Barry bude muset na operaci

09.01.2009, 20:46
Aktuality
Záložník Aston Villy Gareth Barry pravděpodobně podstoupí operaci třísel. Ačkoliv nedávno prohlásil, že je ochoten bojovat s birminghamským klubem o Ligu mistrů i přes bolest, podle posledních zpráv bude muset podstoupit zákrok v nejbližší době.

Manažer Martin O’Neill šetřil záložníka anglické reprezentace v utkání třetího kola FA Cupu na půdě Gillinghamu, kde nakonec Villans i přes problémy vyhráli 2:1. V derby s West Bromwichem už by měl Barry nastoupit, ale podle O’Neilla bude muset brzy s bolavými třísly na operaci.

"Gareth chce hrát, zatím je jeho zranění ve stavu, kdy se musí sledovat, ale pokud se to zhorší, bude muset na operaci," řekl manažer Aston Villy. "S bolavými třísly se dá hrát, stejně to dělá i několik dalších hráčů. V zápase s Hullem už to ale mělo vliv na Garethův výkon. Teď si odpočinul a mělo by to být zase v pořádku," pokračoval O’Neill.

"Průběžně jeho stav stále sledujeme a zatím všechna vyšetření vypadají slušně. Samozřejmě se to ale může zase zhoršit," připomněl O’Neill, že Barryho zranění neberou v klubu na lehkou váhu.

Autor: Jiří Fišara / goal.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bratr Cristiana Ronalda,devatenáctiletý José Ronaldo jde na hostování do Pražské Sparty z týmu CLC Lisabon,uvedl to zdroj BBC a před nedávnem tuto informaci přinesl i deník sport,Spartanský mluvčí Votava vše potvrdil.

Reagovat
smazaný uživatel

nabudue napis na zaciatok podobneho prispevku OT:

Reagovat
smazaný uživatel

jj taky sem to cet to bude ultra mega posila

Reagovat
Lorcan

to jako že je to vážně pravda (myslim to upřímně ) to sem ani nevěděl že má kristiánek bratra, ve spartě sou na tu pokrevnost nějak zatížený, už maj bráchu Belaida

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi fakt vtipálek chlape.. a další kteří šíří tyhle bludy

Reagovat
Lorcan

no vidiš a já mu na to skočil

Reagovat
Danny Larkin

no já sem taky pár sekund žil v domění že je to pravda

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší by bylo jít na operaci hned než se to zhorší... ve středu zálohy jsou dost silní i bez něj viz. Reo-Coker, Petrov, Sidwel

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrava Nigel v sucasnosti na pravom bekovi?

Reagovat
smazaný uživatel

jj, hraje, ale myslím, že i tak by si Villa v záloze vystačila....btw. nevíte někdo, kdy by se měl konečně vrátit Bouma?

Reagovat
smazaný uživatel

Bouma by sa mal vratit na konci januara alebo vo februari

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele