Baillyho stále trápí bolavý kotník, hrozí mu i operace

14.12.2017, 14:00
Aktuality
V sestavě Manchesteru United už nějaký ten pátek chybí a ještě hodně dlouho chybět může Eric Bailly. Africký obránce laboruje se zraněným kotníkem a ve hře v tuto chvíli je i operace, pozitivní zprávou je, že fotbalistovi údajně nehrozí konec sezony...

23letý stoper za Red Devils naposledy nastoupil začátkem září v utkání proti Chelsea a problém si přivodil na posledním srazu reprezentace Pobřeží slonoviny.

"Nechci být pesimistou, závěry bych nechal na doktorech," sdělil manažer José Mourinho.

"Snažíme se o konzervativní léčbu. Pokud konzervativní léčba nepřinese výsledky, pravděpodobně budeme muset sáhnout k operaci, ale ještě raději chvíli počkejme," dodal portugalský kormidelník.

Bailly je hráčem Manchesteru United od loňského léta a příchodu z Villarrealu a v Anglii zatím stihl 33 ligových utkání. Bailly není jediným středním obráncem klubu, jehož trápí zranění. "Se středními obránci máme problémy celou sezonu, ale díky tomu, že máme čtyři nebo pět, mám neustále někoho k dispozici. Sedm nebo osm zápasů v řadě teď velmi dobře odehrál Chris Smalling," říká Mourinho.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (31)

Přidat komentář
popltak

Nejlepší stoper v Premier League. Vo parník.

Reagovat
Tuxedo

je Christensen

Reagovat
Zaschrona

Mason Holgate

Reagovat
smazaný uživatel

je Alderweireld.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Herry31

Chtěl jsem to sem taky napsat, ale když jsem viděl tu konkurenci stoperů nad tebou, tak jsem se na to prostě vysral.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Tady to asi nemá cenu, ale

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Whitemedia

Azpi

Reagovat
wishmaster

veľká škoda každopádne backup v podobe Lindelofa, Roja či Tunazabeho máme na tomto poste slušný. V zime očakávam aj koniec hosťovania Timothyho z Palace. Čaká nas Ligový pohár, FA Cup, Liga Majstrov takže by to preňho mohla byť ideálna príležitosť sa ukázať

Reagovat
r.mrazik

proc by mensah mel koncit? jen at zustane tam kde je a hlavne hraje...uz loni prosral cely cas na lavici

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že těch stoperů máme tolik.. a díky bohu celkem i ve formě.. Smalling je poslední dobou jistota, Jones je vynikající, když je zdravej, Lidelöf se do toho dostává a Rojo je taky výbornej když se do toho dostane. Když k tomu připočtu Blinda a Tuanzebeho, tak je to slušně pokrytý

Reagovat
Busby babes

ja myslel, ze to mela byt trisla?

Reagovat
cr7sux

Reagovat
ManUnited

Taky jsem si myslel, každopádně snad se dá pořádně do pořádku. Stopeři teď hrajou sice solidně ale pořád se mi jako nejlepší dvojice jeví Eric-Phil

Reagovat
Zaschrona

Hosek je s tim Tottenhamem hrozne otravnej. Kdyz delal rozhovor s anglickou velvyslankyni u nas, tak si taky musel zminit, ze pani velvyslankyne fandi Tottenhamu... Celkem Zaschrona style.

Reagovat
vladis271

OT:

Dúfam, že Kiska bude kandidovať o znovuzvolenie, lebo opozícia zjavne pojedla nejaké silnjé drogy. Ak by postavili proti Lajčákovi alebo Šefčovičovi mená ako Remišová alebo Nicholsonová tak to ani nemusia byť voľby a rovno to môžu dať SMERU.

A čo vôbec vymýšľajú kktiny, ich ambíciou má byť vláda 2020 a nie prezidentovanie.

Reagovat
smazaný uživatel

Statočne im to jebe. Keď opozícia postaví Nicholsonovu alebo Remisovu, tak to radšej budem voliť legendu Milana Urbaniho s naj účesom.

Reagovat
vladis271

hlavne Šefčovič aj Lajčák sú dvaja špičkoví odborníci a ja by som s nimi nemal žiadny problém, ak by nemali za chrbtom SMER. Obaja proeuróspki, prozápadní,v mnohom podobní Kiskovi. Nemali by pravdepodobne problém získať aj časť pravicových voličov. Tam musí ostať v Kiska a opozícia ho musí v plnom podporiť ak chcú mať šancu vidieť svojoho kandidáta v paláci.

Ak nebude kandidovať tak snáď len preto, že vstúpi do politiky...

Reagovat
smazaný uživatel

U Lajcaka a Sefcovica by mi nevadilo ani ich stranícke pozadie, keďže si roky robia svoju politiku a nespinia sa. Naproti tomu, taká Nicholsonova by mi vadila. Ale Kiska snáď nebude vymýšľať pikoviny a zostane prezidentom. Politika by ho zomlela.

Reagovat
ratusek

Nicholsonová je šukatelná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Za to ale ešte nemusí byť prezidentka.

Reagovat
ratusek

To je fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Mohol by kandidovať Mikuláš.

Reagovat
nani92

Poghair

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele