BAYERN POSVĚTIL ODCHOD HARGREAVESE

20.05.2007, 15:11
Aktuality
Owen Hargreaves se brzy dočká, během několika dní se stane hráčem Mancheseru United. O přestupu anglického reprezentanta na Old Trafford se jedná již dlouho a podle prezidenta německého klubu Franze Beckenbauera se oba týmy dohodly na podmínkách transferu...

"Owen odchází. Bylo to hráčovo rozhodnutí. Je to dobrý přestup a pro nás finančně výhodný," řekl Beckenbauer.

Hargreaves měl do Manchesteru namířeno již v zimě, Sir Alex Ferguson o něho hodně stál a dokonce splnil finanční požadavky Bayernu, když nabídl 25 milionů eur. Bavorský velkoklub tenkrát odmítl, nyní již neodolal.

"Je to někde v tom rozmezí," odmítl Beckenbauer přímo sdělit, zda jeho tým vyinkasuje 25 milionů eur.

26letý záložník strávil v Bayernu deset let a United by se měl upsat do léta 2011. Hargreaves je jedním z dlouhé řady fotbalistů, kteří po letošní sezóně opustí Allianz Arenu. Bayern zažil tragickou sezónu, nezískal ani jednu trofej a dokonce se nekvalifikoval do příštího ročníku Ligy mistrů.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (24)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jupí, super! Naprosto báječnej přestup!

Reagovat
HOST*

Skvely prestup pro Bayern. Ten hrac je naprosto prumerny a brzo to zjisti i v Man U. Jenom behani nestaci.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

zažil velmi průměrnou sezonu, zaviněnou však zraněním a bídou samotného Bayernu.. na začátku sezony jsem říkal, že Bayern bude velmi slabý , což se potvrdilo, nesuď ho jen podle výkonů v této sezoně..

Reagovat
HOST*

Nelibil se mi uz na MS.

Reagovat
HOST*

tj proto manu vypadl s uplne stejnym souperem v lize mistru

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto průměrný hráč? V poslední sezoně za Bayern možná, ale sezony před tím + poslední MS byl dobrej! Ale je normální, že dva lidi mají na jednoho hráče dva naprosto odlišné názory

Reagovat
HOST*

Vyhori, uvidis. Krom splaseneho pobihani po hristi nema Man U co dat.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že bude platnej. Ale kdo má pravdu, ukáže až další sezona.

Reagovat
HOST*RMCF

Hargraves je vybornej týmovej hráč, kterej odvede nehorázný množství práce pro tým a ani jeho technika není nijak špatná, v zaloze nemůžou být 4 Zidanove nebo Ronaldove, kdo by pak za ně odvaděl černou práci, třeba takový Milan bez Gattusa by nikdy nebyl tak dobrý jak je, to bylo myslím dost vidět když vystřídal s MU. Ale 25 milionů je fakt hodně...

Reagovat
HOST*

angličan si bude zvykat na anglickej fotbal...dobrý přestup pro oba týmy...

Reagovat
smazaný uživatel

Fletcher ma nikdy nepresvedcil a OShea na Dm len zaskakuje. Hargreaves by mohol do istej miery nahradit Scholesa i Carricka alebo sa s nimi neskor rovno pobit o zaklad. Scholes predsa len starne.

Fergie obcas skusa i 4 3 3 a tam by im to spolu sedelo.

Myslim, ze celkom slusna posila, ale za 25 mega, tak to sa mi zda moc.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

jj, 25 je strašně moc

Reagovat
HOST*riong

jn, souhlasím 25 je dost na takového nýmanda, ale když si ho sir Alex vysnil, tak asi ví svoje!

Reagovat
smazaný uživatel

Částka je přemrštěná, stejně jako loni za Carricka.

Reagovat
HOST*Zak

A jak se ukázalo, ty peníze za něj a jeho výkony rozhodně stály .

Reagovat
HOST*rb

...takže Hargreaves je už istý...United budú ešte loviť ďaľších, podľa plátku The Sun, by mohol posilniť devils aj Mark Viduka, ktorému vyprší kontrakt v M'boro...záujem má však aj Newcastle...Viduka v Man.Utd, to bol poriadny šok a nečakané prekvapenie...

Reagovat
HOST*Zak

Tak netřeba přeceňovat důvěryhodnost plátku The Sun ;).

Reagovat
HOST*1860

presne tak

Reagovat
HOST*

tak o Markovi se psalo i na ofic. strankach ManU a myslim ze by jeho prestup dal ManU hodne, protoze nemame stabilne strilejiciho utocnika, Saha porad zraneney, Smith nedawa goly a Rooney si vybere min. jednou do roka parmesicni pauzu kdy nechce dawat goly, a nawic Mark je typ hrace jako byl Cantona tagze myslim ze jeho zkusenosti ve spojeni s Waynovou rychlosti by na obrany jinejch tymu platily

Reagovat
HOST*

Nani je proste mazec hrac!..chci ho na Old Trafford :(..PLSPLSPLS !!:(

Reagovat
HOST*

Pořád rejpou do CFC že kupujou předražený hráče a ted man utd navalí takový nehorázný prachy za letos podprůměrnýho napulkanadana!

Reagovat
smazaný uživatel

vim že to asi neni k veci,ale já obdivuju jaxe alan smith zotavil z toho osklyvyho zraneni a docela cumim jak paradne hraje..daval bych mu vic prilezitosti a stavil ho castejc,misto solskjaera..bojovnej a kdyz ma den tak i golovej hrac..drzim palce pro pristi sezony alane:)..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele