Baraja pokračuje na lavičce Valencii, dostal novou dvouletou smlouvu

15.06.2023, 13:22
Aktuality
Rubén Baraja (© AFP)

Rubén Baraja dokázal splnit cíl a odměnou mu je nová smlouva. Někdejší záložník bude i nadále pracovat jako trenér Valencie, španělský klub s ním prodloužil končící kontrakt do června 2025.

Baraja se kormidla ujal v polovině února, když nahradil Gennara Gattusa. Valencii tehdy hrozil sestup z nejvyšší soutěže a o záchranu bojovala až do posledního kola, ze šestnáctého místa nakonec nasbírala o dva body více než poslední sestupující z Valladolidu.

47letý Baraja strávil ve Valencii celkem deset sezon jako hráč a byl u jejích největších úspěchů v tomto tisíciletí. Se spoluhráči vybojoval dva mistrovské tituly, jeden primát v Poháru UEFA a nad hlavu pozvedl i trofej pro vítěze Copa del Rey.

Kopačky na hřebík pověsil v roce 2010 a rychle začal pracovat na trenérské licenci. V letech 2013 - 2015 vedl juniorské týmy Valencie, poté pracoval pro Elche, Rayo, Sporting Gijón, Tenerife a Zaragozu.

Autor: Tomáš Pavlík / marca.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
GrimeBaller98

Konecne dobrej krok

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
smazaný uživatel

Trenér, který odpovídá jejich ambicím.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele