BAROŠ JEDNOU NOHOU V LYONU

22.01.2007, 12:34
Aktuality
Přestup Milana Baroše z Aston Villy do Lyonu je na spadnutí. Úřadující francouzský šampion již potvrdil, že má o českého útočníka zájem a podle jeho prezidenta Jeana-Michela Aulase dojde k přestupu během několika hodin...

"Příchod Milana Baroše do Lyonu je blízko a je to otázka několika hodin," řekl Aulas v rozhovoru pro deník L'Equipe. "Nemohu to říci s určitostí, ale nejpozději během následujících 72 hodin Baroš určitě bude v Lyonu, možná už v pondělí nebo v úterý," doplnil Aulasův poradce Bernard Lacombe.

Baroš má na přestupu do Lyonu velký zájem, minulý týden kvůli tomu dokonce volal svému bývalému manažerovi Gerardu Houllierovi. Houllier si Baroše v roce 2001 přivedl z Baníku Ostrava do Liverpolu, o totéž se pokoušel i před rokem a půl, tehdy však český reprezentant dal přednost možnosti zůstat v Premier League a za 6,5 milionu liber přestoupil do Aston Villy. To Houlliera řádně rozčílilo a s Barošem již nikdy nechtěl spolupracovat. "Jenom hlupáci nikdy nemění názor," říká nyní zkušený kouč.

Lyon má v současnosti problémy s útočníky. Zranění jsou Karim Benzema a Sylwain Wiltord, po problémech se stehenním svalem se teprve vrací Fred a s dalším forvardem Johnem Carewem se již nepočítá. Úřadující pětinásobný šampion není jediným francouzským klubem zajímajícím se o služby Milana Baroše, ten má prý nabídku i ze St. Etienne. Jak se vyvine situace okolo českého útočníka, sledují také ve Werderu Brémy, Betisu Sevilla a Levante.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak doufam, že se bude dařit i když ....

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by tam chytit. Ale když se nechytil ve Vile proč v Lyonu? Ale zase to není Premier League.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Baroše jenom dobře. V Aston Ville se nemohl při jejich herním stylu prosadit. Ono to prakticky ani nešlo Do Lyonu by mohl zapadnout daleko lépe, přeju ať mu to vyjde.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele