Banega by rád zůstal v Atletiku Madrid

11.04.2009, 16:30
Aktuality
Ever Banega by se nebránil přestupu do Neapole, za jednu variantu by ale zřejmě byl ještě raději. Argentinský záložník letos hostuje z Valencie v Atletiku Madrid a v hlavním městě Španělska by rád zůstal i nadále...

"Nikdo mi zatím neřekl, zda se klub chystá využít opci na trvalý přestup. Atletiko je každopádně skvělým klubem a já bych zde rád pokračoval," řekl Banega pro internetové stránky klubu.

Mladý Argentinec loni v létě přestoupil z Boky Juniors do Valencie a na Mestalle se neprosadil podle očekávání. V létě tak zamířil na hostování do Atletika Madrid, ovšem ani v tomto klubu mu to příliš nejde a řasto sedí jenom na lavičce náhradníků. V Primera Division zasáhl jenom do osmácti zápasů, celkem má na svém kontě 535 odehraných minut a dvě červené karty.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nevedel jsem, ze tam byla i opce

nevim, jestli bychom ji meli vyuzit, banega letos nic moc neukazal (i kdyz taky moc sanci nedostal) a stred zalohy mame silny (raul garcia, maniche, asuncao, camacho) a prijde mi, ze banega akorat zabira misto nacho camachovi, na ktereho jsem byl po jeho povedenem konci minule sezony hodne zvedavy, ale on skoro sanci nedostava

Reagovat
smazaný uživatel

To byl zase jednou kauf...

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

No, zatím toho moc neukázal(na hřišti, mimo něj až moc ), ale přestup do Neapole by mu mohl prospět, stejně jako zadlužené Valencii

Reagovat
smazaný uživatel

myslím že by tu Neapol mohl zkusit mno....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele