Baník startuje v pondělí

03.01.2009, 12:45
Aktuality
Ostravští fotbalisté zahájí už v pondělí přípravu na jarní část Gambrinus ligy, ve které se budou muset obejít bez hlavních hvězd svého týmu, útočníka Svěrkoše a defenzivního záložníka Galáska, možný je i odchod Lukeše. Součástí přípravy bude i herní kemp v Turecku.

První trénink svolal trenér Karel Večeřa na pondělní desátou hodinu, kde by se měl sejít celý kádr současného A-mužstva doplněný o několik mladých talentů z juniorky. Svoji premiéru v roce 2009 si fotbalisté odbudou již 10. ledna v zápase s druholigovým Třincem, otázkou ovšem zůstává, zda-li se v něm představí i Martin Lukeš, který dostal od vedení klubu "zelenou" k vyjednávání s bulharským Levski Sofia. Na programu je také herní kemp v turecké Antalyi jehož součástí jsou čtyři utkání s týmy z východní Evropy, nejzvučnějším soupeřem bude zřejmě Spartak Nalčik, který v ruské Premier Lize obsadil dvanáctou příčku.

Program přípravných zápasů Baníku Ostrava:
10. ledna: FCB - Fotbal Třinec
20. ledna: FCB - SK Uničov
24. ledna: FCB - 1. HFK
29. ledna: FCB - SC Pandurii Lignitul Targu Jiu
31. ledna: FCB - PFC Spartak Nalčik
3. února: FCB - FK Kryvbas Krivoj Rog
5. února: FCB - Jagiellonia Bialystok
14. února: FCB - SFC Opava

Autor: Filip Horký / fcb.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Je pravda,že zajímavější soupeře asi baník momentálně nesežene - na druhou stranu si procvičí hráči jak hrát proti slabším týmům,které budou betonovat a proti těm srovnatelným,jako je Spartak Nalčik...

Reagovat
Logan

Ted zase nevim jestli to s temy zajimavejsimy tymy myslis ironicky ty nebo ne , kdyz jsem slysel o moznych souperich pro nas tak usuzuju ze to asi ironie bude...

Reagovat
Lorcan

Baník prodá Svěrkoše a Galáska, Slavie Necida a Krajčíka... to je jak kdyby ten titul nikdo nechtěl

Reagovat
Logan

Necid neni takovy problem, alespon pro me ne, Krajcik je jina kapitola no, ale je to s nim stejny jako s Vlckem, skoda ze nepockal aspon do leta hlavne aby neodesel jeste Suchy, to by uz bylo spatny, ted uz by nikdo odejit snad nemel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele