BABEL DALŠÍ POSILOU LIVERPOOLU?

10.07.2007, 15:43
Aktuality
Manažer Liverpoolu Rafael Benitez se rozhodl posílit přes léto především útok. Na Anfield Road již zamířili Fernando Torres a Andrej Voronin, další ofenzivní posilou by se nyní mohl stát Ryan Babel. Reds za jeho služby nabídli Ajaxu patnáct milionů eur, nizozemský klub však chce ještě o pět milionů více...

"Liverpool je ochoten zaplatit za Ryana obrovskou sumu. Řekli jsme jim, že chceme 20 milionů eur, to je naše cena. Byli bychom rádi, kdyby Ryan hrál v příští sezoně u nás, jen tak pro nic za nic jsme s ním neprodloužili smlouvu do roku 2010. Pokud se o něho zajímají takovéto kluby a chtějí zaplatit takové peníze, něco to znamená. Uvidíme, jestli se v následujících dnech dokážeme dohodnout," prohlásil technický ředitel Ajaxu Martin van Geel.

O mladého nizozemského reprezentanta se zajímal především londýnský Arsenal a sám hráč připustil, že by si na Emirates Stadium jednou rád zahrál. Liverpool by se mu ale rovněž zamlouval.

"Zájem Liverpoolu je pro mě vážnou zprávou. Ještě jsem o přestupu nepřemýšlel, brzy tak učiním. Je to velice pěkné, když se o vás zajímá takový klub," řekl Babel.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (10)

Přidat komentář
HOST*

no tka liverpool se rozjel chapu babela ale voronina?

Reagovat
HOST*luis

5 utocniku? chapu ze zapasu bude hodne, a ze by mela byt nejaka konkurence, ale 5 podle myho povede u vsech k frustraci a poklesu formy...

Reagovat
HOST*Creyzy

Jo mas pravdu,ze 5 je dost ale treba jeste prodaj Crouche,ikdyz Rafa tvrdí opak.Jeste neni ani pulka cervence a stat se muze vse.Ryan jen ale bez pochyby hodne talentovanej hrac.

Reagovat
HOST*Carlitos

teda, nemůžu tomu věřit.. co ten chlapec udělal.. teďka tim přestupem do Realu jen rozvířil dusnou atmosféru mezi Barcou a Realem... Barca se k němu moc dobře nezachovala, ale fans ho měli rádi a on jim udělal tohle.. Jsem fanda Valencie, ale tohle Saviolovo gesto je pro mě na

Reagovat
HOST*Carlitos
Reagovat
smazaný uživatel

Cim odovodnis to, ze sa k nemu Barcelona moc dobre nechovala ? Ja si myslim, ze tych 5-6 milionov je az moc dobre chovanie sa k lavickovemu hracovi. To, ze na zaklad nema, neni snad chyba Barcelony...

Reagovat
smazaný uživatel

*nezachovala.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo to ne měl jsem ho rád ale do Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Babel je veľmi sikovný hráč, párkrát som ho videl, naozaj vynikajúci hráč, keď sa neskazí.

Reagovat
HOST*mysman

dementni liverpool at dou do haje to dokaye kaydej nakoupit tri prdele hracu at de babel do arsenalu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele