BARCELONA DAROVALA SANTANDERU VÍTĚZSTVÍ

05.01.2004, 18:15
Aktuality
Barcelona zklamala v duelu v Santanderu a odvezla si odtamtud potupnou porážku rozdílem třídy. Na vedoucí Real Madrid tak už ztrácí propastných 18 bodů.

V utkání nevalné úrovně rozhodli chyby Barcelonských v obrané fázy. Santander si tak vylepšil chabou bilanci na domácím hřišti. Trenér Rijkaard dal od začátku příležitost mladým španělským reprezentantům Iniestovi (tvůrce hry) a Sergio Garcíovi (hrotový útočník), ale ani to nepomohlo vylepšit mdlý herní projev katalánského týmu. Ronaldinho několikrát skvěle ukázal svůj fantastický driblink, Bronckhorst neúnavně jezdil po levé straně, Puyol byl jako už tradičně defenzivním pilířem, ale zbytek týmu na hřišti jen paběrkoval. Santander zkoušel překonat obranu Barcy stereotipními nakopávanými míči, ale tato taktika k vážnějšímu ohrožení branky Barcelony nevedla. Střelecké příležitosti Barcy v první půli měl dvakrát Sergio García po akcích Iniesty, ale tu první Ricardo lapil, druhá šla vedle. Ronaldinho se snažil prosadit individuálně, ale jeho průniky obránci Santanderu bezpečně zastavovali, i když většinou jen za cenu faulů.

Hrobařem Barcy v tomto zápase byl velmi nejistý gólman Rustu. První gól Santanderu jde na jeho vrub. Neudržel v náručí Regueirův trestný kop a pro Juanmu už nebyl problém dostat míč do sítě. Hodně ostrá slova si asi vyměnili Marquez s Rustum. Podobnou chybu zopakoval o pár minut později, ale tentokrát se míč odrazil od útočníka Santanderu vedle. Druhý gól vstřelil filigránsky Regueiro. Střídající Javi Guerrero prošel s míčem u nohy přes půlku hřiště a přihrál do brejku Regueirovi. Ten raději před vybíhajícím Rustum a dotírajícím Puyolem míč zasekl. Puyol po něm nešel a tak Regueiro nadýchaným obloučkem přehodil všechny a rozhodl o osudu zápasu. Při třetím propadla defenziva Barcelony když opět nechala na holičkách Puyola s Rustum a Javi Guerrero po centru Benayouna dal hlavou třetí gól. Marně se Puyol rozčiloval na své spoluhráče. Cocu mu naznačoval něco jako že nabíhající hráče Santanderu neviděl.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (15)

Přidat komentář
antimadrista

Co na to asi můžu říct... nic.

Reagovat
PJ

Mno asi ti nic jinýho nezbejvá... Sem rád že aspoň nevymejšlíš nesmyslný výmluvy... :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Chci Koemana :-(

Reagovat
antimadrista

Já Cruyffa !

Reagovat
smazaný uživatel

KURVA!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jó chlapci Barce by nejvíce prospělo.. přestat nabubřele kecat, vymejšlet nesmysly, kupovat hubou a ne penězma a HLAVNĚ MAKAT!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Okamžitě vyhoďte Rijkaarda, a to rychle! Přesně to samé udělali i jeho bývalí zaměstnavatelé. Za jeho nástupce bych rozhodně doporučil nějakého Španěla. Aragones, Víctor Fernandez, Benitez, Irureta, ......

Reagovat
smazaný uživatel

Rafu nedam

Reagovat
PJ

Já bych jim doporučil jít po kolenou odprosit Antiče. Ten je vytáh z prominutim z hovna a oni ho pak sprostě vyhodili, aby vzali tohohle nesmysla Rijkaarda...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší by to takhle: Hlavní trenér Antič,1. Vedlejší trenér Koeman,2. vedlejší trenér Rijjkaard. To by klaplo!!!

Reagovat
PJ

Ty si vtipálek... Myslíš že Koeman, jeden z nejuznávanějších koučů v Holandsku, půjde dělat asistenta do Barcelony? Chtěli ste ho jako hlavního trenéra, nechtěl. A teď myslíš že půjde jako asistent? Hahaha...

Reagovat
antimadrista

Dejte Rijkaardovi čas. Eště pořád můžeme vyhrát 2 poháry a kvalifikovat se do LM!

Reagovat
PJ

Jo a taky eště pořád můžete z obou pohárů vypadnout a v lize skončit třeba patnáctý...

Reagovat
antimadrista

Po zápase se Zaragozou Rijkaardovi pevně věřim, že nás dovede k velému úspěchu.

Reagovat
HOST*rimsky vlk

barcelona je trapna dnes je to tuty remiza idem si vsadit

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele