Ayestarán zůstává trenérem Valencie

24.05.2016, 12:34
Aktuality
Valencia si podle očekávání ponechá kouče Pako Ayestarána. Bývalý asistent španělského velkoklubu po svém nástupu výrazně zlepšil výsledky a nyní od "Netopýrů" dostal nový dvouletý kontrakt...

Ambiciózní celek nemá za sebou zrovna úspěšnou sezónu: Valencia se místo boje o pohárové příčky pohybovala spíše na opačném konci pelotonu, což se pochopitelně vedení nelíbilo.

Postupně tak museli vinou neuspokojivých výsledků na lavičce VCF skončit Nuno a Gary Neville, po kterém převzal tým právě Ayestarán a okamžitě dokázal zlepšit výsledky a výkony.

Nyní se 53letému kouči dostalo odměny v podobě prodloužení pracovního dokumentu do roku 2018. "Valencia oznamuje, že Pako Ayestarán byl jmenován pro nadcházející dva roky hlavním trenérem," napsal španělský celek na svých oficiálních webových stránkách.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (25)

Přidat komentář
smazaný uživatel

S Halilovicom v zakladnej zostave bude Valencia este viac sympaticka. Uz aby dokoncili stadion.

Reagovat
Spalovač šancí

Mestalla není vůbec špatná, snad jedině chybějící střecha nad většinou stadionu.

Reagovat
smazaný uživatel

Halilovic moze byt do buducna pre Valenciu skvela posila, nasledujucu sezonu sa na ihrisku asi moc nedostane, ale neskor urcite. Akurat co som cital, tak tam bude mat Barcelona nejaku opciu na spatnu kupu, neviem za akych podmienok, ale to sa mi vobec nepaci. Ak by to bolo napr. 50 milionov euro, tak pohodka

Reagovat
Mercury

K čemu by to pak bylo? psalo se o třech sezónach a buy-back options ve výši tuším 5,10,15 M. Je skoro jisté, že si ho Barca nechá vyhrát a stáhne zpátky, otázka je zda za rok nebo za dva.

Reagovat
smazaný uživatel

Akorat tezi z prace Garyho..

Reagovat
ryzskej

Hra pod Garym byla příšerná, žádný progres a hrůzunahánějící výsledky.

Reagovat
smazaný uživatel

Trollové žijí pod mostem víš :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jako dlouholetému fanouškovi Valencie se mě toto rozhodnutí nelíbí. Bez zkušeného, úspěšného trenéra se budem horko těžko drápat zpět do pohárů...

Reagovat
smazaný uživatel

Bude hrát. V nejhorším si to opíchá injekcema, ale prostě pokud to není zlomená noha, tak si nedovedu představit, že bude chybět.

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky ne, ale vždycky jak by byl zraněný tak ten výkon není od něj 100%.

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano Ronaldo quits Madrid training after knock with Casilla.

Ne moc dobrá zpráva. Poslední dny snad ani netrénoval, šetřil se a dneska když naskočí, tak tohle. Pravděpodobně to nic vážnýho není. Předpokládám, že finále bude chtít hrát za všech okolností, ale sakra budeme ho potřebovat, aby byl 100% a ani o procento méně.

Reagovat
MadMrJacky

V pořádku určitě nebude, takže jsem zvědavý co s tím Zizou udělá. Ona se tu docela nabízí převrácená podoba z předminulého finále, kdy Cholo řešil stejný problém s Costou. A ta pravděpodobnost, že to dopadne stejně jako tenkrát, podle mě není vůbec malá.

Reagovat
misinho7

je to v prdeli..snad to nie je nic vazne..ale ked Cristiano nie je fit tak tie vykony su dost slabe...snad to nie je nic vazne a da sa dokopy..strasne mi to pripomina 2014 tiz vo finale nebol fit a na MS potom itez nic moc sak to bolo aj v jeho filme ze vobec nebol fit a tak to dopadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Male OT, narazil som na skvele video:

https://youtu.be/l9EewLkoLZE

Toho by som rad videl v Spanielsku

Reagovat
Uwe háže buly

Tak urcite

Reagovat
smazaný uživatel

"Na dnešním tréninku Realu Madrid se zranil Cristiano Ronaldo. Portugalský kanonýr se srazil s brankářem Kikem, nemělo by se však jednat o vážný problém a zkušený útočník by měl stihnout víkendové finále Ligy mistrů s městským rivalem Atléticem."

Poistka, aliby, keby sa "nahodou" v sobotu nepresadil.

Reagovat
Sergi Samper

Reagovat
misinho7

tak toto je uz choroba z tvojej strany

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo, teď už se fakt mělo sázet na jistotu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele