Bacca spekulace neřeší, v Seville je spokojený

06.12.2014, 17:35
Aktuality
Carlos Bacca loni v létě přestoupil z Clubu Bruggy do Sevilly a ve Španělsku rychle navázal na gólově plodné angažmá v Belgii. Jeho jméno se tak dostalo do hledáčků bohatších klubů a jako poslední začalo kolumbijského střelce sledovat AS Monaco, sám Bacca ovšem na další změnu prostředí nemyslí...

Bacca letos ve třinácti ligových zápasech nastřílel už devět branek a mezi kanonýry Primera División mu patří čtvrté místo. Rozhodně bude atakovat svůj loňský počin v podobě 14 gólů.

"Chci si ještě několik let užívat angažmá v Seville, jsem zde šťastný," prohlásil jihoamerický fotbalista.

"Oproti loňské sezoně se zlepšuji, mám důvěru trenérského týmu. A pro můj příspěvek týmu je hodně důležité to, jak moc mi pomáhají spoluhráči," dodal.

28letý fotbalista má v Seville kontrakt do června 2018. Součástí smlouvy je i výkupní klauzule, která je nastavena na třicet milionů eur.

Autor: Tomáš Pavlík / abola.pt

Komentáře (8)

Přidat komentář
Murtago

Velkej fotbal si ho všiml pozdě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pred par lety se jeste živil jako rybář a řidič autobusu

Reagovat
smazaný uživatel

Vynikající hráč.

Reagovat
FC Porto FC

Jackson je lepší

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, věříme ti, to říká každý. Zacinkají Eura a je vše jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Výbornej útočník, flexibilní, nebojí se jít do soubojů, skvělý do kombinace. Bez něho bychom mohli ztratit pohárové pozice.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele