Baník spouští kampaň pro fanoušky

21.02.2012, 17:37
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (37)

Přidat komentář
smazaný uživatel

kéž by hráli druhou ligu.To by hnedka bylo víc chytřejších fanoušků v GL

Reagovat
smazaný uživatel

jj vole, z Ústí nad Labem

Reagovat
smazaný uživatel

Plivnout si je trend?

Reagovat
centos

Jo, teď se po té vlně veze spousta ovcí.

Reagovat
OtecJaJ10

že na takové chuje vůbec reagujete

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyby byli všichni baníkovci blbci, tak jejich odchodem se počet chytrých fanoušků nezvýší .

Reagovat
centos

Ještě by to chtělo nahodit ty věci do eshopu, ať víme, co tam je.

Reagovat
smazaný uživatel

Už jeden mám :) Dnes jsem zavítal do fanšopu a hned jsem bral.. Pajda na dobrou věc :)

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte jak je na tom Matušovič?

Reagovat
smazaný uživatel

doufám že hodně blbě

Reagovat
smazaný uživatel

9 zápasů, 350 minut, 1 gol, 2 žluté. :-)

Reagovat
Kepy_FCB

A o akciích pro fans ani zmínka

Tak tam jen něco pošleme na pokuty,no...

Reagovat
smazaný uživatel

spíš mě zaráží, proč redakce EF nevydala taky článek : http://fotbal.idnes.cz/svedek-nedelni-rvacky-v-boleslavi-poradatele-fanousky-casto-provokuji-132-/fotbal.aspx?c=A120221_181803_fotbal_pes . Jo aha, já zapomněl, tady se jede protibaníkovsklá kampaň a nulová tolerance pro Baník

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď paranoidní, ten článek je na Indesu teprve chvíli. A třeba kdybys je nějak požádal o uvedení článku, vyhověli by ti. Schválně to zkus .

Reagovat
smazaný uživatel

ten článek je sice z dneška ale už nějakou dobu A co já se mám o to starat, oni mají být objektivní...

Reagovat
smazaný uživatel

No ty se nemusíš starat, ale můžeš na to upozornit.

Reagovat
smazaný uživatel

nezlob se na mě ale je to teď zásadní téma (bohužel) za poslední dny a zatím je tu vše psáno proti nám. A ten článek vyšel v 8:30, neříkej mi, že NIKDO z redaktorů či vedení EF od té doby nebylo na Idnesu a nevšimlo si toho či nepřečetlo.

Reagovat
smazaný uživatel

To nevím, třeba si toho nevšimli, třeba jo. Možná to teprve vydají...nebo také ne. Ale tebe jako fandu Baníku a člověka, co je nespokojen s články o chacharech by to nezabilo, kdybys požádal o uveřejnění pohledu z druhé strany barikády. Není to tvou povinností, ale je to v tvém zájmu. Myslím, že když jim přijde na redakční mail slušná žádost o uveřejnění, že tě časem vyslyší.

Reagovat
rufus

Vždyť je to rozhovor přímo pro iDnes.. Tady se většinou dávají články od ČTK nebo převzatá určitá oficiální verze. Tohle přepisovat by mě přišlo celkem zvláštní.

Reagovat
smazaný uživatel

už tady bylo z Idnes převzané to o Přibylovi, tak proč ne toto?

Reagovat
rufus

Protože ty zprávy od idnesu převzaly i ostatní média včetně ČTK a stala se z toho oficiální verze. Což je klasický způsob, většinu článků, které tu máš jsou založeny na podobné bázi. Já moc dobře chápu, proč bys tu chtěl ten článek z Idnesu a v podstatě bych s tím souhlasil. Ale přišlo by mě nevhodné ten rozhovor ukrást a zveřejnit. Ale pokud by to někdo chytře přepsal, uvedl i další informace a vložil do kategorie názorů a komentářů, tak proč ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo by museli mít souhlas od Idnesu, aby to mohli uveřejnit. Zrovna teď jsem podobný problém sdílení článků řešil a ne všichni to mají rádi.

Reagovat
rufus

Určitě by to souhlas chtělo a nejsem si jistý, že by to někdo z EF chtěl vyjednávat. Možná by stačilo to nějak upravit, přidat svoje informace, třeba i informace z článku na supporters.cz a článek by byl na světě. Jen mám pocit, že nikdo z redaktorů EF, kdo má momentálně službu, by takový článek psát nechtěl, možná snad Arne. Ale když trevor podobný článek chce, může ho sám napsat, myslím, že by ho tu zveřejnili.

Reagovat
smazaný uživatel

mají hozenou rukavici. A ejhle, v expreskách hned je, že dva od nás mají zákaz....

Reagovat
rufus

Tak jistě, je to určitě opět převzato z ČTK. Zato typ článku, který bys tu rád viděl nikdo oficiálně nevydá, proto není odkud brát pro místní článek. A těžko může EF přepisovat rozhovor z Idnesu.

Reagovat
smazaný uživatel

anebo je tu určitá neochota. Mohou se zeptat aspoň, jestli to můžou převzat (viz. převzato z Idnesu to o Přibylovi). Ale co už, aspoň si myslím své, co si místní velké hlavy myslí o baníkovcích a že je tu opravdu nejspíš nulová tolerance. Tak hlavně, ať je tu furt onanie a mediální masáž, jací že to jsme vrazi. A až nastane konec světa, tak třeba vydají článek "Baníkovci zapříčinili skon naší milované země". Howgh

Reagovat
rufus

Vidíš to moc jednostranně. Proč by měl zrovna EF vytvářet článek na toto téma? Když to tak řeknu, EF může být takhle situace ukradená. Zveřejní se tu články, které jsou na toto téma k dispozici, tzn. články které napíše nebo převezme ČTK. A sám dobře víš jaké názory se v médiích objevují. Podle mě není moc reálná možnost, aby se tu objevil podobný článek, jako byl ten rozhovor na Idnesu. Jednoduše není odkud takové informace brát.. EF přece nemá povinnost vydávat články na obhajobu fanoušků, když nemá zdrojové informace. Ale pokud by někdo chtěl napsat takový článek, který by "obyčejným lidem" měl ukázat, jak to v sektoru pro hosty běžně vypadá, tak to podle mě EF vydá, když to dotyčná osoba pošle redaktorům.

Reagovat
smazaný uživatel

moc jednostranně...a proto tu vidíš jen články či expresky, jak baníkovci řádí, jak byl ten a ten zatknut a nikde nic, žádný třeba i odkaz že by za ty maléry mohla securitka. Kdyby jim to bylo ukradený, tak tu není článek a nadpis jako kráva "

Fanoušci Baníku narušili zápas v Boleslavi a zranili pořadatele". To už je jak z bulváru...

Reagovat
rufus

Já to všechno chápu. Vím, že ty články, které se objevují v novinách a v médiích jsou takhle jednostranně zaměřený. Jenže ti lidé co to píšou jsou neinformovaní. Tím pádem ani jiné články vydávat nedokážou. Oni neví jak to chodí v kotli, protože tam nikdy nebyli. Oni jen vidí to co je v televizi a pak slyší výpovědi policajtů a pořadatelů. Proto jsou takové články.

A když to vezmu na EF. Vůbec to nemusí znamenat, že by měl EF takovýto postoj proti fanouškům. Ale jak asi má někdo napsat článek na obhajobu fanoušků, když není pořádný a dostatečný zdroj informací?

Reagovat
smazaný uživatel

spíš sem nemusí dávat článek, který se nezakládá na pravdě, nemyslíš? Viz ten odkaz "fanoušci Baníku..."

Reagovat
rufus

Myslíš tenhle?

http://www.sportovninoviny.cz/fotbal/1liga/zpravy/dva-fanousci-baniku-maji-zakaz-vstupu-na-fotbal/758873

Práce ČTK, no.. Tohle je velikej boj. Protože drtivá většina novinářů píšící na toto téma nemá všechny informace a neví jak to chodí. Takže podobné články proti fanouškům budou vycházet neustále. A sem tam bude vlaštovka jako rozhovor na Idnesu, která stejně brzo zapadne..

Reagovat
smazaný uživatel

YEES!

KAHOUN PRYČ!

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pro mě to je zajimavá osoba ... nerad na něj nadávám ... pač nezapomenu moment když jsme čekali hráče v Mošnově po vyřazení proti Spartaku jako poděkování a Kahoun měl nefalšované slzy v očích :) strašně emotivní celý večer :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ten stejný Kahoun pomohl Peterovi Baník rozkrást. Slzy z jednoho večera, ve kterých se zračil smutek, že peníze, které mohly postupem přijít do kasy a být tím pádem jeho, nebudou.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele