BARCA BY CHTĚLA HENRYHO!

23.02.2004, 15:56
Aktuality
O francouzského útočníka Thierry Henryho je ve světě veliký zájem. Nedávno prohlásil kouč Realu Madrid Carlos Queiroz, že ho chce přivést do svého týmu a dnes se na adresu útočníka Arsenalu vyjádřil prezident Barcelony Joan Laporta: "Thierry Henry půjde do Barcelony!"

Prezident FC Barcelony Joan Laporta se nechal slyšet, že by vůbec nebylo zlé přivést v létě do Barcy Thierry Henryho, který momentálně obléká dres anglického Arsenalu. Útočník několikrát prohlásil, že se mu v žádném případě nechce z Arsenalu odcházet, ale Laporta je optimista. "Sejdeme se zástupci Arsenalu i se samotným Henrym. Uvidíme, jak se bude schůzka vyvíjet, ale věřím, že Henry do Barcelony přestoupí," řekl Laporta.

Laporta ani trenér Frank Rijkaard nejsou vůbec spokojeni s útočnou hrou Barcelony. Včera Barca sehrála duel s Valencií a vyhrála jednobrankovým rozdílem. Šťastným střelcem se stal Gerard. "Máme málo zkušených útočníků, útok potřebujeme posílit," říká Rijkaard.

Barcelona projevila několikrát zájem i o Davida Trezegueta, ale nikdy neuspěla. "Bylo to zbytečné oslovovat Juventus," říká po půl roce Laporta. Každopádně na něj nezanevřel. "Je to skvělý hráč, chtěl bych ho jednou přivést do Barcy."

Dnes veřejně Laporta prohlásil, že jeden hráč z Arsenalu v létě do Barcelony už určitě přestoupí, ale neřekl kdo. "Jeden hráč z Arsenalu k nám přijde," řekl pro televizní stanici TV3. Že by se jednalo právě o Henryho? Nebo jde jen o Laportovy tradiční sliby?

"Barcelona se řadí mezi nejlepší kluby na světě, teď se nám to, musím přiznat, vymyká z rukou. Právě proto potřebujeme skvělé hráče, kteří nás na trůn opět přivedou," říká Laporta.

O Thierryho Henryho projevila zájem několikrát FC Chelsea, ale Roman Abramovič nikdy neuspěl. Nabízel Henrymu i Arsenalu hodně peněz, třikrát vyšší plat pro Henryho, než jaký má na Highbury, ale odpověď Henryho zněla vždy jasně: "Nikam přestupovat nechci, zůstávám v Arsenalu." Nedávno o něj projevil zájem i Real Madrid. Carlos Quieroz řekl, že Henry nebo van Nistelrooy, by mohli od léta hrát na Santiago Bernabeu.

zdroj: fotbalovenoviny.com

Autor: Pavel Janega

Komentáře (39)

Přidat komentář
Mr.Jindros

Reagovat
HOST*yarda

Hm, co na to říct:

Reagovat
HOST*

Dostal ponuku od Realu tak proč by šel do Barci když s Realem by moch všechno vyhrát a dosáhnout!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*

Tu neide len o to čo može vyhrať, ale o to že Arsenal mu dal niekedy šancu hrať a aha aký je teraz hráč, a on je mu za to vďačný, preto nechce prestúpiť.

Ja fandím Chelsea a tiež by som chcel aby ku nám prestúpil.

Reagovat
smazaný uživatel

Co by dělal v Realu, střídal??? Třeba Raula??? To by asi fanoušci nesnesli. Myslím, že spekulací je už dost. Uvidíme až v létě, kdo kde skončí

Reagovat
Mr.Jindros

napisu sem za antimadristu :

protoze Barca je nejlepsi velkoklub z celyho vesmiru

Reagovat
PJ

Henry nikam nejde... Kolikrát to eště bude opakovat, než daji Abramovič, Pérez, Laporta a podobní pokoj?

Reagovat
HOST*

Tohle PŘESNĚ jsi psal a Beckhamovi. Ale Henry asi oprvdu nepřestoupí.

Reagovat
PJ

U Beckhama to bylo jiný, ten odešel kvůli problémům s Fergusonem. A psal sem, že zůstane, protože Mancehsteru fandim a doufal sem, že zůstane. A Beckham taky tak kolem dokola neopakoval, že nikam nepůjde, on se vyjadřoval dost zdrženlivě. Henry naopak poslední dobou snad neřiká nic jinýho

Reagovat
HOST*Pavel

Konečně někdo rozumnej......Henry zůstane!

Reagovat
HOST*fanousek

aby te to neprekvapilo!ale Barca urcite na Henryho mit nebude

Reagovat
antimadrista

Nesouhlasim s tim,jak je napsáno v článku,že jde jen o tradiční Laportovy sliby

Reagovat
Mr.Jindros

pamatujes Beckahama ?

Reagovat
HOST*

Henry přestopi do REALU!!! Vy mi asi nerozumíte?S Arsenalem nemá na CHAMPIONS LEAGUE a to nej vetší trofej okrem MS. Tak proč ne do Realu???!!!! To samí bilo se Zidanem a Ronaldem!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Mr.Jindros

no ja se smal prestupu do Barcelony.... kdyby se spekulovalo o prestupu do Realu, uz bych se nesmal... Real nekolikrat dokazal ze umi pritahnout i "neprodejne" hrace

Reagovat
antimadrista

Uvidíme kdo se bude smát naposled bobe

Reagovat
Mr.Jindros

hm, to rikas vzdycky a vzdycky se vsichni smejou vam

Reagovat
antimadrista

A co Ronaldinho?

Reagovat
Mr.Jindros

hm, to neni zas takova hvezda jako Henry nebo Beckham... tyhle Loportovi tlachy jsou hrozny navic Ronaldhino prestupoval z "mensiho" klubu nez je Arzenal nebo Manchester..... kdyz uz henry nekam pude, tak jedine do Realu, ostatni kluby myslim nemaji sanci..... Real ji ma celkem malou, ale ten uz dokazal koupit hodne hracu, o kterych se rikalo jasne NE, takze jedine on, ale nejspis zustane v Arsenalu

Reagovat
antimadrista

Keci, Ronaldinho je teď nejlepším hráčem v La lize.

Reagovat
HOST*yarda

Hm, Antimadristo, nepij tolik, pak můžeš napsat i něco takového, jako si napsal. Nebo jsi to, nedej bože, psal za střízliva???

Reagovat
PJ

Já myslim že to naopak docela sedí. Slibů bylo hafl... Sice přived nějaký dobrý hráče, ale sliboval mnohem víc...

Reagovat
antimadrista

V létě sliboval jednu mega hvězdu a tu přived-Ronaldinho

Reagovat
smazaný uživatel

Jseš kapku sklerotik, sliboval jich daleko víc.

Reagovat
antimadrista

Mně stačí to, že až na Rustuho a Maria se všechny nový posily usadili.

Reagovat
Mr.Jindros

hm, coz nic nemeni na tom ze Laporta kecal

Reagovat
HOST*Gaza

VIVA Barcelona,Xavi is the Best

Reagovat
HOST*Pauliňo

Ty máš dost hňupe

Reagovat
antimadrista

Sí seňor

Reagovat
HOST*

Sí senor

Reagovat
antimadrista

Reagovat
smazaný uživatel

Není tak důležité=,kolik Joan sliboval,ale to,že díky posilám je teď Barca nejlepší klub La ligy!!

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc Henry v Realu je divné!? To by musleli hrát tak na 4 útočníky. Spíš 3,ale to je detail,myslím,že by střídal.

Reagovat
HOST*Vito

Nejlepším klubem la ligy bude barca až ji vyhraje, a to je nam všem jasné. takže se uklidni barceloňáku

Reagovat
smazaný uživatel

Letost Barca skončí 2.,v příští sezoně La Ligu vuhraje,vyhraje taky LM a Copa del Rey. To myslím smrtelně vážně!!!

Reagovat
PJ

No, myslet si to můžeš... Ale přesvědčit se od tebe nenecham :-)

Reagovat
HOST*Vito

Myslet i to můžeš, ale já počkám jak to dopadne, dle mě tento rok bude kolem 3 a 4 místa, v cope rey se jim tradičně nedaří takže to nic, ligu next year možná vyhrajou ale LM nikdy...na to si dloho počkáme, tým který má tak nevyrovnané výsledky a chabou obranu LM daleko neprojde......no necháme se překvapit

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,necháme. Bude to určitě moc zajimávé. Já doufám,že tato forma nám zůstane minimálně do do konce sezony. Snad přijde i nějaký zkušený obránce,takže ty chybičky v ranky by se měly zahojit. I tak už máme mnohem lepší skóré,než před 3 měsícama.

Reagovat
HOST*marek

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele