Balzaretti zůstává mimo hru, s třísly byl na další operaci

27.07.2014, 11:04
Aktuality
Federico Balzaretti přišel o většinu loňské sezony a římskému AS nebude k dispozici ani v úvodu ligového ročníku 2014/2015. Italského obránce i nadále pronásledují potíže s třísly, které si vyžádaly další operaci...

"Hráč už začal s pooperační rehabilitací, která bude od příštího týdne zahrnovat fyzickou terapii," stojí v prohlášení Giallorossi.

Balzaretti je mimo hru už od loňského listopadu, po konzultaci se specialisty se v lednu podrobil chirurgickému zákroku a v průběhu března se měl vrátit na trávníky. Realita ovšem byla jiná, někdejší fotbalista Palerma, Juventusu nebo Fiorentiny zmeškal rovněž zbytek sezony a přišel tak o možnost bojovat o místo v italské nominaci na MS.

Balzaretti nyní určitě přijde o zbytek letní přípravy a nestihne ani začátek soutěžní části sezony, podle médií bude mimo hru další dva měsíce.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (152)

Přidat komentář
papanegra

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za gol proti Laziu. Na hřišti už tě bohužel neuvidíme. Ať se daří

Reagovat
El-Pistolero-68

Škoda že ho ta zranění tak ubila. V Palermu byl perfektní.

Reagovat
VdV

jeden z nejlepších hráčů Eura 2012

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Moj oblubenec, skoda, ze v AS viacmenej vyhorel. Tie zranenia ho len dorazili

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
smazaný uživatel

Netrap se! Stejně pude titul do Říma!!!

Reagovat
Furia Ceca

Paul Pogba se podle italských médií dohodl na prodloužení smlouvy s Juventusem, a to do června 2018 nebo 2019. Francouzský záložník bude ročně pobírat 3,2 milionu eur, další milion si může přivydělat díky bonusům. Je to pravda?? Jestli jo, tak

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda přeškoda. Sympaťák a určitě v jeden čas TOP levej obrance v Serii A. Ale rok pauza skrz zraněni v skoro 33 letech je už dost a myslím, že ma po kariere.

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle tymu bysme měli vyřešit učast ve fantě, rozděleni do skupin a rozebrat kdy kdo ma čas. Mě už kontaktoval Miccoli, že by se vratil do Fanty jak Palermo do ligy

Reagovat
smazaný uživatel

v tohmle tydnu

Reagovat
smazaný uživatel

.. jak už jsme to naťukli na FB, tak ideál půlka srpna, ať máme klid, zvlášť když pak jsi pryč ty a pak i já

Reagovat
stuff

ak by vam vypadli nejaki hraci, urobte tu nabor, rad sa zucastnim

Reagovat
Furia Ceca

A vy hrajete Fantu na FIFA, Serii A? Já jsem hrál poprvé fantu letos na MS a rád bych si zahrál zase - teda pokud hrajete Serii A.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajeme dlouhy roky už fantu Serie A ale ne styl FIFA...Před sezonou se spočitaji lidi, většinou jsou to ti stali hráčí, kteří jsou znami i zde na EF. Většinou bývaji tak tři čtyři šestičlenne skupiny. Jak psal nahoře nad mnou Bianconero, tak vyběr hráčů probiha tak, že si musi všichni udělat čas a sejit se na te strance naši, kde se vkladaj sestavy. No a ten vyběr hraču probiha tak, ze se draftuji ti hráči. Máš 333 milionu abys mohl udělat tym 3 br, 8 obr i zal a 6 utočniku. Čili 25 hráčů. Na každe kolo mužeš mit jinou sestavu avšak poskladanou z těch tvých 25 hráčů, ktere sis draftoval. Body se ti počítaji, tak že na milanske gazzettě se oznamkuji hrači redakcí a ty znamky sečítáš. Třeba napřiklad jak když máš v deniku Sport oznamkovano Nešpor 6, Pospíšil 5,5, Bičik 5. Napřiklad. Tohle sečteš a když ten hrač, ktereho mas v sestave da gol, tak mas za něj dalši tři body, ať už je to utocnik obrance nebo je to ze hry či z penalty. Prostě tři body za vstřeleny gol. Za asistenci máš jeden navic. Za žk maš minus pulbodu, za čk 1. U golmanu za každy inkasovany tež minus jeden. Za neproměněnou penaltu jsou to minus tři body a u golmana se za chycenou tři přičitaji. Za vlastni gol jsou minus dva body. No, tohle všechno sečte jeden určený člověk. Znamky jsou dostupny všem, takže si pro kontrolu mužeš přepočítat svoje skore take pochopitelně

No, je to prostě zabava, pečlivě si připravit podklady pro draft, ať máš vyvážený tým, musíš mit i štěstí na zranění a tak. Během sezony máš povoleno 5 změn v týmu, musíš se však vejit do limitu 333 milionu. No a duležíta část je i to, že každeho hráče v lize muže mit jen jeden člověk. Takže nemuže se stat že v jedne lize je třeba 5x Pirlo nebo 3x Klose. Střídat během kola se nesmí.

To by bylio asi všechno tak na uvod, je toho dost samozřejmě na pochopeni, ale až se začne hrát a budeš hrát i ty, tak to hned vše pochopiš Sleduj diskuse pod sekci Serie A a až se bude připadně hledat hráč, tak se nominuj. Jsi celkem i vitán

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tohle bych prosil, ať to někdo uioži i na dalši roky, ať se to nepiše třikrat za rok a furt dokola. Tak někdo to uložte nebo něco. A když se bude ptat někdo, tak to jen zkopirujte, nečtu všechno většinou. Diky .)

Reagovat
Furia Ceca

Díky za info. V srpnu mám času jak nasráno, takže s draftem by neměl být problém. Jenom teda v naší lize může mít každýho hráče jen jeden hráč? Třeba když si koupím Muriela, tak nikdo další ho nemůže mít? A co když při draftu mají zájem o jednoho hráče víc lidí? To se jde do dražby nebo to funguje principem "kdo dřív přijde, ten dřív mele?"

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, jednoho hráče jeden hráč. A správně řikáš, kdo dřív přijde, ten dřív mele. Draft začína brankářmi, pak obranci založniky a nakonec utočniky. Takže třeba je lepší si vzít 6 dražšich hráčů a dva třeba 3 milionovi hráče od nováčka, ať ti zbude dost peněz do utoku

Reagovat
Furia Ceca

Ok, tak to bude docela jízda ten draft hádám! Ale tak je to super že každýho hráče může mít jen jeden hráč, bude to tak mnohem zajímavější. Tak pak sem hodte echo prego, at to nezaspím.

Reagovat
smazaný uživatel

sleduj diskuse pod calciem no :)

Reagovat
Furia Ceca

ok

Reagovat
olis

pokracujem, draft mozem hocikedy, cim neskor tym lepsie

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm už si ani nepamätám, prečo som vlastne skončil...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, tys tu sezonu i počítal, pokud si vzpominam a ten rok i Palermo spadlo, a ty ses na to nejak v ppulce vysral ne?

Reagovat
olis

Rafael Benitez dnes pred koncom dopoludnajsieho treningu vykazal Joseho Callejona z travniku, udajne nebol spokojny s jeho pristupom a motivaciou na treningoch. Callejon odchadzal z travniku velmi nervozny a teraz je otazne ako bude dalej vyzerat vztah medzi Callejonom a Benitezom.

Reagovat
El-Pistolero-68

Jak by řekl Čapoun, jejda.

Reagovat
danko10

Normálne ho poslal vysprchovať po kocke z nejakej včerajšej diskotéčky. Po trenále na neho navrieska a zajtra sa ide ďalej. Poznáme všetci, ktorí sme kopali, bez ohľadu na úroveň.

Reagovat
Pettirosso

Moby Dick, který včera psal mj. o Romulovi, psal, že by měli přijít ještě 3 hráči - stoper, útočník a buď trequartista, nebo myslel toho hotovýho Romula.

Každopádně dneska na TJ byl rozhovor s Tacchinardim (♥) a ten řekl, že má pocit, že Marotta pracuje na něčem velkém (stále se píše nejvíc o Jovetičovi - který by dával smysl, protože by pokryl místo útočníka i byl kýženým trequartistou, kterýho chce Max). Další jména, co se skloňují jsou Lavezzi, Shaqiri... z útočníků Lukaku (který chce ale přestoupit do EFC), Eto'o (který chce dvouletou smlouvu), Osvaldo a Borriello. Ze stoperů Savič, Nastašič a Zapata.

Reagovat
Furia Ceca

Tacchinardi Jovetić Lavezzi Shaqiri Lukaku Eto´o Osvaldo Boriello Savič Nastašić Zapata

Reagovat
Furia Ceca

Oprava: Shaqiri

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
stuff

doplnim, ze z casu na cas sa spomenie este Candreva

Reagovat
Pettirosso

jj, na to jsem zapomněl.. za toho jsme prý nabídli 23 milionů, což před pár dny potvrdil i jeho agent, že měl 2-3 konkrétní nabídky, ale všechny byli odmítnuty.

Reagovat
stuff

ano, ale asi nie na drevo, vraj + angelo. Dokonca, niekde sa spomina aj seba, ktory vraj este nepredlzil

Reagovat
Pinturicchio

Seba na 99% zůstane.

Reagovat
stuff

musi!!! 4321/4312/433 tuto sezonu moze byt velmi platny

Reagovat
Melchior

navíc kdo by nosil tu děsně sexy podprsenku,,

Reagovat
stuff

ak carlos naozaj pribral 8kg, tak s tym by asi nebol problem

Reagovat
Pinturicchio

Beppe ještě jednoho útočníka shání, řekl, že minimum je 5, takže tak.

Reagovat
Pinturicchio

Stačil by mi Nastasic, záskok za Evru a na hostování Pablo / Marco.

Reagovat
k0udy

To fakt počítáte s Evrou do základu?

Reagovat
Pinturicchio

A vy s Johnsonem?

Reagovat
Miguel19

Jovetiče nevidím moc reálně. City se zranil Negredo, navíc Kun je poslední dobou často mimo..toho si nechají.

Reagovat
Furia Ceca

Já o ani nechci u nás... Za to Lavezzi, ten by nás posunul hodně dopředu, s ním bych v případný vítězství LM věřil o hodně víc.

Reagovat
Pettirosso

Jj, bohuzel. Leda by jim zase mrdlo a koupiliCavaniho napriklad

Reagovat
Furia Ceca

"Nový manažer Manchesteru United Louis van Gaal si vyhlédl jednu posilu z římského AS, odkud by rád přivedl Kevina Strootmana. Toho však Giallorossi nehodlají prodávat. "Možná bychom o tom začali přemýšlet po třímístné milionové částce," pronesl s žertovným nádechem trenér italského mužstva Rudi Garcia." A je to tady. Manažeři ManU se bili do prsou, že budou draze utrácet a už je všichni chtěj vzít na hůl! Stejně je super, že ani to jim nezajistí hráče jaký chtěj, jako jsou Vidal nebo Strootman. A pokud do toho Pogba prodlouží, bude to důležitý signál pro ostatní, že nejlepší hráči ze Serie A už neodchází. Možná se to přece jen začíná obracet k lepšímu.

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Po Padově to odnesla i Siena... tahle situace se mi už vůbec nelíbí

http://www.acsiena.it/2014/07/25/comunicato-ac-siena-spa-in-liquidazione/?p2=1&ids=30

Reagovat
Furia Ceca

Italskému šampionovi se zranila nová posila Álvaro Morata, kterého by na začátku sezóny mohl nahradit zkušený Marco Borriello, jenž by se do Juventusu vrátil po více než dvou letech. Italský útočník je hráčem AS Řím a poslední půlrok neúspěšně hostoval ve West Hamu. To je jako pátej útočník snad ta nejhorší možná varianta. Neschopnej žrout vysokýho platu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedá sice 20 gólů za sezonu, ale Marco je bojovník.

Reagovat
Furia Ceca

To Osvaldo taky, kterej je mladší a 100x sympatičtější než tahle nagelovaná primadona.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně Marco prostě nikdy nevadil.

Reagovat
Pettirosso

pojď Marco

Reagovat
The Krupy

A tak hlavne že sme poslali preč Vuča a Fabia, nakúpme Borriellov, Osvaldov a Gilardinov tiež...cirkus no.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš smůla no. Možna trošku i kratkozrakost.

Reagovat
The Krupy

No, je pravda že to zranenie Moratu bolo len nešťastím...ale zase na druhej strane, zranenia k futbalu patria a rátať s nimi treba vždy.

Reagovat
smazaný uživatel

Mirkovi i Fabiovi by končila v červnu smlouva. K Mirkovi bylo fér vzhledem k tomu lednu a Interu vyjít vstříc. To samé platí u Fabia, který dělal pátého útočníka de facto dva roky. Vzhledem k tomu, jaké služby pro klub oba udělali si zasloužili jít hrát někam prim. Šlo by o hodně velkou neúctu dám jednomu nebo druhému roli pátého útočníka - lavičkáře. Marco není žádná velká star, chápe svoji situaci, i když bere velký peníze. Nevadí mu být pátým v řadě a je rád za každou příležitost a dokáže se na hřišti porvat i z té role pátého. Za mě jednoznačně ano.

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
DelPiero137

Suhlasim s Biancom, akurat ta volba nahradnika je zvlastna. V SA je niekolko utocnikov ktorych si kluby poziciavaju ako videokazety v pozicovni.

Mozno by som to riskol s mladym utocnikom.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechcete Destra?

Reagovat
Furia Ceca

Střelte ho do United. Za pade.

Reagovat
Pettirosso

Ciro gol za BVB proti Essenu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

SKY: Bigon dnes rano odisiel z Dimara, pravdepodobne do nemecka pokusit sa obnovit rokovania ohladom Kramera

ten sa bude tahat jak Gonalons a nakoniec nic z toho, ale kiezby....

Reagovat
smazaný uživatel

Co myslis Camacho, dojde nedojde?

Reagovat
olis

neviem, zaujem je potvrdeny, asi nie je na vrchole zoznamu a mohol by prist ak by nevysiel nikto kto je vyssie, mozes ho popisat? ja ho nepoznam

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Ví někdo ze zkušenějších fantacalcio plejerů, kdy tak Gazzetta zveřejňuje ceny hráčů pro novou sezonu? Jinak díky těm, co mi minulý léto pomohli s fanta pravidlama apod.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě tam nejsou jo? jsem se teda nedival, ale myslim, že je nahodi od srpna třeba. Minuly rok, mam pocit, že to nahodili ale až tak tyden před draftem. Pokud se neplůetu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě je tam nedali, teď jsem se zrovna koukal. Dík, tak já to budu dál sledovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě se to objevi taky zde v diskuzich, že už to tam je. Jsme všichni netrpělivi a natěšení

Reagovat
smazaný uživatel

Právě, už mě zajímalo kolik stojí jaká posila atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono zase těch posil do Calcia moc nepřišlo... Z prvni mě napada Alex, Menez, Morata, Koulibaly...ale jsem pod vlivem, tk moc nemyslim dál jak za roh.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, pak třeba Evra nebo celkově i hráči, co přestupovali v rámci Serie A jako Pereyra.

Reagovat
smazaný uživatel

Vloni to bylo celkem pozdě, ale rok před tím byly ceny už první týden v srpnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevi někdo předbězne sestavy na AC - City?

Reagovat
Pettirosso

MILAN (4-3-3): Abbiati; De Sciglio, Rami, Alex, Constant; Poli, Cristante, Muntari; Saponara, Pazzini, Niang. A disp.: Agazzi, Gabriel, Bonera, Zaccardo, Mexes, Albertazzi, Essien, Mastalli, Honda, Mastour, Balotelli, El Shaarawy. All.: Inzaghi

MANCHESTER CITY (4-4-2): Caballero; Richards, Rekik, Nastasic, Clichy; Navas, Zuculini, Fernando, Sinclair; Ihenacho, Jovetic. A disp.: Hart, Wright, Boyata, Kolarov, Nasri, Javi Garcia, Rodwell, Milner, Silva, Yaya Touré, Dzeko, Guidetti. All.: Pellegrini

milannews

Reagovat
smazaný uživatel

Supr dik, budeš se divat? Jinak obrana AC je už da se řict finalni složeni ne? Zaloha se mi teda moc nelibi. U City se těšim na Nastasice, Navase a Joveho.

Reagovat
CubONE

Nie je. Stale sa spekuluje o odchode Abateho a prichode jedneho krajneho obrancu (spominal sa predtym Criscito).

Inac su nejake streamy, co spustim cez mobil/ipad?

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem nikdy nezkoušel, ja hlavně doufam, že ten muj pomrdanej zasekanej pc pojede u streamu v poklidu...

Reagovat
Pettirosso

to nevím, to mi nikdy nešlo. Zkoušel sem i sopcast appku a nic.

Reagovat
mojmira

android by měl flash stream zvládat, a applu netušim to je krám

Reagovat
Pettirosso

Jj chci se kouknout. Obrana až na Constanta, sice nevěřím v Criscita, ale někoho asi dotáhnou. V záloze sem zvědavej na Cristanteho, jinak to složení se mi taky moc nelíbí, a pak taky doufám, že uvidíme chvíli Mastoura. Na druhé straně samozřejmě JoJo a Nasťa taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Constant tam hraje prubezne stabilne, takže momentalne se da rict, ze je to asi nejlepsi, co maji...na levo.

Reagovat
Pettirosso

jj momentálně ano

Reagovat
Alberto Aquilani

https://www.youtube.com/watch?v=9P0TWotjYBQ&list=UUj_ocGFp122WL3x5lUwzrqQ&feature=youtu.be&app=desktop Som bol pár dní preč a bez internetu, takže som Menčák nevidel, výsledok ma dajak netrápi, naopak ma teší Salih. Vyzerá to byť taká Sabova posila typu Marquinhos, ktorému sa cena po 1 sezone niekoľkonásobne zvýši, naozaj vyzerá byť zatiaľ kreatívny, vie podporiť útok, ale rovnako aj tvoriť z hlbky, proste Pjanič 2, ktorého sme potrebovali, navyše vyzerá, že vie slušne odoberať lopty, uvidi sa, ako na tom ešte bude pozične, ale očakávam, že bude hrávať najčastejšie s DDR a Strootmanom/Radjom.

Reagovat
Pettirosso

Ucan se mi teda proti United zrovna nějak extra nelíbil, dost kazil, několikrát se zamotal do kliček a dopředu toho moc nevymslel, navíc se mi zdál takovej neobratnej

Reagovat
Francesco Totti AS

taky mi přišlo, že občas dlouho váhá kam ten míč vlastně dát. Ale nechci ho soudit podle jednoho zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

bych taky váhal, kdybych viděl, jak mi nabíhá Destro

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Francesco Totti AS

to mě taky napadlo

Reagovat
smazaný uživatel

dobra hudba

Reagovat
Pettirosso
Reagovat
smazaný uživatel

Aha

Reagovat
Il Architetto

Phil opět vyučuje, neskutečnej hráč a sympaťák.

Reagovat
Pipo123

Juve, 12 milioni più Giovinco e Ogbonna per Candreva: no di Lotito

Reagovat
Pettirosso

bože co to vymysleli za pí*ovinu?

Reagovat
10

klid, to je pipo

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

Anche Sky conferma che Stephan Lichtsteiner potrebbe lasciare la Juventus già in questa sessione di mercato, se non dovesse rinnovare il contratto in scadenza nel 2015. Le parti non riescono a trovare l'accordo sull'ingaggio dello svizzero, che ha diverse richieste in Francia e Germania.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
mojmira

sop://broker.sopcast.com:3912/200000

nebo tady 2000 kbps ruskej stream v němčině (wtf )

Reagovat
Pettirosso

změna v útoku: Honda, Niang, El Shaarawy

Reagovat
olis

tak Callejon poobede uz normalne trenoval, naopak Behrami nedokoncil poobedny trening, udajne sa pred jeho koncom zobral do satne a nahnevane odhodil svoj dres

nie je na 100% iste ze Bigon bol dnes v nemecku ale je to velmi pravdepodobne mal tam riesit Kramera a prave aj predaj Behramiho o ktoreho ma zaujem Hamburger SV

Reagovat
Pettirosso

Krásně JoJo

Reagovat
Yanek

Agazzi super díra.

Reagovat
smazaný uživatel

oba goly klidně mohl mit

Reagovat
lnterista

ten 2. byl tezkej

Reagovat
mojmira

parádní bránění hráčů, gól na přední tyč co víc si přát

Reagovat
Pettirosso

Gol sice z offsidu, ale ta obrana je strašná, to vůbec nefunguje

Reagovat
Yanek

0.2 po 12. minutách a nepředvedli jsme zhola nic, Milan style...

Reagovat
mojmira

no tak zatim se to vyvíjí přesně podle předpokladů ... že sem ten handicap nenaložil

Reagovat
lnterista

proc nehraje Mario?

Reagovat
Yanek

Prostor by měl dostat v druhém poločase, na plných 90 minut nemá.

Reagovat
lnterista

aha diky

Reagovat
smazaný uživatel

Ramimu by měli tu 13 sebrat, vždyt to je ostuda a SES je zpatky ve formě snad se mu bude dařit i v lize.

Reagovat
lnterista

dival ses vcera?

Reagovat
lnterista

nebo teda dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Nedival, jsem na to jednak uplne zapomel a za druhy jsem vstaval sobota nedela 6-30...

Reagovat
lnterista

to je tragedie...to uz mohlo byt klidne 5:0 ale ted bohuzel o nic nejde

Reagovat
Pettirosso

Pippo poletí dřív než řekne Milán.. otřesný výkon zatím

Reagovat
mojmira

dejte do tý brány špalek ... chytil by toho víc

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
olis

obavam sa ze AC na tom bude este horsie ako minulu sezonu...

Reagovat
mojmira

neni třeba se ničeho bát, to je naprosto jasný ... dokud bude děda dělat bunga bunga párty místo nákupu hráčů tak to lepší nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem se na ten zapas těšil a po 25.minutach jsem ho vypl.

Reagovat
Yanek

Tyhle ostudy jsem se naučil tolerovat už před delší dobou, daleko horší jsou neskutečně hloupá prohlášení Gallianiho (poslední referující k prohře Juventusu v přípravě), která ve mně vzbuzují obrovskou nedůvěru v to, kam ten klub směřuje. Není to prdel, protože Milán byl a je značka, ale s tímhle tempem to nemusí trvat navždy.

Reagovat
lnterista

neverim Inzaghimu...takovy klub potrebuje zkuseneho trenera. Conte je vyjimka ale zase je to jen pratelak...dulezite to bude za mesic. Uvidime ten boj o posledni flek v LM bude zajimavej

Reagovat
Pettirosso

pro ně po těch lapáliích byla jasná volba Van Gaal, aby tomu dal řád, tyhle experimenty ala Conte a Guardiola jsou v současné situaci fakt nevhodný

Reagovat
lnterista

hlavne kdyz se nebude darit tak prvni kdo za to muze tak nezkuseny trener ikdyz to nemusi by pravda

Reagovat
Pettirosso

jenže i přes to všechno, mně prostě nepřijde hlavní příčina v trenérovi, už pod Maxem to hnilo, ale drželo se to jakš takš, loni to bouchlo definitivně, v tom AC je porstě něco špatně, nevím jeslti hráči, nebo vedení, nebo manželky, cokoliv, ale prostě to zoufale nefunguje a obávám se, že i kdyby na to Pippo jinak měl, tohle nezvládne. AC by potřebovalo nejspíš vzít všechno od podlahy

Reagovat
lnterista

uvidime no ale dopredu se mi AC docela libi..chce to pevnou obranu a ono to pujde ten tym maji porad dobrej. Jsou na zacatku a jak rikam za mesic to muze byt jinak ikdyz to asi nebude ze dne na den a Pippo muze byt uspesnej

Reagovat
Yanek

Zároveň mám pocit, že jestli jdeme do Ameriky kvůli marketingu, tak 0.5 se City z minulého roku a dosavadní tohle nám moc fanoušků nezíská.

Reagovat
10

Amíci právě vždycky v takových zápasech fandí těm slabším, kvůli tomu asi prohráváte, je to marketing.

Reagovat
CubONE

Ako hrame? Podla komentov hruza. Niekto od nas aspon vynika?

Reagovat
Pettirosso

SES hraje dobře celkem...jako jedinej

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsem videl tech 25 minut, tak ten Constant by se mel normalne zbalit, kopacky prodat nekde na aukru a venovat se třeba hře na kytaru. Otřesný.

Reagovat
Yanek

U něj je úplně normální, že neumí kopnout do míče pravou nohou. On jinak ale určitě ani sám vůbec neví, jak se do toho týmu dostal, a není jediný.

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo myslim při tom golu Navase, tam ťapal zpátky, langsam tempo. Normalně na odstřel. Nezabojuje, nemaka nic, sere na to. Kokot

Reagovat
10

co to je?

Reagovat
Pettirosso

další offside

Reagovat
Pettirosso

Boakye v prvním přáteláku za Atalantu 4 goly za poločas

Reagovat
Furia Ceca

Ty vole! Angažovat v Juve jako pátýho útočníka!

Reagovat
stuff

nech si radsej zahra

Reagovat
Furia Ceca

No dyt jo, já to taky myslel jako vtip. No i když... Furt lepší než Boriello.

Reagovat
mojmira

vylezl sem ze sprchy, na streamu basket a na livesportu je přerušeno, co přesně se děje?

Reagovat
Yanek

Bouřka

Reagovat
Pettirosso

jojo, bouřka..

Reagovat
Pettirosso

Jovetič je neskutečnej. Kdyby mu drželo zdraví...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele