Bacca bude jednat s AC Milán, rád by pokračoval ve Španělsku

26.07.2018, 12:59
Aktuality
Na jednání s vedením AC Milán se chystá Carlos Bacca. Kolumbijský útočník si aktuálně užívá dovolenou a po ní bude řešit svou další budoucnost. Ta zřejmě nebude spojena s Rossoneri, sám fotbalista by se nejraději znovu stěhoval do španělské nejvyšší soutěže...

31letý Bacca v minulosti střílel branky v dresu Sevilly a AC Milán za něho před třemi roky zaplatil třicet milionů eur. Jihoameričan za dvě sezony stihl 31 ligových gólů, přesto se s ním přestalo počítat a řešením se nakonec stalo loňské hostování ve Villarrealu. Bacca vsítil patnáct branek a měl zájem o trvalý přestup, toto přání se mu ovšem nesplnilo a po dvanácti měsících tak bude znovu jednat.

"Cítím se dobře a rád bych zůstal ve Španělsku. Čekáme, mám smlouvu v Miláně a respektuji to. Je třeba počkat, až se vrátím a s vedením si o celé situaci promluvím. Uvidím, co po mně budou chtít, pak své plány nastíním já a následně se rozhodneme," prohlásil.

"Jako vždy se vrátím plný nadějí a s optimismem. Netušíme, co se stane, vše necháváme v rukou božích. Musím se hlásit v Miláně, ale pochybuji o tom, že zůstanu v Serii A," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / fourfourtwo.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
exot12

Nechápem, prečo ho takto odpísali.

Reagovat
Stirion

že by to mělo co dočinění se jménem Massimiliano Mirabelli ?

Ten už naštěstí není v AC tak uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

posral Kolumbii penalty

Reagovat
Pipo123

https://gianlucadimarzio.com/it/lazio-fatta-per-correa-i-dettagli-delloperazione

Zaujímavé, ak príde Badelj tak bude v tej zálohe docela pretlak, len do stredu zálohy budú na 3 pozície Milinkovič, Berisha, Parolo, Murgia, Cataldi, Badelj, Leiva a Alberto. Očakávam že Cataldi pôjde preč, docela by ma zaujímalo ako by to Inzaghi postavil, možno odstaviť Parola? a Skúsiť zálohu SMS, Badelj, Leiva a vpredu Alberto?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá Milinkovič přestoupit do manu nebo někam?

Reagovat
king23

Nechápu to, Milán je lehce nadprůměrný tým italské ligy a nestaví takového hráče? Přiznám se, že ho nemám poslední roky nasledovaného, ale za Sevillu byl naprosto famózní, tak přece nemohl jít tak hrozně dolů....

Reagovat
mojmira

Jednu dobu měl úžasnou schopnost z první střely dát gól, povedlo se mu to snad 10x po sobě. Ale jinak byl víceméně k ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

To zas neni tak málo...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím,že to není málo.Na to v jaký bídě tu hrál tak zase tak tragickej nebyl.V druhý sezoně už se svezl s mužstvem a asi byl nespokojen tak držkoval.

Reagovat
mojmira

Jasný, ale to bylo pomalu na začátku u nás, ke konci už to fakt byla bída.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Aleix Vidal prý blízko návratu do Sevilly za 10 mega a dvojka Mina&Digne do Evertonu za 55 mega, to by byla fantazie

Reagovat
Filipow

No nevím, Minu bych si raději nechal..

Reagovat
-Carles-

65 mega za tých troch by bol skvelý deal.

Reagovat
svkmd

Fans Barcy čo je vobec ten Pablo Moreno zač?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele