Bale před sebou má dlouhou přestávku

11.12.2007, 10:36
Aktuality
První vážné zranění potkalo Garetha Balea. Teprve 18letý obránce má přetržené vazy v kotníku a londýnskému Tottenhamu bude chybět minimálně tři měsíce...

"Gareth Bale se podrobí vyšetření, které odhalí vážnost zranění jeho vazů v kotníku," informoval sportovní ředitel Spurs Damien Comolli.

"I když tato vyšetření odhalí, že noha je stabilní, rozhodli jsme se přivést ho zpět pomalu, aby se podobné zranění již nikdy neopakovalo nebo nedošlo k dalšímu poranění. Gareth je samozřejmě zklamán, že bude chybět tak dlouho, ale je stále mladý a my musíme učinit to, co je pro něho nejlepší z dlouhodobého hlediska," pokračoval Comolli.

Velšský reprezentant přišel na White Hart Lane v létě ze Southamptonu a rychle se zabydlel v sestavě Tottenhamu. Osudným se mu stalo utkání s Birminghamem a faul Muamby. Na délce jeho absence se nakonec nepodepíše fakt, že nebude muset na operaci.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

škoda že ztratí min.3 měsíce no..je to velký talent

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mu nepřeju.. Na to, že má 18, tak válí jak cyp..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je opravdu velká ztráta pro Spurs. Je to velmi talentovaný mladík, který už pomalu rok kope za repre Walesu.

Reagovat
Devil

Je to skvelej hrac. Muze hrat na kraji obrany i zalohy . Mrzi me ze ho ulovil Tottenham a ne Man. Utd. ktery se o nej taky uchazel .

Reagovat
smazaný uživatel

jo jo jo ja ho tam už temeř jiste čekal a nakonec ho ulovil Tottenham tak to je pro me zklamani ale co se dá delat je to skvelej hrač a budoucnout svetovyho fotbalu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele