BALLACK SE VEDENÍM UNITED NETRÁPÍ

13.02.2007, 12:07
Aktuality
Německý záložník, Michael Ballack, pevně věří svému týmu a prohlašuje, že Chelsea má stále možnost získat titul a také že ho získá. Sebevědomé prohlášení, nemyslíte?

Michael Ballack nepřemýšlí nad faktem, že se jeho tým, Chelsea, vleče za dosavadním leaderem anglické ligy, Manchesterem United. Do konce anglické Premier League zbývá 11 zápasů a Chelsea ztrácí na United šest bodů.

United si drží odstup od pronásledovatelů už "nějaký ten pátek“ a mezera, která nyní čítá výše zmíněných šest bodů, je stálá a trvá už od začátku tohoto roku. Chelsea se postupně vyrovnala skoro se všemi zraněními, včetně toho, které potkalo českého brankáře Petra Čecha, ale stáhnout manko se jí prozatím nedaří.

S velkým bojovníkem a kapitánem Johnem Terrym a s Arjenem Robbenem v plné síle, zastává Ballack názor, že nadchází ten pravý čas pro silný atak první pozice. Manchester United se tedy má na co těšit.

"Jsme šest bodů za Manchesterem United, ale to není žádné drama," řekl pro Sky Sports News německý záložník. "Měli jsme mírné problémy se zraněními a tak dále, ale pokud se naši hráči uzdraví a vrátí do hry, budeme mít opravdu silný tým a já cítím, že máme velké šance znovu vyhrát," doplnil Ballack.

Spekulace se mohou prozatím vést, zda nebude Chelsea mrzet ztráta bodů z 24. kola, kdy prohrála na horké půdě Liverpoolu 0:2. Každopádně pro fanoušky je nejdůležitější, aby Chelsea zůstala Manchesteru na dostřel. Pak by mohlo být rozhodující 34. kolo. V něm na sebe narazí právě tyto dva týmy, tedy Chelsea a Manchester United. Nebudu předpovídat, jak se asi může daná situace vyvíjet, ale je dosti možné, že 34. kolo bude kolem o titul. Určitě se máme na co těšit.

Autor: Pavel Nadrchal / skysports.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST**nesta

to som zvedavy...MU to ma dobre rozbehnute, fajn team, len neznasam ich kouca. ale aj chelsea uz ma 2 tituly za sebou... nech vyhra lepsi....

Reagovat
HOST*

drzim palce man utd ale dobre ze je to zaujmave lebo v la lige bol majster znamy uz v lete

Reagovat
HOST*hrubinho

zabudol som sa podpisat

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som to tiez prial ovela viac manchestru ako chelsea.... Ale najviac Live... snad buducu sezonu.

Reagovat
HOST*roman

sice ballackarád nemám tak tentokrát má pravdu chelsea má titul v hrsti na 60%

Reagovat
HOST*

Přál bych to chelsesa ale to by se musel stát zázrak aby si to manchester nechal utéct...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele