim nikdo nic nenadela..

Reagovat
Mindas

Nenadělá...

Reagovat
smazaný uživatel

proste kdyz uz nakou star chce mancini, tak se radsi na hristi chcu divat nekoho normalniho nez na namachrovanej ksycht napr. Zlatana..

Reagovat
smazaný uživatel

ale kdyby neprisel nikdo, bylo by to jedine dobre..

Reagovat
Mindas

Reagovat
Mindas

Reagovat
Mindas

Reagovat
Mindas

Jinak tím, že Tevéz dává tolik gólů, tak jako útočník je platnej až až.

Reagovat
smazaný uživatel

tjn..

Reagovat
smazaný uživatel

a jinak Ronaldo to byl fakt dobrej nakup pro Real, ale podle jmen zas Citizens maji lepsi obranu, kdyz to tak pises, Kaka je podle me za 68mil prehnane preplacenej..AC jedine vydelal, 2-3 roky zpatky bych to pochopil, ale ted ne..i v AC hral hovno, kdyby si radsi podrzeli Sneijdera, pak jedno kridlo z dvojce Robben,Robinho, udelali by stokrat lip, pac takej Marcelo ho nemuze vzivote nahradit..sice pravda, ze Sneijder nehral v realu nic moc, ale kdyz mu do tymu pribudou hraci jako Benzema nebo Ronaldo, myslim, ze by zacal hravat dobre..osobne se me libi vic tym City nez Real, akorat Citizens chybi takova ta jedna superhvezda, takovej ten "vudce" tahoun, (jako Chelsea-Drogba,Arsenal-Fabre,Manchester-Rooney,Barca-Messi/Xavi,Real-Ronaldo,Bayern-Ribery)..proste tohoto hrace City nemaji, mel jim byt asi Robinho, ale ten je podle letosni vykonosti zralej na prestup, pokud nezacne hrat minimalne co minule rok, do City se nabizi Ribery, ten by se aji hodil na levy kridlo..jenom skoda, ze nehral za Inter v dobe Manciniho, to uz by asi dosel..

Reagovat
Mindas

Jaká zase superhvězda? Jaký zase levý křídlo?

Reagovat
vodka

ty tvoje kecy jsou podobně jako tvůj postoj k fandění nechutně povrchní...

Reagovat
smazaný uživatel

ja sem to myslel tak, ze kdyz uz by mel dojit, tak nekdo jako Ribery, a ne jak rikal mancini Ibrahimovice, Henryho a podobny..

Reagovat
Mircu5

No já si myslím, že jeden tahoun tam přece jenom je a to Tévez.

Reagovat
smazaný uživatel

momentalne jo

Reagovat
Mircu5

Snad mu to vydrží.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli si pod neuspechem predstavujes vitezstvi v lize, v Lize mistru i v poharu, superpoharu, tak to Realisticke galacticos byl fakt neuspech

Reagovat
smazaný uživatel

OT: 09:19 Rossi se prý chce vrátit do Itálie

Agent Giuseppe Rossiho Andrea Pastorello prohlásil, že jeho klient by na konci sezony uvítal návrat do Itálie. "Giuseppe se na španělský fotbal adaptoval velice dobře, ale je jasné, že by se na konci sezony chtěl vrátit do itálie," uvedl agent.

Myslím, že by to aj potreboval. V Juve som si ho predstavil už dávno, ale ak by sa zrealizoval predaj Mutua, toto by mohol byť ďalší výborný krok pre Corvina a spol. Sympaťáci sa do Violy proste hodia. Navyše finančne by neprerobili, získali by "domáceho" kvalitného strikera a ešte by aj čosi zarobili pokiaľ by Mutua dobre zhodnotili

Reagovat
$dolar$

Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ma vieš fakt takmer vždy rozveseliť. On sa za Amíka neráta, nech si zháňajú inde. Navyše útok je tam poriešený.

Reagovat
10

stejnej problém, jako s Candrevou - Rossi je taky ital...do Juve bych ho bral hned, takovej typ útočníka nám tam chybí už delší dobu

Reagovat
smazaný uživatel

někde jsem četl zajímavý návrh na výměnu - Diego za Riberyho + doplatek ze strany Juve..to by mohlo být zajímavý

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou jen výmysly.

Reagovat
smazaný uživatel

ostatně jako 90% jmen který se v souvislosti s vámi skloňují, tohle je ale jediná varianta, na které by se určitě shodli juventini většinově..proto jsem ji zmínil.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, nejsem si jistý. Ribéry je jeden z nejlepších fotbalistů na světě, ale v poslední době dost laboruje se zraněními.

Reagovat
10

taky bych si tou výměnou nebyl tak jistý...pořád věřím v Diega

Reagovat
smazaný uživatel

"Víra má přesahovat rozum, nikoli ho nahrazovat."..

Reagovat
10

dík...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To rozhodne, ale či by to bolo dobré aj z pohľadu jeho zranení...

Reagovat
smazaný uživatel

fialky na něj mít nebudou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by predali Mutua za slušnú cenu, tak áno. Navyše jeho trochu klesla.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuju, že za něj dostanou nějakou obrovskou částku - pokud je tedy ten zájem opravdu vážný...

Reagovat
smazaný uživatel

4 mega

Reagovat
smazaný uživatel

4 mega čo...?

Reagovat
smazaný uživatel

Psali o tom na gazzetě nebo tuttosport tuším, teď si nejsem jistej, už včera. Ale jak to jen spekulace viď.

Reagovat
10

to byl ale plat, kterej by v City dostal

Reagovat
smazaný uživatel

Chvalabohu, koho by toto napadlo?!

Reagovat
10

ty děláš jakoby bylo 150 možností, co to mohlo znamenat

Reagovat
smazaný uživatel

Poviem to inak. Cena to byť nemohla a platy prepočítavam klasicky, nie ako balík.

Reagovat
smazaný uživatel

Okay, tak já vůl to špatně pochopil musím se naučit lépe překládat

Reagovat
smazaný uživatel

Stále nechápem, čo tie 4 milióny majú znamenať. Asi sa niekde niečo zacvaklo

Reagovat
smazaný uživatel

Ak TM.de udáva aspoň približne reálne sumu (s čím nemám práve najhoršie skúsenosti) tak by to pokojne mohlo sedieť a to už beriem aj možnú odchýlku a to, že šejk sa dá o nejaký ten emirátsky dirhan natiahnuť a je mu to celkom šumák. Aj Santa bol podľa mňa trochu nadhodnotený a to prichádzal z domácej ligy, po nepresvedčivom období "len" vďaka Sparkymu, navyše bez "statusu hviezdy".

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jemu je 31, Santovi bylo v době přestupu čerstvých 28... Očekávám sumu kolem 10mil +-... I když jeho návratu do Anglie stále moc nevěřím...

Reagovat
smazaný uživatel

Promě hodně velkem sympaťák...

Rád bych ho viděl u nás, ale neni kam s ním...

Reagovat
smazaný uživatel

už aby byl zpátky..., čekám na to dobrý 3 roky, to samý Maresca.

Reagovat
Liquid

Tak to v žádném případě

Reagovat
smazaný uživatel

Veľmi konkrétne...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že se fenomén vrátil. Sedm gólů v pěti zápasech.

...I believe Adrian can fly...

...I believe Mutu touch the sky...

Reagovat
smazaný uživatel

a já ho vyhodil z fanty.

Reagovat
smazaný uživatel

Před dvěma týdny jsem se musel hádat o jeho kvalitách...

Reagovat
smazaný uživatel

on o nich někdo pochybuje ?

Reagovat
smazaný uživatel

kupodivu...

Reagovat
r.mrazik

"I believe Mutu touch the sky" jojo,obcas kdyz to clovek prepali,tak to pak lita

Reagovat
lnterista

hej ja si to porad pobrukuji...fakt dik

Reagovat
smazaný uživatel

pánové vidíte tu tabulku? to je nádhera.. .)

Reagovat
Bakary3

Ani ne..

Reagovat
10

hnus

Reagovat
smazaný uživatel

takze richards uz ted ma tu spravnou formu a posledni dobou podava vyrovnany vylklkony, navic jeho styl jako typickyho anglicana se do PL hodi vic, nez zabaletuv, takze napravo by mel byt number one..toure to je dirigent obrany a netreba o nem neco psat, hraje to, co se od nej cekalo, hlavne po prichodu manciniho..lescott, toho sem ejste nevidel, za Hughese celkem horel, ale to vsichni obranci hrali nic moc, takze to uvidime, jak bude hrat za manciniho, bridge to sami, ale u neho jako u levyho beka muzstva, ktery chce hrat o LM popr. o titul mu chybi rychlost, proste evra,cissokho nebo a.cole ideal, ale kdo vi, treba zacne pod new coachem hrat dobre, a tak nikoho novyho nebude potreba privest..kdyz sme u te hvezdy a riberyho, tak ten by s PL urcite nemel problem..je to francouz, takze zadnej jiznan, u kteryho nikdy nevis..Ribery vsazi hlavne na rychlost a technicky je taky vybornej, coz je dalsi plus, narozdil od Robinha by se do PL hodil, neni takovy paratko, rychlejsi, neboji se do souboju, u Robinha se cekalo, ze se neprosadi, ale on se prosadil, ahral dobre..a az po zraneni zacal hrat jak "troska"..jedinej jeho dobrej moment bylo tech 20min proti wolvesu..jinak pokud si sledoval riberyho jak hral na daniho alvese(bayern vs.barca), tak rpoti danimu vsazel hlavne na rychlost, takze podobnej typ hrace jako bellamy, akorat s mnohem lepsim vedenim mice, individualoitou a technikou..takze u Riberyho je to stoprocent, ze by se prosadil..jinak dkyz sme u petrova, ten hraje dobre proti slabsimu souperi, ale jak rpide nekdo silnejsi, uplne se z roste vytrati a je tam zbytecnej, takze toho bych videl jako nahradnika..pak bellamy, na kridle je uzasnej, ale porad bych ho videl jako toho hrotaka, kterej dostane kolmou prihravku az obranu, utece a dal gol..a s tim, jak se v city ti hraci zranuji, tak by ribery urcite nebyl na skodu..a kdyz z PL, tak me rekni post a rovnou hrace, kterej by se hodil do city...

Reagovat
smazaný uživatel

100. pre to, aby Adrian mal na zaplatenie pokuty Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

*100. proto, aby ji nemusel platit

Reagovat
smazaný uživatel

To neočakávam, ale radšej...

Reagovat
Devil

Rychlejsi by bylo napsat,o koho ti blede modri sraci zajem nemaj...

Reagovat
Mindas

Ou, nech toho, už ne. Ty mě těma svýma vtipama jednou roztrhneš bránici.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele