Barák o Udine: Nehrajeme týmově, naráží na sebe obrovská ega

02.10.2017, 16:30
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (169)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ty už si nekopneš

Reagovat
luismiksak

Půjdeš k Turkovi!

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz uz si 20lety ucho co kope v tymu otevre hubu, co potom cekat od takove repre ve ktere hraje

Reagovat
smazaný uživatel

Oprava kope 2 mesice

Reagovat
tnt03

A kopnul

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hodně štěstí, až tenhle rozhovor přeloží někdo do italštiny

Reagovat
cink

Reagovat
noustres

tak půjde jinam no a co? říkat věci tak jak jsou to je moje gusto

Reagovat
Kucka

Od dalšího zápasu začne Tondovi Rodrigo posílat jeden balon za druhým

Reagovat
Uwe háže buly

Jako že bude střílet na tribunu?

Reagovat
hornito

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
shitcool

Reagovat
cink

Reagovat
Azazelo RD

V Boleslavi na staďáku by to mohl přes tribunu pálit na barák úplně v pohodě.

Reagovat
Uwe háže buly

Na Bohemce bych to zvládnul i já.

Reagovat
PP

Reagovat
waynemarkrooney

Reagovat
Kucka

Reagovat
Masi

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Hyrax

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
jany kozak

Reagovat
Coutinho10

na jednu stranu je fajn vědět víc, ale na druhou stranu si tim možná ještě víc ublížil

Reagovat
Gimme

Nevím jestli mu to v kolektivu pomůže

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jižanský frackové, no.

Reagovat
Pipo123

Ten fracek je ich najlepší hráč

Reagovat
20DollarsInMyPocket

A to si snad nějak odporuje?

Reagovat
Pipo123

Ne len príde mi to dosť blbé sťažovať sa na najlepšieho hráča čo aspoň niečo hraje

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyby byl treba Messim, kdyz kopu za tym,spory resi uzavrena kabina a nebecim do novin. Zvlast hovadiny ze mi nikdo neprihraje,chudacek malej

Reagovat
noustres

Ty ho vnímáš jako chudáka za to, že řekl jak to vidí? Blbý je spíš to, že říkat svý názory je dnes pojímáno jako něco "neférového". Nejsem si jist, zda by ho právě kabina Egomaniaků podržela, jelikož jsou ve většině. Kdo je tu tedy tyranem či obětí? Ten kdo vyřeší něco jen v kabině a nebo to prostě řekne všem? A otázkou je, kdo tu má víc odvahy, protože ztratit může pouze Tonda, pokud kabina řekne, ztrapnil jsi nás máš smlouvu tak tě za to tady pěkně podusíme. Takže o co jde? Jde o fotbal či o sport nebo jen o privátní zájmy?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Tady nejde o to ze rekl jak to vidi. Veci tymu se proste neventiluji pres media a hlavne si to nemuze dovolit hrac ktery jeste nic v Udine neodkopal,tohle by si Di Natale nedovolil. A neco jine by bylo pokud by aspon resil hru muzstva ale z jeho proslovu je jasne ze jde pouze o jeho osobni spor s De Paulem a ze mu chudakovi nikdo neprihraje.

Reagovat
noustres

Tady jde o princip, nic ještě "nedokázal"? To mu dává automaticky pozici nuly? Drž hubu a krok? Tímhle se právě ukazuje, jak se do mysli člověka vkrade ta myšlenka, že je bezvýznamný a že ti okolo ví všechno vždycky líp, tím se potírá pravda. Jelikož v tomto případě řešení v kabině či s trenérem je slepá ulička. Egoistický aparát v kabině, nikdy nepodpoří právě takovýho člena. To co vnímám jako zásadní problém, je potírání rozvoje ať už sportovního nebo jiného, na základě toho, že až se budeš chovat a mluvit jak my si představujeme, potom ti pošleme merunu... Takže až se staneš tím čím chceme my, potom dostaneš ocenění, je to celý o tý osobnostní filozofii a takhle je to prorostlý skrz na skrz ve všech týmech vyššího řádu dle mýho. Nic proti, hra mužstva se odvíjí právě od týmovosti ne? Spor s De Paulem? Logicky nebude obviňovat útočník brankáře, že spolu maj málo přihrávek ne? To mi přijde trošku slepý.A když doslova citujem... "Jako Udine absolutně nehrajeme týmově, každý hraje za sebe. Třeba Rodrigo De Paul přihrává jenom Lópezovi, mně nepřihraje nikdy. A když mu nepřihraju, je schopný za mnou běžet přes celé hřiště a nadávat mi" Jako jestli z tohoto jde pochopit, že vše je o jednom De Paulovi, tak to teda asi moc nechápeš kontext a smysl řečeného. Dle mého zmiňuje právě, že problém je komplexní. Tak to chápu já.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Hovoří o komplexním problému, ale je to kritika na De Paula a další egoistické hráče...

"Teď jsem poznal v zápase se Sampdorií, že tam na sebe naráží obrovská ega. Jako Udine absolutně nehrajeme týmově, každý hraje za sebe. Třeba Rodrigo De Paul přihrává jenom (Maxi) Lópezovi, mně nepřihraje nikdy. A když mu nepřihraju, je schopný za mnou běžet přes celé hřiště a nadávat mi,"

k tomu si připočti znectění autority trenéra do médií...

Podle Baráka má i trenér Luigi Delneri svázané ruce. "Moc korigovat to nejde. Když to dělá 95 procent týmu, tak s tím moc neudělá. Je to těžké, pořád zmiňuje tým, tým..."

a obrázek v klubu jako takovém, kde se lpí na individualitu...

Ale Udine je specifické tím, že má hodně mladých hráčů a individuality chtějí zpeněžit. To je filozofie klubu," prohlásil odchovanec Příbrami. "Myslím, že i hráči jsou do toho trošičku tlačení a chtějí být ti, kdo přestoupí do velkého klubu. V tom náš tým i týmový výkon trpí, kvůli tomu jsme ztratili nějaké zápasy úplně zbytečně,"

Je v klubu dva měsíce a kritizuje spoluhráče, kouče i klub. Kdo ví, jak to nakonec bylo v té Slavii, jestli se staví podobně ke všemu.

V tom klubu chtějí, aby to fungovalo pořád stejně. Jak je pak možné, že hráči jako Asamoah, Sánchez, Isla, Zielinski, Handanović, Cuadrado, Allan a mnoho dalších, byli vždycky týmovými hráči a přesto dokázali zkombinovat svá ega, resp. zdravé sebeprosazení ve spojení s týmovým pojetím? Možná je to osobou trenéra, že Del Neri nechává větší osobnosti vyniknout a táhnout tým (tak jako to dělal v Sampdorii, kde to táhli Cassano s Pazzinim, nebo v Juventusu, kde to stále táhli Del Piero s Buffonem, všude jinde se svým pojetím vyhořel), být tam Guidolin, tak si Barák dost možná ještě v lize nekopl. Del Neri má smůlu, že v týmu nemá žádnou osobnost, kterou by ostatní respektovali. Kapitán Danilo a ani na zkušenosti bohatí Maxi Lopez s Behramim nejsou dostatečně vůdčí osobnosti. A pak z toho je to, že si přijde po dvou měsících působení mladej kluk a kritizuje.

Reagovat
noustres

Přečetl jsem to po tobě 2-krát a nechce se mi stále věřit Prej hovoří o komplexním problému ale kritizuje De Paula. Takže všechno okolo je na hov.o, ale problém je jen v 1 sektoru hov.n? To je jako příměr k takové banalitě životní či přírodní, kdy řeknem hele všude schnou smrky, je sucho a borovice drží a vůbec nás nezajímá jak hluboko maj kořeny. To je čirý alibismus. Rétorika, kdy prohlásí "hráči jsou do toho trošičku tlačeni" v rétorice reality je taková, jsou do toho tlačeni všichni a bez skrupulí. Ta rétorika je vyjádření v tom smyslu, jen "naznačovat" na tvrdo to nikdo neřekne. Bo strach. Osobnosti či ostřílený borci jsou zkrátka ti co přistoupili na podmínky klubu, tudíž si zaslouží úctu. Ale pro Tondu je to tak leda jako si představit mít úctu k žoldákovi a sám nevěří tomu, že ta realita je opravdu taková. A mladej novej kluk když příde a kritizuje to je jako špatný? Neni spíš tím, kdo ukazuje na tu skutečnou bolístku? Protože ještě neni nasáklej tim bahnem? No viděl bych to tak, že lepší je najít náplast a zalepit to a sr.át na to ne? Ve jménu sportu a fair play

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, rétore, piš jako člověk. Absolutně netuším, co jsi tímhle svým textem chtěl říct. Shrnu ti to stručně. Barák to nezvládal. 1) kritizuje otevřeně spoluhráře 2) kritizuje trenéra 3) kritizuje klub. V klubu je 2 měsíce, takže má právo tak na to, aby si utřel to mléko, co mu teče po bradě a držel hubu a krok, vznešenějšími slovy to znamená mít úctu a pokoru. Pokud bys přišel do nové práce a po dvou měsících se začal obouvat do všech kolem, tak okamžitě letíš.

Reagovat
noustres

No tak letíš. Ale víš co je správný, nebo sme všichni nesvéprávný? Jinými slovy z tvého postoje tedy tvrdíš, drž hubu, makej, mysli si co chceš a drž papuli. Tak s takovým přístupem můžu rovnou prohlásit sebe za nesvéprávnýho ne? kaš.li na to nemá smysl to řešit, Tonda je prostě hňup, že nedělá co má. Z mýho pohledu je Tonda frajer, říkat věci jak se mají potřebuje tahle společnost jako koza drbání.

Reagovat
smazaný uživatel

Říkat věci ve správnou chvíli je umění. A to ty evidentně dle tvého postoje taky neumíš, když je Tonda podle tebe frajer. Tonda je trouba. Říkat všechno na plnou hubu jen tak, jak mi to přijde na mysl, je úplně stejně tupé, jako držet hubu a být v koutě. Když jsem někde nový, tak pochopitelně tu hubu držet budu, protože za dva měsíce nedokážu vidět všechno. Otázkou je, kolik ti je let a co máš za sebou, od toho se ty názory taky pak dost mění. Ale každý jsme si tím obdobím vzdoru prošel. Jak říkám, kdo mele zbytečně hubou je stejný hlupák, jako ten, co mlčí a bojí se cokoliv říct. Z extrémů do exrémů.

Reagovat
noustres

No mě to jako správná chvíle přijde. Nevidím důvod to tak nevidět. Víš na čem se shodneme? Já to nevím. Narážky typu, kdy se mne snažíš přirovnat k adolescentnímu jedinci shledávám jako pokus zesměšnění osoby skrze jeho malou životní zkušenost. Takový postoj vnímám jako situaci, kdy dospělý uvidí 6 letého kluka a směje se mu, že neví co jsou peníze, ale ten kluk není v jeho těle méněcenná osoba, o to tu jde. Povyšování ega skrze nabyté zkušenosti? Tudíž i Tonda je teda dítě. Problém je v tom, že my si myslíme, že když ryba neumí šplhat na stromy, že je tím pádem retardovaná, chápeme se? Je to jako myslet si, že ten kdo se naučil chápat procesy v klubech jako je Udine je rozumný člověk, a ten, kdo chápe jinak je méněcenný či dětinský adolescent. Tudíž přijít a tvrdit, jak je správné chápat svět podle předem vložené šablony je zcestné v mém kaleidoskopu.

Reagovat
smazaný uživatel

Od začátku se bavíme o tom, že člověk je zodpovědný za své jednání. Ať si Barák říká co chce, má na to právo, na tom nic špatného není, je to naprosto v pořádku. Pakliže ale kritizuje své kolegy, svého nadřízeného a svého zaměstnavatele veřejně do médií, porušuje tím jakási nepsaná pravidla a za následky si ponese odpovědnost. Ať je kritizuje, ale nepřikyvujme mu, že dělá správně. Nedělá, a to ani v nejmenším. Protože pakliže to schvaluješ, schvaluješ tím bezpáteřní chování, amorální jednání. Respekt a úcta mizí. Ve své podstatě tím říkáš, je správné při první překážce a něčem, co se mi nelíbí, hned vyskakovat. V životě je třeba ledasco akceptovat, zvlášť pokud se bavíme o například o prvním zahraničním angažmá fotbalisty, zvlášť v tomto věku. Hlavně se tu bavíme o klukovi, kterému je 22let, je dospělý, svéprávný, nebavíme se tu o žádném dítěti, čímž se to snažíš zlehčovat. Ale Barák se vyjádřil trochu jako teenager a ne jako chlap. Nejde o procesy "v klubech jako je Udine", ale o procesy v tak jednoduchém vztahu jako zaměstnance a zaměstnavatele. Jde o pracovněprávní vztah, který je třeba respektovat. Pokud se mi něco nelíbí, jdu za svým nadřízeným. Pokud nejde přes něho, jdu za jeho nadřízeným nebo za někým, na koho se v tomto případě mohu obrátit. Ale nepůjdu s tím na veřejnost. Právě proto mají náctiletí kluci například v NHL, MLB, NBA, NFL před vstupním mediální kurzy a semináře, jak mají jednat a co mají do médií říkat. Je společensky neúnosné "prát špinavé prádlo" veřejně. A nemá to absolutně co dělat s tím, jestli umíš říct, co se ti líbí nebo nelíbí, jestli kritizuješ nebo sedíš v koutě. Jde o to jak a kde se dovoláváš. A Barák udělal botu, která se v profesionálním sportu a v pracovněprávních vztazích obecně nemusí vyplatit. Být jeho zaměstnavatel, tak ho za toto vyjádření minimálně finančně potrestám, nebo posadím na tribunu, aby si uvědomil, že pokud chce být respektován, musí sám respektovat a řídit se nějakými pravidly. Jinak by si každý mohl říkat a dělat co chce a byla by to jedna velká anarchie.

Reagovat
noustres

Ale ty se opíráš o základní tezi, že za peníze, které někdo dostává, je automaticky povinnen prohlašovat to, co mu někdo řekl. Tím je vytvářeno pokrytecké jednání, kdy pod líbivými eufemismy typu "respekt" "úcta" se schovává ideologie typu kupčení s myšlením dotyčného. Jinými slovy kupuje se co? Hodnota dotyčného jednotlivce. Je to o prioritách nemyslíš? Bud jsem ochoten své názory měnit a přizpůsobovat tomu chlebodárci, nebo vím sám, kde je zakopaný pes, tudíž shledávám jako správné poukázat na to, že odněkud jde smrad, který dýcháme mi všichni? V tu chvíli se metafora vyjádření o špinavém prádle jeví tak, že smrad ze špinavého prádla nepůjde jen do tvého okna, půjde do oken všem kdo jsou po směru větru. Takže ty radíš, aby všichni zavřeli svá okna, protože pak už ten smrad nebudou muset cítit? Chápeme se? Jenže ten, kdo to prádlo věsí není špatnej (je špatnej pro sousedy a okolí) špatný je to, že někdo nás naučil špinavý prádlo schovávat. (místo vyprání a vysušení) Podobné triky jsou i ve firmách, kde ti vtiskují to jak máš ve firemní rétorice myslet. Jasně že jde o pracovně právní vztah, který je založen na odměně a páníčkovi. Jenže tenhle tzv. obchodní vztah podkopává co? Podkopává to zásadní co lidi potřebujou, takový ty hodnoty jako upřímnost, důvěra, pravda. O to tu jde. Jde o kupčení s hodnotama jednotlivých "zaměstnanců". Hodnoty, které se postupně kupují a nalamují jednotlivce k tomu, aby přistoupil na paragrafy vnitřního řádu, který není koherentní s jeho vnitřním řádem. Tomu já říkám tzv. vykořisťování sociálna osoby. Ano Barák, dobrovolně šel do Udine, dobrovolně přistoupil na onen "jazyk vykořisťovatelův" a když prostě poukázal na chyby, které se mu zdají ze sportovního hlediska jako falešné, je označen za troubu? Nemohu souhlasit s tvou tezí nezlob se na mě. Pro mě je stále člověk důležitější, než ideologie, která si kupuje jeho názory, protože nějaká "smlouva". Tím totiž ztrácíme jediné, schopnost postavit se za to, co si myslíme, že je správné.

Reagovat
smazaný uživatel

S tvým smýšlením se neslučuju. Máme oba jiný pohled na to, co se ve společnosti sluší a patří. Já se řídím určitým společenským kodexem a hraju sociální role tak, jak jsou v daných odvětvích nastaveny a dodržuju nějaká pravidla. Už jen z tvého vyjadřování je evidentní, že jsi patrně filozoficky založený, což je jistě v pořádku. Filozofie je ovšem pro mě osobně hezká maximálně nad sklenicí piva. Jsem praktik a uznávám autority. Když se mi něco nelíbí, ozvu se, ale tak, abych jednal přímo s tím, koho se to týká. Nemám rád prostředníky, čím víc lidí je v řetězci, tím je to horší. Do smlouvy mě nikdo nenutí, je to moje svobodná volba, a pokud už ji podepíšu, tak se jí řídí, nesu za to, co jsem podepsal zodpovědnost a i případné následky. Zodpovědnost za to, co dělám a říkám, je pro mě v životě hodně důležitá, aneb máme právo volby, stejně jako ho měl Faust. To je moje "životní filosofie". Takže pardon, ale tímto bych to ukončil, ať neprodlužujeme zbytečně vlákno, když oba svůj náhled jistě nezměníme. Ale palec nahoru, aspoň jsme pokecali, za to díky.

Reagovat
FuckT

Ak by si si ten clanok precital cely alebo vedel pochopit text, tak dany hrac sa vyjadril, ze dokonca ani sam trener to nevie zmenit. Mohol ich este skusit v satni oralne uspokojit, jedneho po druhom, ale kedze to asi nechcel riesit podla tvojho gusta tak radsej celemu svetu povedal to, co sam videl a co si o tom mysli.

Reagovat
smazaný uživatel

Podryl tím autoritu trenéra na veřejnosti, což je ještě o to horší.

Reagovat
FuckT

Berem, ale ani jedna situacia mi nepride idealna, ci uz tak alebo onak. Neviem, mozno to pomoze, mozno nie. Alebo to pomoze niecomu, a inemu zas uskodi... Mozno to pomoze timu, a tento hrac si uz nezahra, bude taky mucennik.

Reagovat
SunFells

Pipo mluví o De Paulovi, ty zas o Barákovi.

Reagovat
papanegra

Za odvahu jmenovat hráče

Snad to nebude mít tak velké následky jaké očekávám a otevře jim to v Udine oči.

Reagovat
Puskas

Teď mu nepřihraj tím tuplem.

Reagovat
10

tohle je docela unikátní a zároveň dost nešťastný vyjádření, takovýhle věci se řeší v kabině, ne v médiích...asi si naivně myslí, že se to do Itálie nedostane

Reagovat
Puskas

tam to měli přeložené dříve, než se to objevilo zde...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

Nj, ale očividně už ho to hodně sere.

Reagovat
10

frajer je tam 2 měsíce, je to jeho první zahraniční angažmá...tohle se prostě nedělá

Reagovat
Teoretik

zároveň se nenadává nováčkům, že mi nepřihrávají, ale obojí se děje.

Reagovat
tnt03

Reagovat
FuckT

Kazdy clovek je slobodny, kludne sa moze rozhodnut tak, ako on sam uzna za vhodne. Ak je pripraveny niest nasledky a chape celej situacii a napriek tomu povedal to, co povedal, tak ja ho respektujem. Neviem co s tym maju spolocne ini ludia, fakt nechapem. Ale asi to bude tym, ze dnes uz ked sa clovek snazi napravit nieco mimo svojho vlastneho potesenia ci uspokojenia tak ho kazdy hned povazuje za blazna. Asi je to naozaj tak, ako povedal John Cleese (a ktoru myslienku som mal v hlave aj sam este predtym, ako to on v interview povedal), ze ''Ti najlepsi ludia uz su aj tak mrtvi...'' - nasledovalo to po negativnej odpovedi na otazku, ci sa boji smrti.

Reagovat
10

nerozumím ti, jsem teprve u druhé kapitoly Philosophy For Dummies

Reagovat
FuckT

That's fine, brother. I am so clever that sometimes I don't understand a single word of what I am saying.

Reagovat
10

it's quite obvious brotha'

Reagovat
FuckT

Well, it's nice to see that although 2 different men can obviously be mutually disinclined, they're still brothers, isn't it? Disagreement within the boundaries of an argument is a good thing, that's why I always argue with my penis about the women we should hit on, but I do admit that I'd welcome an agreement tonight. I usually like beautiful women, but my dick has always been charmed by the charisma of old goats(spoken literally), and you can guess who's the dominant figure in our relationship. But I swear to God that not a single goat has ever been left unsatisfied by me, better still, they all always have that look which says that it's been the best and the most passionate sex that they've ever had. That's how I roll.

Reagovat
10

I knew goat fucking, heavy okena drinking and beating by your father's belt while it was still on him might be the cause of your issues (first chapter PfD)...still kinda like you though

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
PP

jakkoliv se mi líbí, když jde někdo i přes svůj osobní neprospěch s kůží na trh, tak on si toto dovolit do médií prostě nemohl. Až bude mít odkopaných 10 let v top ligách, tak může pičovat na kde co, ale takto ani náhodou..

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
icka

Tak ted uz mu neprihraji ani na treninku

Reagovat
kylo ren

Vsadím barák že už si nezahraje

Reagovat
tnt03

Kde je tvůj barák?!

Reagovat
kylo ren

Vsadím barák že už si nezahraje

Reagovat
8lampard8

kolik že těch domů vlastníš?

Reagovat
luismiksak

Je pravda, že když to napíšeš víckrát, tak tomu verim taky víc!

Reagovat
Gareth Bale 11

Na jednu stranu odvážně, na druhou stranu hrozně unáhlené vyjádření. Nemyslím si, že mu tohle nějak prospěje, bohužel.

Reagovat
noustres

Třeba nesleduje osobní prospěch, ale věří na sehranost a týmovost. Ten je, ale "naivní" co?

Reagovat
Gareth Bale 11

Vzhledem k tomu, že je v tom týmu asi jediný, který v to věří, tak celkem naivní je.

Reagovat
smazaný uživatel

To je hlupák . Kdyby nehrál tak to pochopím , ale když hraju základ a zároveň kritizuju očividně hvězdu týmu . No , podlomil si pod sebou větev tímto vyjádřením .

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Black Jagir

Ten De Paul má ale v hlavě pěkně nasráno. Doteď si pamatuju, jak dostal redku v první minutě svého debutu za Valencii a potom trest na čtyři zápasy. Šancí dostal až až a stejně se neprosadil. Docela jsem čekal, že o něm už neuslyším a hle...

Reagovat
Kostomlat

Nebudte predposrani, v příštím kole da Barák 2 fíky a stane se tahounem muzstva

Reagovat
smazaný uživatel

Di Natale by je srovnal, fracky.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Jurič asi prežije všetko

Reagovat
smazaný uživatel

Rodrio de Paul asi nebude jeho nejlepsi kamos..

Reagovat
smazaný uživatel

Za odvahu jednat narovinu ale hlavne by si to nejdriv meli vyrikat v soukromi nez rikat konkretni jmena do novin

Reagovat
10

"za odvahu jednat narovinu"? tím, že si pobrečí do českých novin?

Reagovat
smazaný uživatel

Tim ze se ho novinari zeptaji a on rekne uprimne co si mysli, ale jinak to neuznavam meli by si to vyrikat mezi sebou a ne se bonzovat do medii

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbalové kluby by měly, stejně jako ty hokejové v NHL, zaměstnat lidi, kteří naučí hráče jednat s médii. Tohle je ústřel. Neříká nic nového, a přece mu to dost možná pořádně uškodí.. Že je De Paul namistrovanej egoista a vedle něho i několik dalších se chová stejně, to je vidět, stačí si zapnout jejich zápas a během poločasu má člověk poměrně pěkný obrázek. Ale tohle si nemůže dovolit říkat veřejně do médií. Tonda ustřelil. Uvidíme po reprezentační pauze, jestli to bude mít důsledky.

Reagovat
db18

Reagovat
Deki

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

navíc je to známka toho, že při první neshodě v kabině bude ten, kdo to info vynese. Ne že by cíleně volal známému novináři, ale na otázky ohledně kabiny odpoví. Pro fanoušky je to sice zajímavá sonda, ale kádr zbytečně nasere a upřímně takového žvanila bych mezi sebou taky nechtěl...neřkuli o tom, že prozatím dokázal velké hovno a není to žádný lídr

Reagovat
Pipo123

Já to nevidím ako problém, teda nie v takom merítku aby to hráči potrebovali, často pozerám rozhovor hráčov a takmer vždy má ten rozhovor úroveň, často hráči vravia a skupine a viac o výkonoch teamu ako o svojom vlastnom. Skôr mám pocit že slováci a češi majú takú potrebu vyplakávať, nie len športovci.

Reagovat
smazaný uživatel

Když se podíváš za hranice, tak ve velké míře mají sportovci tu průpravu, jak jednat s veřejností, zažitou už od školy. Tam se to učí už jako náctiletí. V dospělosti pak nemají důvod vyplakávat, jsou na to připravení, vědí, co mají říkat. V Česko-Slovensku tohle uvědomění chybí, resp. jak ve kterém sportu. V těch masových jako jsou fotbal a hokej to je v tuzemsku spíš na pár facek, bohužel.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

jako OK za upřímnost....ale nezávidím ti návrat do Itálie....řekl bych nezkušeně neuvážené hodnocení

Reagovat
Teoretik

no má koule něco takového říct narovinu v rozhovoru, ale jestli se to dostane do Itálie, tak mu to dají sežrat.

Reagovat
ZB 07

No tak teď se musí hodně modlit, aby se to nedostalo do Itálie

Reagovat
El Campeon

OT:Jágr do Calgary

Reagovat
El Campeon

podle mě dobrý pro něj,že si ještě zahraje v NHL,ale plameny asi adept na titul nebudou

Reagovat
Coutinho10

bude to velká výzva https://imgur.com/a/cJUMy

Reagovat
El Campeon

nhl 99

Reagovat
Coutinho10

tak nezačalo to dobře....nejdřív prohra v Edmontonu a hned na začátku dalšího zápasu doma s Torontem hned tohle po vhazování https://imgur.com/a/uwCai

Reagovat
El Campeon

na čem to hraješ?ta grafika je úžasná

Reagovat
Coutinho10

na Windows 10...na YT jsem našel návod, jak to zprovoznit i právě na novejších windowsech

https://www.youtube.com/watch?v=AfRrXheX6nM&t=

Reagovat
El Campeon

díky tobě jdu hledat PES 2000

Reagovat
Coutinho10

j nz...drzim palce a dej vedet, jestli facha

Reagovat
Greny

já pamatuju ze byl jeste nakej fotbal na playstation .. myslim se to jmenovalo This is football nebo tak nejak a tam slo simulovat

Reagovat
Uwe háže buly

This is football 2005 ten je top, dodnes si to občas pustim na ps2..

Reagovat
El Campeon

to sem hrál myslim si taky,ale moc si to nepamatuju,jak se objevilo PES 2000,tak už nic jinýho nemělo smysl hrát,to byla v tý době asi nejlepší fotbalová simulace

Reagovat
Adalberto.Littleoak

dodneška je PES nejlepší fotbalová simulace

Reagovat
bobis21

pro mě byla nejoblíbenější fotbalová hra ISS Pro Evolution 2 na PS1 - to je prostě TOP

Reagovat
El Campeon

Reagovat
smazaný uživatel

od tech dob nedam na PES dopustit a cela ta serie me bavila vic jak FIFA. A primo tady v tom ISS me dostal gol co jsem dostal...po krasne strele z dalky do tyce se mic odrazil od hlavy myho golmana do brany. Na tu dobu nevidana vec

Reagovat
bobis21

Já taky dlouhou dobu preferoval PES, ale cca od roku 2013 jsem nejak přešel k FIFA, ale každý rok si stejně minimálně z nostalgie demo PES stáhnu ...

Reagovat
forma

legenda legend !!!!!!!

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kucka

Reagovat
10

z Floridy do Rocky Mountains, to bude ta jeho asi trošku koukat snad toho Gordieho dá, ta smlouva moc záruk neposkytuje...

Reagovat
El Campeon

tak aspoň si vyzkouší,jak žerou lidi v Kanadě hokej,jestli se jemu i týmu bude dařit,tak se mu fanoušci odvděčí velkou podporou,a bitva o Albertu proti Edmontonu je určitě prestižní záležitostí se skvělou kulisou

Reagovat
Greny

když koukám na ty pravý kridla v Calgary tak mozna i prvni lajna Monahan , Gaudreau , Jágr + presilovka

Reagovat
El Campeon

těžko soudit,trenér to po kempu může postavit všelijak,a po prvních zápasech zrovna tak,ale minimálně druhá lajna by to být měla

Reagovat
smazaný uživatel

Bude hrát třetí. Kolem 13 minut na zápas. Aby mohl hrát svůj produktivní hokej, tak víc jak 15 minut za zápas hrát nemůže.

Reagovat
Hokaido

Bude hrát ve třetí. Versteeg-Bennett-JJ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
osobnostx

Baráku s prominutím - ty jsi vůl. Lávka nebo tribuna.

Reagovat
smazaný uživatel

inteligence Vency Kadlece

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu připadal mi docela rozumnej tohle mu muže jenom uškodit ,ale je pravda když odcházel ze Slavie tak taky dost otevřeně pomlouval že se o něj už moc nestarali.

Reagovat
KingMaster13

Přijde mi, že mu to hrozně stouplo do hlavy

Reagovat
noustres

To je jak ve firmě, všude stejný. Vadí ti, že si kolegové nepomáhají k společnému cíli. Tak to řekneš šéfovi nebo kolegům. Kolegové si postěžujou jojo je to tak. A pak jdou a prásknou tě šéfovi. No a šéf? Ten ti řekne, že tě jako "chápe", ale vyse.e se na tebe. On potřebuje zisky, né nějakou týmovost. A tak se ty ega "honěj" a honěj a kdo honí víc honěnýho je vyhoněnej. Takhle je to všude, pak už stačí machrovat a lovit vag.ny, protože nebudeš muset makat do smrti. A ted se budem soudit o to, kdo je srab a kdo má obrovský koule? Je to absurdní.

Reagovat
FuckT

Koule mal Malcolm X, ked povedal pravdu a potom uz len cakal na smrt, a ani okom nemihol, a ani sa nehral, ze ma koule.

Reagovat
Teoretik

nejvíc trapné když firmy mluví o nějakém týmovém duchu. To fakt nikoho nezajímá, každý jede sám na sebe. Ale tak ve fotbale by to mělo být snad trochu jinak, tam když si nebudeš nahrávat, tak toho asi moc nedokážeš. No už je to taky jen byznys.

Reagovat
Melda

To je génius Chtěl bych vidět jak se budou oba tvářit až se uvidí v kabině

Reagovat
KingMaster13

Já mám pocit, že mu to hrozně stouplo vše do hlavy. Už to jakým stylem mluvil po odchodu ze Slávie a člověk z něho cítil hroznej nevděk Teď tohle brečení, snad si ten moula nevybrečí tribunu To Pavlenka je oproti němu úplně jiná kapitola, ten mluví o SKS všude s pokorou a je na něm vidět, že je vděčný, že chytá ve Werderu

Reagovat
smazaný uživatel

Bomba ze zakulisi, Pavlenku sleuje Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

Sleduje

Reagovat
Adalberto.Littleoak

asi mají málo podavačů míčů

Reagovat
Puskas

To je špatný překlad - správně je Pavlenka sleduje Bayern.

Reagovat
smazaný uživatel

Videl som par zapasov Udine a ma pravdu samozrejme v tom, ze Rodrigo je sebec a berie to cato na seba. Ale nieco taketo hovorit do medii? Ak sa to dostane do satne, tak si moze rovno zbalit kufre a mimo Jankta sa s nim nebude nikto bavit. Nie je to ziaden Messi, v zahranici este nic nedokazal a ked mu po par zapasoch co hral v zaklade naprsalo do nosa, tak ani nedokaze.

Reagovat
Pony Slaystation

Konečně rozhovor ze kterého se člověk něco dozví Ne furt dokola jen alibistický sračky

Reagovat
smazaný uživatel

Not only did Marcelo Brozovic score a double that secured Inter a 2-1 win over Benevento over the weekend, according to Opta he created a Serie A 17/18 season record for chances created. The Croatian midfielder created eight chances, more than anyone else in the league has managed in a single game this season.

dufam, ze v tomto bude pokracovat

Reagovat
Inter Eterno Amore

dávam tomu tak 14%

Reagovat
smazaný uživatel

ja rad budem verit, ze Epic Brozo je spat :)

Reagovat
Inter Eterno Amore

mne sa ako hráč páči,žiaľ už veľakrát dokázal, že je strašne nekonzistentný

Reagovat
Nuno čomes

Zmrd.

Reagovat
smazaný uživatel

nie som

Reagovat
snuff24

mě jako hráč přijde kvalitní, ale tady na EF je z nějakého mě neznámého důvodu za dřeváka.. To, že je extrémně nesympatický je věc druhá

Reagovat
smazaný uživatel

Tak stačí to co předvádí některé zápasy.

Reagovat
snuff24

a kdo u nás nepředvádí ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Votas

on není dřevák, jenom je extrémně labilní s katastrofickým přístupem. Mu absolutně chybí ty dvě vteřiny po pokažené přihrávce, kdy jenom nasraně mává rukama.

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
salami

Nejusmevnejsi na tom všem je to, že kritizuje věci, který si úplně v klidu mohl zjistit už před svým vytrucovanym přestupem, ale tak má co chtěl, i když po tomhle rozhovoru těžko říct

Reagovat
smazaný uživatel

to je vůl , tohle říkat do médií

Reagovat
Infi

don't trust anyone, not even yourself

https://imgur.com/a/CSkD3

Reagovat
cink

Reagovat
smazaný uživatel

Chci se zeptat byl už tady někdo na zápase Interu ? Potřeboval bych poradit s pár věcma.

Reagovat
Nuno čomes

To je magor

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele