BARCELONA SE HENRYHO NEVZDÁVÁ

27.05.2007, 14:31
Aktuality
Sportovní ředitel Barcelony Txiki Beguiristain v rozhovoru pro Sky sports řekl, že jeho tým se opět pokusí otevřít jednání s Thierrym Henrym, avšak pod podmínkou, že 31letý útočník bude mít chuť Arsenal po dlouhé době opustit.

Henry odmítl nabídku katalánského velkoklubu už minulé léto a nakonec prodloužil smlouvu s Gunners. Novináři však přišli na to, že Barca se o Henryho opět zajímá. Zato samotný hráč a také manažer Arsene Wenger se snaží přesvědčit veřejnost o skutečnosti, že Emirates Stadium neopustí ani pro tentokrát. Španělská média tvrdí pravý opak a vyjednávání s Henrym už údajně začala, ale pouze v zákulisí.

Ve světle Henryho loňského obratu v celé kauze, Barca nechala dveře otevřené případným jednáním o možné budoucnosti Henryho mimo Arsenal. "Když skvělý hráč prokáže touhu hrát v Barceloně, pak začneme vyjednávat a pokusíme se zjistit, zda by byl jeho příchod pro naše mužstvo prospěšný," řekl Beguiristain pro Sky sports. "Minulý rok se už zdálo, že byl skoro rozhodnutý k nám přestoupit, ale nakonec se rozhodl zůstat v Arsenalu. Tam byl počáteční kontakt a my mysleli, že on by k nám rád odešel," dodal Beguiristain.

Autor: Tomáš Honajzer / skysports.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
HOST*

doufam ze ho barsa neziska to uz by tam pak nemel co delat messi nebo eto a navic si myslim ze v arsenalu zustane tady pisou jen bludy

Reagovat
HOST*mobby

Jo, ale Etoo prý uvažuje o Liverpoolu

Reagovat
HOST*madridcan

henry barcelona,fabregas real???

Reagovat
HOST*

Mnooo taky fabregas by sa nam tam celkom hodil

Reagovat
HOST*

fabregas do realu nepojde pokial wenger bude v arsenali, tak zubudni ty debilko

Reagovat
HOST*madridcan

to iste plati o henrym .Hmm debilko???Neviem sice zaco,ale to hovor tym,co prinasaju informacie,ze cesc je blizko realu.Dobre debilko ???

Reagovat
Shevchenko

blizko mu ale urcite neni

Reagovat
HOST*madridcan

no to si aj ja myslim,ale neviem kde som cital,ze je blizko podpisu zmluvy,aj ked sa mi to tiez zda absurdne

Reagovat
HOST*

cesc ma zmluvu do 2014..tolko penazi nema ani real

Reagovat
HOST*

zato ze si debil sa nemusis hanbit, zato ty nemozes, ked ta to urazilo prepac ty igelit

Reagovat
HOST*madridcan

hmmm ked mas chut len tak s nicoho nic nadavat na ludi tak mas rodinu.Ona to respektuje,lebo ste uz vsetci zvyknuty nato,ze si nadavate Skus to konzultovat s nimi "igelit"

Reagovat
HOST*

Henry-31 LET ?? Trošku hodně ne ??

Reagovat
HOST*

on je 1977 takže 30

Reagovat
HOST*saraaco

kdyby bylo vše podle těch médií tak by do barci a realu odešel úplně každý

Reagovat
smazaný uživatel

Ten chlap začíná z nudy vymýšlet píčoviny. Teď čistě ze srdce: Txiki jdi už do prdele!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

henry sa tuto jar/leto uz viackrat vyjadril ze nikam nepojde..

musim povedat ze sa cudujem spa mediam..maju pred sebou najzaujimavejsi zaver ligy v poslednych hadam 7 rokoch(2 kola pred koncom maju realnu sancu na titul 3 timy)..a vymyslaju taketo PICOVINY..uz sa fakt neviem dockat skutocneho prestupoveho leta

Reagovat
HOST*M11

toto me uz prijde trapne porad resit neco co uz je davno vyresene... Henry dal jasne najevo ze zustane v Arsenalu... uz prosim stacilo clanku ohledne tohoto tematu...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele