BAYERN OTEVŘEL JEDNÁNÍ O KLOSEM

11.06.2007, 16:24
Aktuality
Miroslav Klose by se mohl stát další hvězdnou posilou Bayernu Mnichov. Ten zareagoval na slova německého reprezentanta o tom, že chce obléci jeho dres, a do Brém poslal první formální nabídku...

Klose před několika měsíci ujistil fanoušky Werderu o tom, že rozhodně nemíní jejich klub opustit a hodlá dodržet smlouvu. Minulý týden si však vše rozmyslel, přiznal zaječí úmysly a ještě letos by rád zamířil do Bavorska.

"Učinili jsme Werderu Brémy formální a zároveň šlechetnou nabídku za Miroslava Kloseho. Nyní je na Werderu, aby rozhodl," sdělil generální manažer Uli Hoeness pro oficiální klubový web.

Vzhledem k tomu, že Klosemu za rok vyprší smlouva a mohl by se tak stát volným hráčem, neměla by být jeho cena příliš vysoká. Werder ho jistě nebude chtít prodat levně, Bayern však žádnou přemrštěnou sumu platit nehodlá.

"Každému musí být jasné, že Bayern nezaplatí sumu patnáct nebo dvacet milionů eur za hráče, jemuž za rok končí smlouva," upozornil Hoeness.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (29)

Přidat komentář
plechi

Reagovat
HOST*M11

nj si proste jednicka ale uz stacilo

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Kolář, zabijte mě

Reagovat
smazaný uživatel

Jen si skoč sám, nikdo tam za tebou jezdit nebude.

Reagovat
HOST*

3.2.1 smích

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

nevíš na co narážel, takže pomlč

to sterda: neboj sám se nazabiju

Reagovat
HOST*

jen mu ji vylizej a poradne

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

virtuální propojení lidí přes net ještě není zas až tak dokonalé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*MilZed

Nevite kde hraje Reo-Cocer

Reagovat
HOST*

WHU

Reagovat
HOST*Milzet

Dík

Reagovat
Shevchenko

Reo-Coker

Reagovat
HOST*

Capek to vylovoval jeste trochu jinak

Reagovat
HOST*

vyslovoval

Reagovat
Shevchenko

No tak Čapek je Čapek

Reagovat
HOST*f23

nepovidej...

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

ale Džastiiin , nebo nějaký Bounes .. a zajímalo by mě taky jak se vyslovuje Routhlege.. ale omlouvá ho, že má zřejmě nějakou alergii, podle prvních slov to šlo jasně poznat, pak se trošku rozmluvil..

Reagovat
Shevchenko

povídám vole

Reagovat
Shevchenko

No to mi fakt hlava nebere, jak to chcou postavit aby Ribery, Toni, Podoski a Klose hráli v základu? Podle toho jak mi to vychází bude Podoski zahřívat.

------------------.---Rensing--------------------

Sagnol-------Jansen-------Lucio---------Lahm

---v.Bommel---Zé Roberto----Sweinsteiger--

------Ribéry----------Toni---------Klose-------

Reagovat
HOST*jiri - fcb

Kurňa, to je sííííííla

Takhle, když to vidím, tak na papíře budou Bavoři hodně silní

Reagovat
smazaný uživatel

Na papíře jsem taky silní, ale tento rok, chuja z toho.

Reagovat
HOST*RMCF

Ribery bude na pravé straně zálohy, Schweinsteger v levo, v útoku budou Toni a Podolski případně kdyby fakt přišel tak místo jednoho z nich Klose... Není Jansen krajňas?

Reagovat
smazaný uživatel

Jansen je levý obránce, navíc si myslím, že na začátku sezony bude určitě sedět, pokud se tedy někdo nezraní. To už je spíš reálnější postupné přesunutí Sagnola do středu obrany. Ribéry napravo, Basti nalevo, Toni jasný, vedle něj nejspíš Podolski, pže Klose podle mě nepřijde.

Reagovat
RMCF

Sem si to myslel, ale nebyl sem si stoprocentně jistej, viděl bych to taky nějak tak, sterda pod náma má sestavu která vypadá hodně pravděpodobně, ale kdo k Bommelovi, kdyby neprodali Owena mohla to být hodně silná záloha, tak tam bude někdo typu Ottl a nebo snad mají nějakou další posilu do středu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ottl by měl být součástí čistky. Sám nevím, koho do středu chtějí dát, Demichelise prý chtějí taky prodat. O žádném defenzivním záložníkovi se v souvislosti s Bayernem nespekuluje, tak nevím. Kdyby neodešel Hargreaves, nebyly by peníze na Ribéryho...

Reagovat
smazaný uživatel

Rensing - Sagnol, Lucio, Ismael, Lahm - Ribéry, van Bommel, ?, Schweinsteiger - Toni, Podolski

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že tam bude Demichelis, kterýho si teď nemůžou dovolit pustit... Jansen je podle mě z těch tří nejlepší, nebo aspoň měl teda teď nejlepší sezonu...

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych tam taky viděl Demichelise, on stejně na trhu nikdo moc není. Jansen se mi velmi líbil v reprezentaci, v Gladbachu už to, co jsem měl možnost vidět, tak slavné nebylo, ale je to také odůvodněné tím, jaké spoluhráče měl k dispozici.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele