Barcelona dotáhla do konce přestup obránce Lengleta

12.07.2018, 16:05
Aktuality
Osmnáct měsíců strávil v dresu Sevilly Clément Lenglet. Francouzskému obránci se angažmá v Andalusii povedlo a odměnou mu je přestup za lepším, jeho přestup dnes potvrdila mistrovská Barcelona...

23letý Lenglet měl v Seville smlouvu s výstupní klauzulí nastavenou na pouhých 35 milionů eur a toho se už v průběhu jara snažily využít Liverpool nebo Neapol. Barcelona byla úspěšnější, doložku byla ochotna dorovnat a fotbalista se po několikadenním rozmýšlení rozhodl nabídku z Katalánska přijmout.

Barcelona s fotbalistou podepsala pětiletý kontrakt a zaplatí za něho 35,9 milionu eur. Součástí kontraktu je výstupní klauzule nastavená na 300 milionů eur.

Lenglet patřil Seville od ledna 2017 a příchodu z Nancy, celkem za ní odehrál 52 ligových zápasů a dal tři branky. Proti bývalým spoluhráčům se může postavit už v polovině srpna, kdy se Sevilla a Barcelona střetnou v souboji o Superpohár.

Autor: Tomáš Pavlík / espnfc.com

Komentáře (477)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele