Batshuayi je hodně drahý, Labrune si ho cení na padesát milionů

13.11.2015, 20:35
Aktuality
Olympique Marseille zažívá mizerný start do sezony a jedním z jeho mála světlých bodů je Michy Batshuayi. Belgický útočník dává branky a vysloužil si zájem zahraničních klubů, francouzský klub ovšem jeho prodej neplánuje a pokud by měl k přestupu svolit, jednalo by se o hodně drahý transfer...

22letý fotbalista přišel do Marseille loni ze Standardu Lutych a letos má jisté místo v základní sestavě. Konta soupeřů už zatížil osmi ligovými góly a jednou se prosadil i v Evropské lize. To vše neušlo pozornosti větších evropských celků a situaci už monitorují Arsenal nebo Tottenham.

"Mezi patnácti nejlepšími evropskými kluby není žádný, který by o něho neměl zájem. Jedná se o jednoho z nejžádanějších fotbalistů na trhu," říká prezident OM Vincent Labrune.

"V létě jsme na něho dostali spoustu nabídek, ale nechtěl odejít. Své kvality dokazuje na hřišti. A pokud ho kluby opravdu chtějí, musejí si připlatit, stojí okolo padesáti milionů eur," dodal Labrune.

Autor: Tomáš Pavlík / clubcall.com

Komentáře (21)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No tak to je silně přemrštěný. Takovou cenu má Higuaín,Alba nebo Modrič,ale ne Bača.

Reagovat
Kornovec

plus minus stejna cena jako Martial

Reagovat
juninho8

no podla mna nema taku cenu ani jeden z tych co si tu vyssie spominal.....a myslim si ze prave Mitchyi ju raz dosiahnut moze....

Reagovat
Langi

Kdyz mohl byt Martial za 60...navic Batshuayi je defakto jediny hrac Marseille, ktery ma potencial jednou odejit za nejakou raketu, tak proto takova cena

Reagovat
smazaný uživatel

jen Modrič, staroch Pipita určitě ne ;))

Reagovat
insane

higuain 25 maximalne.

Reagovat
smazaný uživatel

možná tak modrič brácho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Langi

Higuain

Reagovat
oli9

přemrštěná cena. Ale pokud šejkům jebne v palici a umanou si něco. tak proč by na tom nemohl OM rýžovat

Reagovat
Uwe háže buly

Tak Martial šel za stejnou cenu + bonusy a Batshuayi je podle mě větší talent, i když starší, takže v tom nevidim problém, někam do Liverpoolu nebo Tottenhamu, Arsenalu. Pod 40 mega by jít neměli.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
PBLead

No co jsem viděl v posledním zápase EL, tak na mě působil jako strašný palič. Ale zas se do těch šancí dostal a mladej je dost, takže má ještě čas růst. Ale 50 mega je fakt nesmysl. 20 je tak strop. Asi se v Marseille inspirovali palermským Zamparinim.

Reagovat
VojtovaChelsea

pánové na přemrštěnou cenu se už dneska nehraje

Reagovat
Uwe háže buly

Naopak, čím dál tím víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Je úplně jedno. kdo jakou má hodnotu. Kluby jsou ty, kteří hráče kupují a vytvářejí nabídky a ty všechny čísla kolem jsou jen odhady, který kolikrát neříkají vůbec nic.

Reagovat
El Fáňos

jestli ho prodaj, tak za mín. viz Payet, Rémy, Gignac, Ayew, Valbuena: cena absolutne neodpovida kvalitě, co se týče Om. Labrune vůbec neumí počítat a to ani s kalkulačkou.

a že se Michymu daří je dobře, je to sympaták a má před sebou velkou budoucnost

Reagovat
Murtago

Patnáct bych dal

Reagovat
Israha

50 mega je sice trochu moc, ale na druhou stranu Michyho výkonnostní strop ještě zdaleka nebyl dosažen. Už loni jsem říkal, že má na to být stejně dobrý, nebo i lepší než Gignac, kterého měl nahradit, a to se vyplňuje. Silný na míči, přehled ve hře, čich na gólové šance, vynikající uvolnění přes jednoho i více hráčů, dobré zakončení nohou i hlavou. Mohl by sice být ještě efektivnější, a trochu problémy mu dělá hlídání si ofsajdové linie, ale to přijde se zkušenostmi. Snad ještě pár let v OM zůstane a pak zamíří do nějakého světového velkoklubu.

Reagovat
smazaný uživatel

trochu hormonů,ať povyroste a je tu novej Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

pokud za Michyho chtěj 50, tak za Embola 100

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele