BAROŠ PŘESTOUPIL DO LYONU!!!

22.01.2007, 16:28
Aktuality
Spekulace ohledně dalšího působiště Milana Baroše jsou definitivně u konce. Český reprezentant je ode dneška hráčem Lyonu, kde se po dvou a půl letech opět sejde s koučem Gerardem Houllierem...

O Barošově odchodu do Lyonu se mluvilo již dlouho a jakým směrem se tato jednání ubírají naznačil prezident francouzského klubu Jean-Michel Aulas, který ráno prozradil, že dořešení celého transferu je jenom otázkou několika hodin.

Aulas jako první muž Lyonu měl pravdu a nejlepší střelec evropského šampionátu v Portugalsku opravdu změnil dres. Dnes v 16 hodin byl ve francouzské metropoli oficiálně představen jako nová posila a může se tak těšit na Ligu mistrů a boj o titul v Ligue 1.

25letý Baroš by si mohl vyměnit působiště s Johnem Carewem, o něhož pro změnu nestojí v Lyonu. Do Aston Villy má namířeno i mladý Ashley Young z Watfordu, kde by zase měl výkonnostní testy podstoupit David Střihavka z Baníku Ostrava.

Baroš začal kariéru v Baníku Ostrava, odkud si ho v roce 2001 vytáhl tehdejší manažer Liverpoolu Gerard Houllier. Na Anfield Road působil do léta 2005 a společně s Vladimírem Šmicrem se stali vůbec prvními Čechy, kteří vyhráli Ligu mistrů. Tou dobou už na lavičce anglického klubu seděl Rafael Benitez a Houllier po roční přestávce právě přebíral Lyon, kam si také chtěl Baroše přivést. Jenomže český útočník měl tehdy jiné plány a za 6,5 milionu liber přestoupil do Aston Villy.

Ve Villa Parku se Barošovi příliš nedařilo, vše mu komplikovala zranění a za rok a půl odehrál za birminghamský klub 42 zápasů a dal devět branek. O jeho odchodu se mluvilo dlouho, zájem měly nepříklad San Sebastian, Levante, St. Etienne a Werder Brémy. Postupem času se do hry o služby Milana Baroše zapojil také Lyon. 25letý fotbalista si nakonec vybral právě francouzského šampiona a jednání se definitivně zlomila v závěru minulého týdne, kdy Baroš dokonce zavolal Houllierovi.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (50)

Přidat komentář
HOST*ReaL

konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne!!!!!!! uz jsem myslel ze knam neprestoupi!!! parada!!

Reagovat
smazaný uživatel

jen at se chytne!

Reagovat
smazaný uživatel

Prišiel ohrievať lavičku?

Reagovat
HOST*

nevim proc by mel zahrivat lavicku, jde do uplne noveho prostredi a pokud dostane cas a prostor, aby ukazal co umi(ne jak v Aston Ville), muze jeste dost fotbalove vyrust...potencial ma velky

Reagovat
smazaný uživatel

To psali kde, že v AV nedostal šanci? Imho jich dostal celkem dost.

Reagovat
HOST*hzmb

Tak ze začátku vzhledem k marodce lyonu určitě zahřívat nebude

Reagovat
smazaný uživatel

v zadnem pripade!!

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě ne.

Reagovat
HOST*

Ať se ti daří

Reagovat
HOST*

Cikán z Vigantic v Lyonu!!! To je ale rána!!! Evropa se klepe!!! Ale ne strachy!!! Smíchy!!! Ale beze srandy: snad se chytií...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak tam podle mě, co jsem četl, mají Milana docela rádi a přejou mu jen to nejlepší v novém klubu.

________________________________________

I don't know how to create a poll. But anyway.

How shit are Angel and Baros?

shit

very shit

extremely shit

impossibly shit

my god...

Reagovat
HOST*

tak to je zlý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*mirror

Tak ten už neví kde by chtěl hrát, ještě nedávno říkal že Francouská liga je pro něj špatná... ogare až tě potkám tak si povykladáme!!!

Zatím sa měj.

Reagovat
smazaný uživatel

Blahopřeju, teď už jen začít pořádně hrát. Šanci určitě dostane, dost by toho v základu mohl odehrát v lize, kde už je rozhodnuto, a v domácím poháru, v LM to bude určitě lavička. Tak ať se daří.

Reagovat
smazaný uživatel

No, Štěrdo na finále francouzského poháru to základ asi taky nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm, yardo, kde si vzal zrovna to finále? Já Francii teda zas tolik nesleduju, ale řekl bych, že poháry mají dva a jeden z nich je teprve v osmifinále...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak možná ten druhý? Proti Bordeaux?

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Marseille. Uvidíme, záleží hlavně na něm, jak se ukáže. Já mu docela věřím.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
HOST*

good vyborne a carew at de do pici umi hovno

Reagovat
smazaný uživatel

bože kde tě vykopali???

Reagovat
HOST*mirror

Ty si magor...!!!

Reagovat
HOST*MANUFAN

nevolas sa ty nahodou Zlatan?

Reagovat
Xavi

Děláte si ze mě prdel nebo fakt nevidíte, jak je Baroš marnej?

Reagovat
smazaný uživatel

co by jsme bez nej delali v reprezentaci, jak tu vseci vykladate ze je marnej!! jste uplne blbi baros v Aston ville neda gol za 2 zapasy a uz je na lavicce a je uplne na h...o podle vas nekterych a rooney neda gola 10 zapasu a porad je buh... zamyslete se !!!!!!!!!!!

Reagovat
Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sorry

Reagovat
Messiáš

Pořád je to náš nejlepší útočník a myslím si, že v Lyonu tomu rozumí líp než ty

Reagovat
Xavi

Jj. asi jako v Aston Ville a v Liverpoolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím že v Liverpoolu to tak strašný nebylo.

Reagovat
Xavi

No úplná katastrofa to nebyla, to je pravda, ale že by tam nějak zářil? Pravdou je, že Houllier na něm něco vidí, což je Barošova šance.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc Baroše podceňuješ. Světový útočník to není, ale kvalitu má. Jen zaslepenec vidí jen jeho zpackané angažmá v Aston Ville.

Reagovat
HOST*

a Ty hraješ za co?.....Ty bys nemohl sbírat na Gerlandu ani papirky po zápase....

Reagovat
Xavi

Jo jasně a ty mě znáš odkud?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je pro mě přestupová bomba zimy. Baroš je už asi 2 roky v řiti a dost do něj šiju, ale mám takovej pocit, že se v Loynu prosadí. Houllier ví, proč ho do Francie bere a i ty prachy nejsou malé. Každopádně je to jeho poslední šance a já mu to přeju

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutní souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím no, že Houlierre chce Baroše, to už je známo pěkně dlouho, žádnou bombu bych v tom teda neviděl.

Reagovat
HOST*piccaso16

pokud by se baroš chytnul a začal hrát fotbal, místo toho aby byl medíální primadona, tak by mohl vytvořit dobry útočny duo z fredem (popřípadě trio z maloudu nebo benzemou), lyon je nejlepší klub na světě, a mohl bys et tam bary rozehrát

Reagovat
Radin

a co Wiltord a Govou ?

Reagovat
HOST*Hlava pomazana

Stale enchapem preco si vybral Aston Villu, asi myslel ze tam vybuduju super team, ale nestalo sa, AV hra otrany futbal, zaloha tam nedav dostatok prihravok utocnikom a z toho potom prameni ze tam nemaju riadneho strelca, myslim ze urobil to najlepsie co mohol, V Lyone sa bude ma t fajn, Houllier ho bude urcite najskor davat iba ako nahradnika, ale ak na sebe popracuje a dostane sa opat do formy moze si urcite vydobit miesto v zakaldanje zostave, to som si isty. Je to paradny utocnik a co dorabal na eure a v kvalifikacii na euro bola parada. Skoda len tej AV a jej "na hovno" hry. Prajem mu GLa v ela golov v novom posobisku.

Reagovat
HOST*Payus

se vžijte do jeho role: zaměstnavatel vám dává najevo že vás nechce a hledá vám pod rukama kdejakou chybu...třeba vám dá šanci,ale tušíte že nesmíte nic pokazit,jinak vás prostě zavrhne...buzerace,klacky pod nohy,posmívání spoluhráčů...to je psycho,co?a místo "přeřazení" na nějakou provinční pobočku do ztracené prd*le se objeví někdo,kdo vám nabízí práci v nové kanceláři v ještě větší a mnohem úspěšnější firmě,říká vám,že vám věří a zná jako člověka a proto vás CHCE...řekne vám že vás chce a potřebuje...to je ta kouzelná formule,za kterou byste mu,stejně jako Baroš,málem líbali ruce,a dodá vám to tak velkou energii,že to pak půjde samo.... Houlier je i výtečný psycholog...vytahuje hráče z psychického i herního srabu a díky této kouzelné formulce se mu to i podaří. Baroš má tu kvalitu v sobě a uvidíte,že se za tu důvěru odvděčí...aspon tomu chci věřit

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud si bude věřit,tak z něho může být v Lyonu hvězda.Jinak si myslím,že je to jeho poslední šance pořádně se prosadit.Pokud neuspěje tady,tak po něm pes neštěkne a to by byla škoda.

Reagovat
HOST*Jurica BA

Baros je velmi kvalitny hrac,behavy,huzevnaty..hra stale na 100 percent....akurat nedava goly!!!! a goly su vizitkou utocnika,moze hrat ako chce,ale ked nedava goly,tak to kazi jeho image kvalitneho futbalistu. ale ide aj o doveru trenera...v Liv ani v AV mu proste neverili,nehraval a jeho psychika isla dole...

drzim mu palce v lyone,dufam ze vystupi zo svojho tiena....

Reagovat
smazaný uživatel

Mno...na Euru góly dával, pak šel do AV, párkrát se netrefil, přestal hrát a šlo to do.......Doufám, že se rozehraje!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele