Ballotta: Klíčový duel pro zbytek sezony

31.10.2007, 18:00
Aktuality
Olympijský stadion v Římě bude za několik hodin svědkem dalšího městského derby mezi fotbalisty AS a Lazia. Mezi třemi tyčemi hostujícího týmu se opět objeví veterán Marco Ballotta, podle něhož bude dnešní utkání pro jeho tým klíčovým pro celý průběh letošní sezony...

Lazio pokazilo úvod sezony a především díky špatné gólové potenci je až na čtrnáctém místě. Na příčky zajišťující účast v příštím ročníku Ligy mistrů ztrácí po devíti kolech již sedm bodů a dnes se může toto manko ještě navýšit. V tom případě by vedení římského klubu zřejmě muselo přehodnotit předsezonní ambice, což si uvědomuje i Ballotta.

"Tento zápas je vždycky zvláštní. Pro nás přichází v ožehavý moment a může být rozhodujícím pro celý průběh sezony. Musíme být stoprocentní, ne jako v neděli, kdy jsme ze sebe nevydali to nejlepší. Někteří z nás možná již byli myšlenkami u derby. Podle sledovanosti a důležitosti zápasu očekávám podobné utkání jako proti Realu Madrid," prohlásil již 43letý brankář.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
HOST*Lop

Jééééé to je ale pes zkušenej!

Reagovat
HOST*

Pořád frajer

Reagovat
HOST*

Ale dědek...Peruzzi je nějak o pět let mladší a už skončil .

Reagovat
HOST*

Peruzziho je škoda ale Ballottovi je sice 43 ale věk v Itálii neni podstatnej

Reagovat
HOST*

BALLOTA 4ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kam se na něj Hašek hrabe a to so šourá hokej.Ale, aby v tý bráně neumřel.

Reagovat
HOST*kedlub

takova smrt by se mu libila , ale ne samozrejme hned...

Reagovat
Slejdy

Forza Roma 3:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele