Ballack odmítl odchod z Chelsea

06.08.2007, 14:47
Aktuality
Michael Ballack by měl i nadále hájit barvy londýnské Chelsea. Jméno německého reprezentanta bylo v posledních dnech často spojováno s Realem Madrid, jehož trenér Bernd Schuster by se angažování svého krajana příliš nebránil, sám Ballack ovšem chce zůstat na Stamford Bridge...

"Ballack by do Realu Madrid zapadl perfektně. Umím si velice dobře představit, že by hrál za můj tým," řekl Schuster minulý týden.

Ballack v těchto týdnech laboruje s poraněným kotníkem a má tak trochu času zaměřit se na svou budoucnost. Podle některých médií Ballack dokonce souhlasil s přestupem a přistoupil by i na snížení platu. Kapitán německé reprezentace je jedním z nejlépe placených fotbalistů světa a týdně si přijde na 130 tisíc liber.

"Nemám zájem opustit Chelsea a stejně tak nejsem v kontaktu s Realem Madrid. Jsem absolutně oddaný Chelsea. Přišel jsem sem, abych vyhrával trofeje. Spekulace o mém odchodu není pravdivá. V tuto chvíli jsem frustrován ze svého zranění, ale tvrdě pracuji na zotavení a doufám, že se velmi brzy připojím ke svým spoluhráčům," řekl Ballack.

Manažer Blues Jose Mourinho má v tuto chvíli hned několik vrásek na čele. Jeho tým včera v utkání o Community Shield podlehl Manchesteru United a Michael Ballack není jediným hráčem na marodce. Možná až měsíc bude mimo hru John Terry a zdravotní problémy mají rovněž Claude Makelele a Didier Drogba.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (27)

Přidat komentář
smazaný uživatel

škoda no.. v tom Realu neni taková konkurence v záloze jako v Chelsea

Reagovat
HOST*

To ti sou všichni fanoušci realu vděčni Ballacku!

Reagovat
HOST*vazquez

Všetci nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho ho podle mě nepustil z jediného důvodu - de-facto by tak veřejně přiznal vlastní chybu ohledně příchodu Ballacka.

Reagovat
HOST*

škoda, mohl ten real ještě více pokazit

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale dobrej bordel, ale aspoň seženeme (snad) někoho lepšího, mladšího, levnějšího...

Reagovat
HOST*vazquez

To som teraz náramne zvedavý, kto sú teda tí traja futbalisti, ktorých nám chce Calderon behom týždňa predstaviť Matne si začínam spomínať na môj starší príspevok, že keď budeme ako v dobe nedávnej, tak nepríde ani drenthe ani Robben, Reyes s odretými ušami ( tu som sa už zmýlil ) a kúpime nejakého pre nás neznámeho hráča. Len neviem načo boli tí reči o hviezdach v našom tíme ( Kaká, Robben a pod. ).

Reagovat
HOST*CeceFCB

Reyes je uz v Atleticu

Reagovat
Shevchenko

( tu som sa už zmýlil )

Reagovat
HOST*vazquez

Reagovat
HOST*

Díky, díky, díky

Reagovat
HOST*Madridista

Ze by mohl Real jeste vice pokazit? Tim chces rict ze je to spatny hrac? A videl si ho nekdy hrat? Nemyslim v Chelsea, ale v Nemecku. Shevcenko se tam taky neprosadil a pri tom o nem nikdo nemuze rict, ze je to spatny hrac. A kdyz se tam ve stejny rok neprosadi takove ikony evropskeho fotbalu jako Ballack a Sheva, tak bude chyba asi jeste nekde jinde, ne jenom u nich.

Reagovat
HOST*vazquez

Či to neni len taktika na zdvihnutie ceny. Aj Saviola bol strašne oddaný a už nie je.

Reagovat
HOST*Balu

Budem uprimny je mi jedno kto pride do Realu, len nechapem ze kazdy den sa objavuju info, kto"udajne" pride a o par hodin uz zas niekto popre tu informaciu, potom zas niekto popre poprenu informaciu,... a stale je v hlavnej ulohe Real!!! Mne to uz pride dost unavne a az trapne. Ale myslim si ze uz ziadnu hviezdu neziskaju

Reagovat
HOST*madridcan

vsak nie si jediny kto to nechape...,polka clankov su nepravdive blbosti

Reagovat
smazaný uživatel

Přesto si tomu věřil. Ale možná jednou získáte Kaká i Ronalda, jak si už jednou zmiňoval.

Reagovat
HOST*cheguevara

bylo celkem jasny ze noviny zase krmili kdo si myslel ze by nekdo sel o 2,5mil.eur s platem dolu tak je blazen. a myslim ze je v chelsea celkem spokojeny. hraje v zakladu v jednom z nejlepsich klubu sveta a to je taky duvod proc neodesel.

Reagovat
smazaný uživatel

http://foros.as.com/index.php?showtopic=63323

A misto Ballacka MOŽNÁ Sneijder...

Reagovat
HOST*Real

A Robben by mohl být už dnes.

Reagovat
HOST*sterda

Reagovat
smazaný uživatel

Říkal kdo? AS?

Reagovat
HOST*Real

Taky. Ale taky jeho táta (prej).

Reagovat
HOST*sterda

Reagovat
HOST*Real

Nevim co je tu k smíchu ... jen píšu, co jsem četl.

Reagovat
smazaný uživatel

V klidu, to tě Štěrda jenom sere...

Reagovat
smazaný uživatel

Pandero do Realu? Já myslel, že jsme ho v zimě střelili do AC?

Reagovat
HOST*Real

To je ale až na sezónu 2008/2009 ne?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele